- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- ПРОДАВАМ ВСИЧКО!!!
значи хора продавам многоо неща... ако някой има нещо което му трябва... да пише тук или на лично, за да му кажа имам ли го.. какво е и ако е дреха кой размер ;]]] снимки не мога да пусна понеже съм НОВАК!
пращам по скайп имеил и всичко другоо! XD
Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]
am az tyrsq dostaa neshta skype mi e anityy_112 pishi barzo
пиши ми и на менскайп svetla.yordanova1
![]()
Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!
Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило!!!!
Формички за лед имаш ли?
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
SeLena G0m3z aNd JusTin Bi3b3r
Lov3 yaa ... <3 <3 ... BIEBER...GoMeZ
да имам.... с формички на плодчета... използвани точно 1 път..Първоначално написано от nerazbranoZLO
Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]
а какво друго продаваш?
трябва ми батерия за лаптоп Asus F3Ke както и DVD-Rw за същия моделимаш ли ?
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
на мен пък ми трябва дисплей,панел или от онези силиконови калъфчета за нокиа 5530![]()
hmm dalii shte imash nqkakwii plakatcheta na eminem ii razmenash li gi ili gi prodawashh![]()