- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Думите ''Обичам те'' станаха като ''здравей'' и ''здрасти''
O, Боже..
Кво ти пука?
Да не ти пука и т'ва'й
И изобщо не вярвай и ще си спестиш проблемите.
На мен пък ми "писна" от хора, на които им е "писнало", и то още повече от деца.. Малки са, нормално да се лигавят и да са заблудени.
Аз даже им се радвам, щото е ясно, че ще пораснат и ще се осъзнаят eventually..
Всеки е бил малък и глупавичък.
И между другото, полезно и за самата теб е да си БХ и да оставиш лигльовците да си живеят в своя свят. Въобще какво защо ти пука.
Solemnity, (boooooooooooow)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Macallan
И ти си прав....човек може да обикне и за седмица , може и за година и една седмица. Спор няма прав си ама не може пък да отречеш ,че има хора които го казват просто ей така , щото чували някаде си ,че когато имаш връзка трябва да казваш "обичам те".....не може да отречеш ,че има хора които казват само защото се самонавиват и им се иска да бъде това което всъщност не е....не може да отречеш ,че има хора които го казват с някаква цел която няма нищо общо с любовта.
Всеки казва "обичам те" но не всеки наистина го чувства и знае какво всъщност е значението на думата......то не е само цуни-гуни и секс през ден през два....преди всичко е доверието , компромисите , лоялността и уважението....няма ли ги тея работи няма я и любовта.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
+ много.Първоначално написано от jghgh
Положението няма да се промени така или иначе? Ти нали знаеш разликата между харесване и обичане? Окей, кво те бърка тогава...
Авторката радвай сеИма толкова по-големи проблеми от това някой да може да разкрие чувствата си съвсем ясно и с точни думи освен обичам те
Всеки си има критерии за любов и обич - за всеки това е строго индивидуално. Теб те дразни а мен не. Обичал съм обичали са ме. Всеки разбира любовта по 1 начин и прави неща, които от обич аз никога не бих направил
Да, заблудени са. Но няма нищо лошо в това нека се учат,нека страдат, нека бъдат щастливи. Както всеки 1 от нас е минал така още мнг хора ще минат през това! Спиране няма
Аз също. \Първоначално написано от mincheto
/
Като откача, откачам!
Авторке сама си отгаваряш защо ..
Първоначално написано от katqzaimova
.. жалко ама се радвай, че не си на тяхно място!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За да знае човек истинското значение на думите "обичам те" трябва да изпита любовта. За да имат съдържание когато ги изрича трябва наистина да е искрен , а за да имат стойност трябва и двамата партньори да ги оценят.
п.п Обичат се уж......заради тва ли изкарват връзките по 2-3 месеца....и тва ако е любов аз значи съм трамвай
1. Не разбирам какво търси темата ти в раздел Секс.Първоначално написано от katqzaimova
2. Това, че дадено нещо е написано на маймуница, не значи, че няма същата сила, като нещото написано на кирилица. Някои хора просто така са свикнали да пишат. Говоря са Obicham te, не 0b14aM 7e3 или подобните лигавщити.
3. Деца са, виждат, че батковците и каките си го казват, виждат го по филмите, момченцата харесат някое дупе - Обичам те!!!, момиченцата видят някой мускул или по-симпатична физиономия/прическа тип Джъстин Бийбър - Обичам те!!! Това е синдрома на поколение 95 и нагоре.
Тези думи не са изгубили значението си. Значението са изгубили хората, които я използват![]()