.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 175

Hybrid View

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    втора матура английски
    ВУЗ - ВТУ (уж) или Русе, не знам още
    за бала още нищо не съм си купила
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Не всички момичета сме такива. Мен дразни тази прекалена суета. Някак преувеличено ми е. Да и аз избирам рокля, мисля за грим и прическа , но не се вживявам прекалено като останалите. Разлигавено ми се вижда.
    Ще ти организирам фен група!
    ще ти помогна а и плус тва има и момчета абитиуренти да го ева
    И аз ще помогна с каквото мога !!!

Мега фен Аватара на vagarious
    абе хорааа усещате ли, че остават само 2 месецааа .... (( хах
    Big or small, lies are lies!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    абе хорааа усещате ли, че остават само 2 месецааа .... (( хах
    офффф да единственото което искам е въпросният БАЛ ... иначе вобще не искам да завъшвам ... като знам от тук на татук какво следва ... и че този живот никога повече няма да се върне ... е най - лошото е че време си лети ... а аз не сядам да уча за тези скапани матури ...
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    На доста малко хора им се завършва... но аз пожелавам на всички, които ще кандидатстват да ги примеат. Университета понякакъв начин компенсира училището, до една степен, въпреки че е коренно различно.
    Вафла..

Аз пък точно тъпият бал искам да мине ... където ще се разправям с рокли, гримове, прически, обувки, чанти, албуми, фотографи, морета .. ооф тъпня.И всичките тези луди пари за една вечер .. Пълна измишльотина.
    Наистина времето си лети адски бързо, искам да е вече септември .. дай Боже.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Абе.. с класа разбирате ли се? Какви са ви отношенията?
    Нас тея екскурзии, балове малко ни посдърпаха, но почнаха сякаш да се нормализират нещата..
    Наистина не сме много сплотен клас, но когато сме си заедно става голямо шоу, много се смея стях. Ще ми липсват, деба...
    Вафла..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Аз пък точно тъпият бал искам да мине ... където ще се разправям с рокли, гримове, прически, обувки, чанти, албуми, фотографи, морета .. ооф тъпня.И всичките тези луди пари за една вечер .. Пълна измишльотина.
    Наистина времето си лети адски бързо, искам да е вече септември .. дай Боже.
    Олеее и аз съм по същия начин-мислех,че съм единствена
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе да, на пръв поглед изглежда, че просто ще хвърлите един куп пари за една вечер и на другия ден ще се приберете вкъщи и живота продължава. Аз обаче никога няма да забравя тази една вечер. Толкова силни емоции и еуфория не съм изпитвал през живота си. Искаше ми се времето да се стопира и цял живот да си живея в една бална вечер. Сега всеки път като се сетя за събитието и ми се появява усмивка на лицето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

britzy хаха нали.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да-ама да минава там
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

И аз съм с вас!

Костюм, сигурно март месец! Още е рано.....

А, това с матурите направо незнам..............

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Абе да, на пръв поглед изглежда, че просто ще хвърлите един куп пари за една вечер и на другия ден ще се приберете вкъщи и живота продължава. Аз обаче никога няма да забравя тази една вечер. Толкова силни емоции и еуфория не съм изпитвал през живота си. Искаше ми се времето да се стопира и цял живот да си живея в една бална вечер. Сега всеки път като се сетя за събитието и ми се появява усмивка на лицето.
    Сигурен съм, че и госпожиците за който е глупости ще си го спомнят и ще искат да се върне тази вечер ... по дяволите това е веднъж в житова .... то е като финала на първата ти част от живота ... или началото на новата част от живота балът за мене е нещо специално не просто една вечер в която ще се направим мата хари

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами специално при мене това е първата и последната вечер, в която ще се съберем абсолютно целия клас. Иначе сме си сплотени до толкова, колото да можем да взимаме решения като клас, и можем да се забавляваме заедно и всеки с всеки може да общува, пак си има групички де, но не са толкова строги.
    Иначе за това къде да ни бъде балът, отговорничката на класа прочете предложения за 2 хотела и ние решиме за 2 минути.. Ходихме с другите класове да се караме, беше забавно

