- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Телефон - камера
Камерата ми е 5мп и снима супер грозно.. некво размацано и етцедно фр има 3.2 и е далеч по добро качеството на клиповете на телефона му.. не е от настройките ми, прерових всичко но без резултат..
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
пробвай с друг софтуер.
и ако не става, значи е от самата матрица
Пий Бира За Да Станеш Човек
Може да няма автофокус пък и за снимки най-добре е фотоапарат
bebzgirl Телефонът е LG GM360 (срещан е и като LG Viewty Snap)...
mlakniwe2 самия телефон си има автофокус и той е включен...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Мметни някоя снимка да се види какво точно означава "размацано и етц"
Включил ли си автофокус и трепери ли ти ръката ...
Дай снимки да видим все пак =))
за неразбралите. човека се оплаква от качеството на клиповетеПървоначално написано от bebzgirl
Пий Бира За Да Станеш Човек
Първо погледни ..Първоначално написано от maksimal
Сори но качеството на клиповете не зависи от колко мп ти е камерата 5 или 10 или 100 или 3 или 0.3 или 1.А качеството на клиповете зависи само и изцяло от самия телефон.Така че сорри вземи си Сони ериксон у5и виваз и тогава се оплаквай с хд видео и 8 мп камера.Първоначално написано от Utopia
skype dubi95
Телефона ти е сакат просто. Сони Ериксоните правят най-добрите снимки... Един к800 дето е с 3,2МП може да направи по-хубави снимки от някой с 8МП....
Първоначално написано от Cybershot
Аха sony ericsson k800 прави СТРАХОТНИ снимки
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Чух от един приятел, че в нета имало програма която подобрява качеството на снимане на камерата... Истина ли е?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Eто ти телефонче с хубава камера 14MP
![]()
Брех ама сте се събрали едни умници мегапикселите не узначават качеството а размера.
До колкото знам Sony Ericsson имат много видове драйвери за камерата с цел подобрение на качеството на снимките.Но знам само за Sony Ericsson..Като цяло,ако търсиш качество на снимката,съчетано с добър размер и острота,взимай си един нормален фотоапарат.Дигитални,нови по 200-300 лева ако не си много претенциозен.Съгласен сам с колегите по-горе че също зависи много от матрицата на самата камера на телефона..Първоначално написано от maksimal
Always get back up,no matter how many times you fall down..
Nokia N8 е по-добър от някой дигитални апарати.Първоначално написано от manliftingbanner
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Е разбира се, че не искам да е перфектно качеството. Защото и неможе. Просто исках малко да го подобря, щото приличат на неква цапаница видео клиповете..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...