.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За футбол ....

Здравейте . Понеже мисля да почвам тренировки по футбол , някой би ли ми препоръчал някакви добри бутонки ? И някаква конкретна цена д/г да се каже ако може .

Град
    София
    Под 100 кинта хубави няма.Отиди в някой магазин на Найк или Адидас.

Бутонките зависят от това какво търсиш .. от 3 години сменям само професионални ф50 и съм много доволен ..

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    и аз съм на това мнение...само,че Предатори ..:} Обувал съм много други ботонки,но удобни като Адидаса...не намерих....а до 100 лева преди имаше едни грознички си бяха като визия,но пък много пасваха на крака провери дали ги има името и е: Аdidas copa mundial:]

и мене Предатора най ме кефи ама има и едни Найк Мондиал ли бяха нз чисто черни и те са удобни.И по-добре си купи един чифт дето да държи и да ти е удобен отколкото постоянно да ги сменяш.

Град
    Варна, моретоо :)
    Купи си напълно нормални бутонки, ако трябва да са от 15-6 лева. Бутонките не правят играта... когато съм тренирал е имало хора с бутони за 200 лева и пак нищо не са играли. Не си хаби парите за нещо, което няма да ти ги върне в бъдеще
    хЪх...

Голям фен Аватара на revolver
    В момента има намаления по всички магазини.Можеш спокойно да си купиш хубави бутонки на найк или адидас за около 100 лева.А ако не държиш да са фирмени има много хубави с естествена кожа на uhl спорт и други по малки фирми за около 70-80 лева

за начало те съветвам да си купиш някфи мат-старки за по 20-40 лв а след това си купувай скъпи (виж дали ще ти хареса спорта)

Супер фен Аватара на slicky
    Аз в началото на моята велика кариера(която свърши за околко месец ) като футболист имах гумени бутонки от 10 лева и съм се уверил,че се най-добрите-можеш да играеш,както на трева така и на асфалт

Аз, откакто се помня все с Найкове тренирам. Даже сега смятам пак да си купувам нови, че старите се скъсаха. Най-удобни ми бяха T90, но сега съм решил да разнообразя и да си купя Mercurial. Иначе относно цената, сега навсякъде има намаления и тези бутонки струват 100-130 лв. макс ;]]

вземи си някой mercurial
    или пък предаторче като на Берба о.О

“Magic is believing in yourself,
    if you can do that, you can make anything happen”

Меркуриал 1во место
    F50 второ
    Predator трето

"Оригинални" Меркуриали от магазин на Найк 469 кинта ако ти се свиди ако не вземи си по-ментаци за 200 ако не ти се дават пари има Uhlsport

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    и бутонките са като боксовите ръкавици .... кат са по скъпи ти се струват по комфортни
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Вземи си като за начало едни F50 за 120 лв. някъде, по всички магазини ги има и са уникални просто.

Стара тема.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си