П.С.: Това, че момичетта сме си такива, го казах малко на шега. Все пак ние имаме за повече неща да мислим и затова го обсъждаме толкова този бал. Иначе и аз не съм от лигавите, дето се вайкат, просто си коментирам с мама и с приятелки, и във форума, обменяме идеи. Не мисля, че е разглезено, все пак всеки иска да изглежда добре и то не само на бала, а и попринцип.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ами специално при мене това е първата и последната вечер, в която ще се съберем абсолютно целия клас. Иначе сме си сплотени до толкова, колото да можем да взимаме решения като клас, и можем да се забавляваме заедно и всеки с всеки може да общува, пак си има групички де, но не са толкова строги.
    Иначе за това къде да ни бъде балът, отговорничката на класа прочете предложения за 2 хотела и ние решиме за 2 минути.. Ходихме с другите класове да се караме, беше забавно
    Познато и при нас това ще е единствения ден в който ще сме всички ... в 11 клас точно 13 пъти сме се събирали всички а в 12ти все още не сме успяли

Lancia Alfa Romeo Мотори

И като е важна вечер, която няма никога да забравим и е важна за нас, това означава ли ,че трябва да се държим като някои кокетни лигли, да точим мигли и по цял ден да мислим къде да запишем час при гримьор и дали да си направим ноктопластика? Всеки различно приема бала. Аз също се вълнувам.Както казах в предишния си пост и аз избирам рокли и обувки , но не съм тръгнала да припадам и да се вживявам. Наясно съм ,че тази вечер ще я помня цял живот.Искам да изглеждам добре и ще бъде така. Ще мине за броени часове и после ще останат спомени. Но живота продължава , не можем да тъпчем на едно място. И като обощение бих казала :

И аз се вълнувам за бала точно колкото останалите, но ми е грозно когато момичетата се лигавят така и някак преувеличават ,дразни ме. (лично мнение). Смятам да си изкарам страхотно и да помня цял живот бала си.Също така обаче нямам и търпение да мине , да отгърна нова страница в живота си, може би по-различна..по-инетресна.

Съгласен съм с теб, затова написах онова за фен клуба. Просто има хора, които не отиват на бала си. Има такива, които само чакат да мине всичко и от мисълта за събитието им се повдига. Пък нещата са въпрос на нагласа и сами ще се прецакат, ако отидат с така настоени. Това ми е мнението. А панайра на суетата сме го обсъждали многократно, не трябва да се вманиачаваме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Така е и все пак всеки си знае за себе си.Не искам да съдя никой.

Така е, всеки има право на грешно мнение

костюм си взех и много се харесвам с него
    2ра матура ще пиша руски , а втората бална съм на Съни Бийч
    с класа си не се разбирам , поне с по-голямата част , само с 5-6 човека се разбирам и то много , другите са пълни помияри , има хора с които не съм си говорил от 2-3 години , ако изключим псувните де

Не мисля, че щом някой говори и се интересува повече от бала си, е лигав. Всеки иска да изглежда добре, всеки иска да си прекара добре. И е вярно, че момичетата имаме повече неща за мислене. Едно момче не слага грим ( ), малко от тях слагат някакви бижута, а повечето дори и без никаква прическа да отидат, пак няма да прави впечатление. Лично аз се вълнувам, защото не съм от момичетата, които слагат тонове грим всеки ден, следователно не знам какъв грим точно ще ми ходи, следователно разглеждам и събирам повече информация. Същото важи и за прическите - не умея да си правя и за това не съм сигурна какво ми би отивало. И т.н. Въпросът е, че не бива да се раздават етикети насам-натам.. Тези се интересуват много от бала си, следователно са лигави или обратното - тези хич не им пука, следователно са сдухани. Всеки си има лично мнение и личен възглед.
    Пък и не виждам някой да е тръгнал да припада и денонощно да мисли и говори само за бала.
    И отново - това си е лично мое мнение, не искам да се заяждам или засягам някого.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    хора, в събота съм на пробна матура по БЕЛ, стискайте палци
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Успех, после сподели как е минала.

Lorein, за мен е лигаво и това е!Както казах и аз се вълнувам, и аз съм момиче, и аз ще имам грим и прическа и рокля и т.н. и т.н. И аз искам да изглеждам добре.Все пак балът е един път в живота !! Разглеждам снимки, събирам информация, разпитвам насам натам, НО не се лигавя , а под лигавя имам предвид да отвориш темата "Бал 2011" в раздел "Козметика и диети" , и да видиш на места кво става. Както казах и аз не съдя никой, едно е вълнение, друго е да започнеш някак да преувеличаваш и да се глезиш.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Ще се справиш, стискаме ти палци..
    Ама вие всички автори ли сте взели?
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове