Първоначално написано от
venezia42
Много зависи от това каква структора си.Примерно аз съм 162 и съм 45-46 килограма и изглеждам стахотно,защото спортувам имам преса стегнати крака без целулит и често ме питат как подържам толкова добро тяло като ме видят по бански.Започни да спорртуваш мисля че са ти малко множко тези килца според мен 50 ще изглеждаш добре, но започни да спортуваш дори да отслабнеш ще си останеш с коремчето и целулита.Така че моят съвет е обличи си банския виж дали се харесваш (и не се лъжи дори хората да ти казват че не си дебела,ако ти не се чувстваш добре ще продължиш да си задаваш въпроса) та виж дали си харесваш тялото ако не го харесваш мини на диета ОБАЧЕ тази диета не е да спреш да ядеш,мини на плодове обаче си яж редовно плодове и махни всички вредни храни.И в никакъв случай ако случайно решиш да се отказваш не започвай директно миналото си хранене а мини на захранване което означава лека по лека да се върнеш към миналото ти хранене а не изведнъж.МОМИЧЕ ЗАПОЧНИ ДА СПОРТУВАШ!!! ЩЕ НАПРАВИШ МНОГО ДОБРО ТЯЛО.УСПЕХ!(ако случайно не се получи с диетата ми пиши ,защото това вече е различен проблем)