- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмокряне...
Здравейте приятели, имам един въпрос към вас.Аз съм на 16, имам си приятелка от скоро и когато се целуваме и прегръщаме усещам как пенисът ми изпуска течност под формата на сперма.Та въпроса ми е дали това е нормално и ще попречи ли това евентуално след прегръдките и целувките да последва полов акт.
Няма страшно, като се възбуждаш организма отделя тази течност, тя е като "смазка" , улеснява половия акт.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
[quote="Macallan"]Няма страшно, като се възбуждаш организма отделя тази течност, тя е като "смазка" , улеснява половия акт.[/quote
Да, не се притесняваи, нормално е
Както каза момчето,преди мен,нормално е.
И ние момичетата като сме (много) възбудени се подмокряме.
+ да така е подкрепям всичките мения,това е от голямата възбуда,напълно нормално!!!Първоначално написано от mincheto
грес?Първоначално написано от Macallan
![]()
Точно така! Преди секс залей си кyра с едно кило грес ако искаш добави и стружки за по-голямо удоволствие...хитрецПървоначално написано от zobdog
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
+1Първоначално написано от Macallan
![]()
Като откача, откачам!
+1Първоначално написано от Macallan
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Това си е напълно нормално..
Дишай спокойно ((:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разсмя ме истински.
незнам на мен до сега никога не ми се е случвало но щом другите казват че е нормално предполагам че е![]()
+1Първоначално написано от vasko9933
![]()
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU