- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помага ли?
Здравейте..!
Искам да ви попитам това просто добър начин на реклама ли е или наистина Нескуика помага за ръстежа? Да знам дали си заслужава или не... Много хора сте чували да се оплакват от ръста си и аз също съм един от тяхНо естествено това не ми е комплекс... Аз попринцип вечерта преди лягане правя отскоци от земята, а също и като легна на легло, застана в поза "свещ" и започвам да си въртя краката все едно карам колело... Не знам дали помага, но аз наистина съм нисък... 7 клас съм, а съм висок едва 1.45см... Ако някой знае начини за подпомагане на ръстежа да сподели и това с Нескуика също...
![]()
![]()
![]()
НЕСКУИК
![]()
![]()
![]()
А иначе по темата: Запиши се на някакъв спорт като баскетбол или волейбол.. Това би ти помогнало за растежа доста повече от нескуика![]()
И аз така си помислих де ама... да попитам аз...А иначе за спортовете и аз го знаех ама се чудех дали има някакви упражнения, които действат...
Нескуик![]()
![]()
Аз май съм ям 1 - 2 пъти
Просто не ми хареса пък и невярвам на такива неща пък и аз за къде да ръста повече вече съм 1.80
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
3апиши се на баскет...
Оо-има,има....гаджето ми е 2метра...Първоначално написано от kyka1
![]()
Ти си нисък още![]()
Наистина се запиши на баскетбол !!!
И аз съм 7 клас висок съм 1.70 а играя баскетбол от 1 година миналата година 6 клас 1.64 има ефект !!!
Спорта помага...А иначе,ако ти помогне с нещо нескуика,то няма да ти помогне той,а млякото,с което се прави![]()
Аз без да ходя на баскет, само на плуване съм същияПървоначално написано от Infection
![]()
Ся съм 172-3
![]()
Не ми се вярва да помага.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Стига се излага и ти... nesquick![]()
![]()
баскетбол е решението .. \/
Пробвай висене на лостова![]()
I'm surrounded by idiots.. *facepalm*Първоначално написано от WaterLilly
Човек да не попита нещо... За много остроумни ли се мислите![]()
Не, просто има хора, които не си знаят мястото.
Съмнявам се да помага..
- Миналата година си го пиех редовно,не защото се чувствах ниска,а просто ми харесваше..Пораснах на височина,но не мисля,че Нескуик е причината за това..
В момента си в пуберитета..Развиваш се и т.н..Няма защо да се комплексираш за ръстта си - при условие,че все още си в 7 клас..Има доста време да растеш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