.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дали не ми кръшка?

Здравейте, искам да ви попитам вие какво мислите по тоя въпрос.
    Хванах си гадже от съседния град, и ме съмнява, че ми кръшка и ме лъже.
    Миналата седмица ходи на купон и ми прати само 1,2 снимки от там, като не ми показа всичките (аз ги видях от друго място.) На снимките е с едно момче. Защо не иска да ми ги покаже? Защото ми кръшка с него ли? не мога да разбера.... Сега си писахме по скайп, и се уговорила с някакъв си там да я учи да кара кола... и тя по погрешка ми написа "Само кажи кога"....
    После ми вика "Ако искаш няма да ходя".... Все едно ще и повярвам след като му е обещала....
    Не знам какво да мисля...
    Почвам да се съмнявам дали не ме гъбарка, иначе мн държа на нея. Как мога да проверя дали не ми кръшка моля ви дайте съвети...
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен
    Вие колко пъти сте се виждали ? Изобщо виждали ли сте се?

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Вие колко пъти сте се виждали ? Изобщо виждали ли сте се?
    Не помня вече
    Естествено, че се виждаме даже довечера ще излизаме.

Супер фен
    Еми начини много да разбереш. Друг е въпроса на какво си готов, за да го разбереш Примерно говориш с някоя нейна приятелка, да те информира ако излиза там с "някъв" или примерно изтърсваш се там казваш й да излезете и ако тръгне ти се оправдава, може да имаш фактори за съмнение, не знам като цяло не съм много вещ в тия работи. Принципно се доверявам на човека до мен

Еми начини много да разбереш. Друг е въпроса на какво си готов, за да го разбереш Примерно говориш с някоя нейна приятелка, да те информира ако излиза там с "някъв" или примерно изтърсваш се там казваш й да излезете и ако тръгне ти се оправдава, може да имаш фактори за съмнение, не знам като цяло не съм много вещ в тия работи. Принципно се доверявам на човека до мен
    Аз и вярвам, но как да го кажа, тия леки съмнения ме карат да се съмнявам във верността и

Супер фен
    Леките съмнения те карат да се съмняваш Я повтори пак, че изгубих смисъла Съмняваш се от факта, че се съмняваш... ? Общо взето това каза ;д

Леките съмнения те карат да се съмняваш Я повтори пак, че изгубих смисъла Съмняваш се от факта, че се съмняваш... ? Общо взето това каза ;д
    Човек, само глупости пиша... акъла ми е само дали ми кръшка...

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Попита ли я кое е това момче от снимките, които тя не е пожеала да ти прати?

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Попита ли я кое е това момче от снимките, които тя не е пожеала да ти прати?
    Да, било приятел на някаква от компанията им....

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Ако имате някакви общи познати поразпитай ги ( деликатно обаче ) дали не са я вуждалис друг или пък дае говорила за дръго момче.

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Ако имате някакви общи познати поразпитай ги ( деликатно обаче ) дали не са я вуждалис друг или пък дае говорила за дръго момче.
    така ще направя, благодаря

Супер фен
    Аз бих имала лека доза съмнение.
    Аз на никой нямам сто-процентово доверие....
    Ама не се води по чужди фактори...аз и на себе си нямам 100%доверие...
    Аз на твое място бих я проверила и няма по-добър начин от ходатайство на нейне приятелка.Или си направи рег в някой сайт за запознанство,където и тя има,но все едно си друго момче,и я питай имали си гадже.
    Отговорът и ще ти даде ясна предства,и ще разбереш колко държи на теб.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Аз бих имала лека доза съмнение.
    Аз на никой нямам сто-процентово доверие....
    Ама не се води по чужди фактори...аз и на себе си нямам 100%доверие...
    Аз на твое място бих я проверила и няма по-добър начин от ходатайство на нейне приятелка.Или си направи рег в някой сайт за запознанство,където и тя има,но все едно си друго момче,и я питай имали си гадже.
    Отговорът и ще ти даде ясна предства,и ще разбереш колко държи на теб.
    И аз си го мислех това да се представи за друго момче и тн, но реших, че е прекалено хард

Мисля, че такива неща по поведението и отношението си проличават. Има ли някаква промяна в нея?

Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Мисля, че такива неща по поведението и отношението си проличават. Има ли някаква промяна в нея?
    Ами аз не усещам никаква промяна...

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    И аз съм правила така,ама бившото гаджето ми беше супер ревниво и просто му спестявах някои подробности,за да не има скандали,но никога не съм изневерявала и по принцип просто се разбирам повече в момчешка компания,защото от малка се движа в такива и просто ми е приятно. Но той ревнуваше и само "Здрасти!" да кажа на някой

Тогава недей да дълбаеш, а само наблюдавай. Ако има нещо тя сама ще се издаде. Въпреки всичко мисля, че се параноясваш

Тогава недей да дълбаеш, а само наблюдавай. Ако има нещо тя сама ще се издаде. Въпреки всичко мисля, че се параноясваш
    Дано да си права

Може пък момичето просто да не се харесва как изглежда на снимките и да не иска да я виждаш "грозна" Нищо не ти пречи да си имаш едно наум, но не прекалявай, защото може наистина просто да се "параноясваш", както писаха преди мен

Проверката е висша форма на доверие. Щом имаш някакви съмнения, значи имаш повод и причина за тях. Разсей съмненията и сам разбери дали имаш основание за тях или просто си мислиш глупости..

Тогава недей да дълбаеш, а само наблюдавай. Ако има нещо тя сама ще се издаде.
    Не е нужно да има някаква промяна в държанието й и отношението й към него или връзката им. Ако реши да го лъже и да му изневерява може да го направи и без той да разбере. Просто има хора, които изключително добре умеят да прикриват чувствата, емоцийте и намеренията си. Казвам го от личен опит. За да не останеш с грешни впечатления - не съм изневерявала, а не бих го и направила. Просто бях в подобна ситуация, докато бях с бившия ми и дори да му бях изневерила той нямаше как да разбере.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Рано или късно ще се разбере .. не се вкарвай във филма излишно!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Шашкаш се прекалено. Може да и е просто приятел.. или не й даваш да общува с момчета..? Може да се притеснява, че ако ти покаже снимките ще се ядосаш. Обесни й, че няма да й вдигаш скандали за това, че си е общувала с момче.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Пич, защо не си я затвориш в клетка? Прекалено ревниво го раздаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си