.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    O, Боже..
    Кво ти пука?
    Да не ти пука и т'ва'й

И изобщо не вярвай и ще си спестиш проблемите.

На мен пък ми "писна" от хора, на които им е "писнало", и то още повече от деца.. Малки са, нормално да се лигавят и да са заблудени.
    Аз даже им се радвам, щото е ясно, че ще пораснат и ще се осъзнаят eventually..
    Всеки е бил малък и глупавичък.
    И между другото, полезно и за самата теб е да си БХ и да оставиш лигльовците да си живеят в своя свят. Въобще какво защо ти пука.

Solemnity, (boooooooooooow)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен
    Град
    Дряново
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Абстрахирам се от всякакви пикли, пикльовци,кофли,вафли и всички, които гледат само да топнат чурката.
    Някои хора се обикват още от пръв поглед, дали ще го кажат след седмица, месец, година няма значение, като знаят чувствата си, защо да не ги изразяват с думи? Други първо се привличат визуално, сексуално и т.н. и след извесно време се обикват. След като не познаваш човека, който казва тези думи на приятел/ката си, не може да го съдиш.

И ти си прав....човек може да обикне и за седмица , може и за година и една седмица. Спор няма прав си ама не може пък да отречеш ,че има хора които го казват просто ей така , щото чували някаде си ,че когато имаш връзка трябва да казваш "обичам те".....не може да отречеш ,че има хора които казват само защото се самонавиват и им се иска да бъде това което всъщност не е....не може да отречеш ,че има хора които го казват с някаква цел която няма нищо общо с любовта.
    Всеки казва "обичам те" но не всеки наистина го чувства и знае какво всъщност е значението на думата......то не е само цуни-гуни и секс през ден през два....преди всичко е доверието , компромисите , лоялността и уважението....няма ли ги тея работи няма я и любовта.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    O, Боже..
    Кво ти пука?
    Да не ти пука и т'ва'й

И изобщо не вярвай и ще си спестиш проблемите.

На мен пък ми "писна" от хора, на които им е "писнало", и то още повече от деца.. Малки са, нормално да се лигавят и да са заблудени.
    Аз даже им се радвам, щото е ясно, че ще пораснат и ще се осъзнаят eventually..
    Всеки е бил малък и глупавичък.
    И между другото, полезно и за самата теб е да си БХ и да оставиш лигльовците да си живеят в своя свят. Въобще какво защо ти пука.
    Solemnity, (boooooooooooow)
    + много.
    Положението няма да се промени така или иначе? Ти нали знаеш разликата между харесване и обичане? Окей, кво те бърка тогава...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Авторката радвай се Има толкова по-големи проблеми от това някой да може да разкрие чувствата си съвсем ясно и с точни думи освен обичам те Всеки си има критерии за любов и обич - за всеки това е строго индивидуално. Теб те дразни а мен не. Обичал съм обичали са ме. Всеки разбира любовта по 1 начин и прави неща, които от обич аз никога не бих направил Да, заблудени са. Но няма нищо лошо в това нека се учат,нека страдат, нека бъдат щастливи. Както всеки 1 от нас е минал така още мнг хора ще минат през това! Спиране няма

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Подкрепям мнението на AlokinN
    Аз също. \/
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Думите ''Обичам те'' станаха като ''здравей'' и ''здраст

Авторке сама си отгаваряш защо ..

Цитирай Първоначално написано от katqzaimova
    .. всяко тъпо лапе на по 12-13-14-15

.. заблудени дечица.

.. жалко ама се радвай, че не си на тяхно място!!

За да знае човек истинското значение на думите "обичам те" трябва да изпита любовта. За да имат съдържание когато ги изрича трябва наистина да е искрен , а за да имат стойност трябва и двамата партньори да ги оценят.

п.п Обичат се уж......заради тва ли изкарват връзките по 2-3 месеца....и тва ако е любов аз значи съм трамвай

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Думите ''Обичам те'' станаха като ''здравей'' и ''здраст

Цитирай Първоначално написано от katqzaimova
    Защо думите ''Обичам те'' ,станаха като ''здравей'' и ''здрасти''?
    Защо всяко тъпо лапе на по 12-13-14-15 си пише на профила в скайп/фейсбук/импулс ''Обичам те''?
    Как е възможно тези думи да са изгубили дотолкова стойността си?
    Харесвам и обичам са две съвсем различни понятия,но явно дечицата в днешно време не ги разграничават особено.
    Да пишеш на скайп профила си ''Обичам те'' и то на маймуница,смятам за твърде лигаво,повърхностно.За мен това са твърде лични думи и не бих ги изрекла току-така ,за да се изфърцам пред скайп френдчетата си с перфектната си връзка.Писна ми да зяпам заблудени дечица.
    Някакви си на по 12 години си пишат по скайповете колко много се обичат.Направо си е смешно.Обичайте се бе хора,ама нужно ли е да го докладвате на някого,за да се покажете?
    Това ли е жалкото ви доказателство за обич?
    Да напишеш нещо е лесно,ама къде са ви доказателствата за ТАЗИ ГОЛЯМА 12-13 ГОДИШНА ЛЮБОВ?
    1. Не разбирам какво търси темата ти в раздел Секс.
    2. Това, че дадено нещо е написано на маймуница, не значи, че няма същата сила, като нещото написано на кирилица. Някои хора просто така са свикнали да пишат. Говоря са Obicham te, не 0b14aM 7e3 или подобните лигавщити.
    3. Деца са, виждат, че батковците и каките си го казват, виждат го по филмите, момченцата харесат някое дупе - Обичам те!!!, момиченцата видят някой мускул или по-симпатична физиономия/прическа тип Джъстин Бийбър - Обичам те!!! Това е синдрома на поколение 95 и нагоре.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Тези думи не са изгубили значението си. Значението са изгубили хората, които я използват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си