.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: 2 въпроса

Hybrid View

2 въпроса

Здравейте, значи аз съм на 16 години и ходя на фитнес от вече 7 месеца.Та от 1 месец тренирам по тази програма:

http://www.bb-team.org/workout/1290_...#axzz1BqQn9Hjf

И първият ми въпрос как да си пригодя програмата за 2 дни в седмицата, защото като съм втора смяна в училище е много кофти.

Вторият ми въпрос е дали е добре да работя с тази програма, някъде до средата или края март месец, и след това да почна да правя за отслабване, смисъл да увелича повторенията,но с по-малки тежести.С тази програма действително станах по-силен,но и качих доста мазнини в последно време .Та ако почна да отслабвам мускулите повече ли ще личат?

За 2 пъти в седмицата нещо от рода на сплит тип горна част на тялото/долна..но не съм запознат
    Путките да мрът

Айде няма ли и дуги мнения?

Това е класически сплит в 3дни и е много трудно да се впише само в 2.Ако наистина нямаш време прави кръгови тренировка,но едва ли е толкова трудно.Аз намирам 6 дни в седмицата време и пак успявам да докарам добър успех.

добре,както и да е ще се справя по някакъв начин с програмата,ама това, което постигнал досега ще се прецака ли ако правя примнерно по 12повторения с по-малки тежести.За да сваля някое кило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си