.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Прическа на етажи

Някой да знае как да се подстрижа на етажи и бритона и косата ? Мерси предварително

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Отиди на фризьор!! Със сигурност няма да успееш, отзад няма как да се видиш, то си има техника за изравняване.. Разбирам да е някаква космическа сума, да си я спестиш, ама тука за 10-20 лева се правиш, ще заприличаш на овца в главата, отиди в някое добро студио, поне да знаеш после защо си си дала парите ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Отиди на фризьор!! Със сигурност няма да успееш, отзад няма как да се видиш, то си има техника за изравняване.. Разбирам да е някаква космическа сума, да си я спестиш, ама тука за 10-20 лева се правиш, ще заприличаш на овца в главата, отиди в някое добро студио, поне да знаеш после защо си си дала парите ..
    + 1
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Лелее... като видя такава тема ми иде да се хвърля от някъде / на мен смелостта ми е само от стола, амаа /. Хората да си скъсявате бритоните вкъщи добре, ама вече цялата коса да си режете За това, което вие искате да го правите хората са учили, колкото за доктори

Айде стига глупости и идете на фризьор
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Лелее... като видя такава тема ми иде да се хвърля от някъде / на мен смелостта ми е само от стола, амаа /. Хората да си скъсявате бритоните вкъщи добре, ама вече цялата коса да си режете За това, което вие искате да го правите хората са учили, колкото за доктори

Айде стига глупости и идете на фризьор
    +1
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

..

точнооо такаа ! .. иди най-добре на фризьор
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Фризьор ?

Не си прави експерименти сама.. отивай на фризьор..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    НИКОГА не прави тази грешка да подстригваш или да си правиш бритон или да се подстригваш сама,защото бретона ще стане като козирка...върви на фризиор и ако искаш да ти подстриже и филира само бретона ще ти вземе не повече от 1-2 лв.Аз така правя при мойта фризьорка когато искам само бретона но на мен не ми взима нищо защото съм редовна клиентка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си