- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дебела ли съм ???
O M F G... Виж в гугъл коя е д-р Емилова и с какво се занимава. Надявам се, че съм бил полезен!Първоначално написано от soshy97
Ако си 97 набор, значи си на моята възраст ( не, че има някакво знаечение ), но и аз съм около 166-7 см. и тежа около 45-6 кг (и съм доволна) . Според миналите коментари, ти трябва да си идеална, но не мисля, че и ти си много доволна от положението, след като пишеш и тема за това. Може би, трябва да си избереш някакъв спорт, който ти харесва ( волейбол, тичане, танци и тн. ) и съм сигурна, че ще постигнеш желания ефект.
-- Любовта е време --
Първоначално написано от MishoShamara
Момиче и аз съм много за д-р Емилова.В лятото между четвърти и пети клас отидох в варна при нея и отслабнах за 5 дни минах само на плодове.Имах едни отвратителни паласки изчезнаха![]()
![]()
![]()
Ами сигурна ли си, че не само в огледалото ами и в реала не си 100 кила а и повече де да знам! Ако има някъв проблем с килограмите кажи на ваште да ти направят липосукция против тлъстини, а ако нямат пари просто да направят рамките на вратите по-широки и проблема е решен
Мн си оригинална ...
Айде врачанските селски к***И ... да млъкват !
Искам мнението на компетентни хора по този въпрос ... Горката държава с кви кучки се напълни..нямам думи..
да те Възпитат малко ваще после ми говори за рамката на врата >!!!!
Първоначално написано от venezia42
Аз нямам целулит . Но нз възможно ли е да ми е тежък кокала. ? ....Ама чак пък толко.
кви комплекси са те подгонили тебе ... престани да си само внушаваш такива простотии ... според мен правиш тази тема ,за да ти казват колко си слаба..не си интересна...
Първоначално написано от elinkaa3
Изобщо не я правя заради това видя че не всички ми казват че съм слаба пък и аз знам че не съм. так че изобщо не е за това.
Здрасти, сладур... И аз имах такъв проблем...И го реших... Значи аз имах големи бедра от баща ми. И тъй като съм склонна към напълняване, се ограничавам с ядене, правя гимнастика, карам колело. И наистина действа.
През това време(на отслабване), най-важното беше, че се харесвах каквато съм и повярвах в себе си...Така че, ако не се харесваш, знай, че ти си уникално красива, и можеш всичко.
![]()
Такамм .. има деца, които са много по-зле и от теб. Сега моето мнение за това дали си дебела незнам точно дали ще е от значение. Попринцип за да отслабне човек, трябва да има инсктинкта да го направи, защото си казваш: аре 1 седм. плодове обаче си казваш през тази седмица : емм от един чипс нищо няма да мистане. Моя съвет е да имаш повече смелост за да отслабнеш .. пробвай 2 седмици на ябълки .. знам че е трудно но .. и трябва да спортъваш ( най-добре да тичаш ) .![]()
Не определено не си.Аз съм на същата височина и килограми и изглеждам перфектно.Не прави глупави диети и ограничения.Ако желаеш спортувай.Радвай се на живота си,обичай тялото си и ще си щастлива.И не се вманиачавай в подобни неща.Анорексията е сериозно заболяване и това с чувството за 100кг. пред огледалото е доста смущаващо.Успех![]()
Когато помириш духа с тялото си, тогава ще се получи желаният ефект. Междувременно никакви диети и спортове няма да ти помогнат.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Първоначално написано от soshy97
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Като гледам откога е темата, момичето сигурно отдавна вече е фиданка тамън за лятото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аха.Първоначално написано от catalogueofanger
Всичко е до мисленето. :>