.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Здравейте ..

Здравейте съкланници . Ето и моя проблем : Аз съм момче , на 13 години , 68 кг , 165 - 7 см .. Понеже повечето мой съученици имат плочки , а аз имам едно пухено коремче . Някой би ли ми помогнал някак си да изчистя пухеното коремче , и на негово място да имам плочки ...

Благодаря на всеки който ми помогне :P

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Със спорт,тичане,намаляване на тестените неща.
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Попринцип обичам да си похапвам .. Много често ям " дюнери , хамбургери и филийки с пастет и принцеси" . Няма как да не ям дюнери , принцеси и хамбургери тъй като в училище друго не продават .. Попринцип , ще започвам тренировки по футбол , само чакам да почнат ...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Всяка втора тема е за плочки, ползвай търсачката или гугъл.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Всяка втора тема е за плочки, ползвай търсачката или гугъл.
    Ти ли ще ми кажеш кво да ползвам ? Твой ли е форума та да ми казваш ? Помолих за помощ . Като не ти харесва темата защо пишеш ? И не ми спами в темата . Човек да не попита нещо

Супер фен Аватара на fatrat
    ей го и следващия фешън с плочки
    Аз бих ти препоръчал да си купиш едни хапчета. Има ги във абсолютно всяка една аптека. Т3 и Т4 както и стромба! За дозировката питай отново !

Ние длъжни ли сме пък да помагаме
    Мен повечето ми съученици пушат цигари ама аз не ще ми кажете ли как да пропуша и аз ?
    Носи си храна от вкъщи като няма друго около училището, а не вярвам да няма поне някой магазин.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamiNeee
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Попринцип обичам да си похапвам .. Много често ям " дюнери , хамбургери и филийки с пастет и принцеси" . Няма как да не ям дюнери , принцеси и хамбургери тъй като в училище друго не продават .. Попринцип , ще започвам тренировки по футбол , само чакам да почнат ...
    E,кво като продават само дюнери и хамбургери в училище ? Толкова ли е трудно да си носиш от вкъщи?!
    • Обичай,за да те обичат! •

Има един много доказан метод.Значи както казаха намаляш тестото.И другото което е се храни бавно.Едно че така се наяждаш с по-малко храна и другото е че оргазнимът разгражда по-добре веществата.Аз примерно почвах на ум да броя колко пъти горе-долу дъвча храната.20-25 сдъвквания, броя до 10 и после пак "тъпчеш и повтаряш процедурата".Аз бях така

Супер фен Аватара на fatrat
    абе не го занимавайте с глупости! Има лесно
    кокаин/амфетамини / метаамфетамини! По 4 дена без ядене и сън!

Мега фен
    Като гледам постовете всички се гаврят ама то как да е..На дали ще стане ако питаш в един форум да направиш плочки..

Иска се много здрав хранителен режим и добри тренировки пич..Ако мислиш да ядеш дюнери хамбургири няма никога да направиш плочки..Сега все още си дете ами след някоя година като се забави метаболизма ще станеш като свиня..Най-малкият ти проблем ще са плочките..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тичай и яж по-малко.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си