.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Защо всички са толкова двулични?

защо всички са толкова двулични ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ми защото секи гледа за него си и не му пука за околните
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Град
    nqkyde si
    защото всеки си гледа интересите и не мисли за другите

Голям фен
    1-во Не всички са двулични.
    2-ро Егоизмът в умерени количества е част от човешката природа и колкото и теми да пускаш, и колкото и да се оплакваме нищо няма да постигнем.
    3-то Всеки има право да е какъвто си иска. Преди да се оплакваш следващия път, помисли дали и ти някога не си се държала двулично и се опитай сама да си отговориш на въпроса.

Защото всички ни е страх-как ще ни приемат,какво мислят за нас,какви впечатления правим и т.н

Град
    София....
    Щото се праим на велики

щот е по-интересно
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на Amateur
    Защото завиждат!И искат да прецакат всеки!

Град
    anytime, anywhere

Re: za6to :?

Цитирай Първоначално написано от karinka7
    защо всички са толкова двулични ?
    Щот не на кефиш!?
    Не умея да губя !

Защото в крайна сметка , всеки гледа на него да си му е добре и да извлече максимално много полза от другите . През това време им се умилква , а когато получи това , което иска започва да върти интриги и да говори зад гърба им . Аз лично съм свикнала и предпочитам да съм сама отколкото в лоша компания , каквато се оказа тази с , която излизах . Свиквай и ти , но ако смяташ , че двуличието е лошо човешко качество се старай да не го проявяваш , защото то е скрито във всеки един от нас , колкото и да се преструва на света вода ненапита . Друг е въпроса дали ще дадеш свобода на лошото у теб .

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    За да е по-интересно
    ♥ ♥ ♥

Винаги и навсякъде е било така.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е,не всички са двулични,но нали знаеш...Хора-всякакви.За това внимавай,когато си избираш приятели и какво споделяш с тях.

Не всички са двулични... Просто трябва на време да осъзнаеш кой е и кой не е... И да си ги разграничиш в нещо като групички - "Двулични" и "Честни" Поне така си мисля аз... Човек разбира кога някой е двуличен... То си личи... Просто преди да споделяш нещо, на някого, в който не си сигурен че е честен с теб, помисли... Ако решиш, че не познаваш този човек достатъчно добре не му споделяй прекалено лични неща... Поне докато не го опознаеш. Може да е печен... Но... Може и да е двуличен. Колкото по-рано разбереш това толкова по-добре... Няма да имаш излишни главоболия. Но все пак всеки гледа своето добро... Тъй че не можеш да имаш доверие на всеки...

Ами сигурно ,защото искат да прецакат всеки ,който им застане на пътя.С две думи използвачи,които не заслужават да имат приятели,но имат,защото са двулични

Последно време е така--всеки гледа за него си .... никой не се трогва ако му помогнеш а се иска за него и за него и накрая пак неблагодарен .... има ги много такива
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Защото всеки гледа себе си, и не му пука за вас за мен или за когото и да е било.Такъв е живота
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това "двуличие" го има във всеки един човек..Ние сме родени с него..
    - Защото всеки си гледа интересите и го е страх за мнението на другите..Всеки един от нас в някои моменти се държи така,някои пък редовно..Свиквай това и се замисли дали ти някога си била такава,и сама ще откриеш отговора на въпроса си !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Има няколко причини-завист,егоизъм,страх,че няма да е готин!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе глупости говорите... Всеки е двуличен в определен момент и с определени хора. Понякога се налага, за да постигнеш някаква цел, да бъдеш двуличен, за да ти помогнат. Най-смешния пример, който ми хрумва, е когато на контролно тези които не учат гледат да препишат от така наречените "зубъри".. А иначе ги тропат зад гърба им.. Или пък понякога се налага да се подмазваш на шефа си, нищо че е ужасен, гнусен и надут, просто знаеш, че ако си отвориш устата оставаш без работа.. Това реалността, хора..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

защото ние е в природата ...
    ако не бяха "егоизма , двуличноста , лицемерието и гордостта
    светът щеше да е перфектен ... а далеч не е ...
    отговорът е прост...ЗАЩОТО НИ Е В ПРИРОДАТА

Мега фен Аватара на Concussion
    Тц, тц, мнооого сте разсъждавали на тая тема..
    Някой мъдър човек беше казал "Нещата просто се случват ... на кого му пука?!"

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    1-во Не всички са двулични.
    2-ро Егоизмът в умерени количества е част от човешката природа и колкото и теми да пускаш, и колкото и да се оплакваме нищо няма да постигнем.
    3-то Всеки има право да е какъвто си иска. Преди да се оплакваш следващия път, помисли дали и ти някога не си се държала двулично и се опитай сама да си отговориш на въпроса.
    +1

И да ти кажа, да говориш с хора, които не са ти приятни не е двуличност

Цитирай Първоначално написано от PoKcu
    Не всички са двулични... Просто трябва на време да осъзнаеш кой е и кой не е... И да си ги разграничиш в нещо като групички - "Двулични" и "Честни" Поне така си мисля аз... Човек разбира кога някой е двуличен... То си личи... Просто преди да споделяш нещо, на някого, в който не си сигурен че е честен с теб, помисли... Ако решиш, че не познаваш този човек достатъчно добре не му споделяй прекалено лични неща... Поне докато не го опознаеш. Може да е печен... Но... Може и да е двуличен. Колкото по-рано разбереш това толкова по-добре... Няма да имаш излишни главоболия. Но все пак всеки гледа своето добро... Тъй че не можеш да имаш доверие на всеки...
    +1
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си