.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 175
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Lorein, за мен е лигаво и това е!Както казах и аз се вълнувам, и аз съм момиче, и аз ще имам грим и прическа и рокля и т.н. и т.н. И аз искам да изглеждам добре.Все пак балът е един път в живота !! Разглеждам снимки, събирам информация, разпитвам насам натам, НО не се лигавя , а под лигавя имам предвид да отвориш темата "Бал 2011" в раздел "Козметика и диети" , и да видиш на места кво става. Както казах и аз не съдя никой, едно е вълнение, друго е да започнеш някак да преувеличаваш и да се глезиш.

Point taken.

Колкото до авторите - нашият даскал по БЕЛ също ни предлага да ходим на пробна матура и след като го питахме за авторите, той каза, че до датата на пробната матура ще влизат всички автори, които БИ ТРЯБВАЛО да са взети до момента. А това значи по графика, който всеки учител би трябвало да следи. Ние мисля, че вървим долу-горе по него, така че всичко до Йовков може би ще влиза.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Колкото до авторите - нашият даскал по БЕЛ също ни предлага да ходим на пробна матура
    само на нас ли никой нищо не ни казва
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

И аз щях да ходя на тая пробна матура, но се отказах, няма смисъл.Аз се готвя за главната матура.Пък мисля, че не съм научил достатъчно до сега за пробната.Т.е. ще отида и само ще си пробвам късмета и общата култура, безсмислено е.Ако толкова ви искате да се пробвате на някоя матура, свалете си миналогодишната или някакви пробни от интернет ле хора.За кво трябва да давате 10лв. и да си губите времето.

Мега фен Аватара на Chacho
    За да ти оцени някой есето или там какъвто вид текст ще пишете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не знам дали тук е мястото, но много бих искала да питам нещо. Току-що излезе и най-сетне ( след 5 дена закъснение ) и Кандидатстудентската кампания на РУ. И специалността, която си бях харесала сега вече има 2 наименования:
    Европеистика и глобалистика (на английски език)
    Европеистика и многостепенно управление
    Идея си нямам какво съдържат и 2те, защото все още няма никаква информация... Знам, че в СУ има такава специалност Европеистика, за другаде не знам. Много бих се радвала на мнения на хора, запознати със специалността, както и на такива, които биха изразили мнение коя от 2те специалности изглежда по-добра?

Edit: Намерих малко информация - http://www.ruseinfo.net/news_85050.html
    Май Европеистика и глобалистика е по-доброто.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    хора, в събота съм на пробна матура по БЕЛ, стискайте палци
    Ще се справиш, стискаме ти палци..
    Ама вие всички автори ли сте взели?
    не

някой може ли да ми каже сайт за тестове за авторите, че нямам време да обикалям книжарници и да търся
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен
    Ибаси змията аз по БЕЛ никакъв зор не си давам. Всичко над 3 е добре дошло, е надявам се на едно поне 4,00 да изкарам, да не развалям дипломата все пак
    Препоръчвам ви да не се забивате в Русе а да отидете София/Варна. След като завършите ще можете да се реализирате в по-големия град по-добре.

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ибаси змията аз по БЕЛ никакъв зор не си давам. Всичко над 3 е добре дошло, е надявам се на едно поне 4,00 да изкарам, да не развалям дипломата все пак
    Препоръчвам ви да не се забивате в Русе а да отидете София/Варна. След като завършите ще можете да се реализирате в по-големия град по-добре.
    Русе изобщо не е толкова зле, колкото си мислите.

Не е толкова зле, по-зле е.
    Изборите ти според мен са София, Пловдив, Варна.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Не е толкова зле, по-зле е.
    Изборите ти според мен са София, Пловдив, Варна.
    В Плевен също, но вече зависи кой-с какво.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Е хайде, не всичко хубаво е в София, Пловдив и Варна.. и другите университети не са за изхвърляне. Но все пак всеки си решава сам.
    Вафла..

Град
    Улицата
    и в София вече няма къде от такива който си мислят, че тука валят пари ЕМИ НЕ в грешка сте ...

Lancia Alfa Romeo Мотори

Нищо лично, но не бих искала да живея в София. Бакалавърска степен се надявам да изкарам в Русе, магистратурата в чужбина ( и ако не стане в София ) и след това планирам пак да се върна в Русе. Харесвам града си и знам, че има потенциал тепърва да се развива.

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    и в София вече няма къде от такива който си мислят, че тука валят пари ЕМИ НЕ в грешка сте ...
    Абе не е като в провинцията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Абе не е като в провинцията.
    хах щом казваш ... за това познати вече от 1 - 2 години си търсат работа ... с образование с всичко ... ама не искат работа 12 часа като роб за 200 лева ...
    Просто в София наидваха всички "селяни" (под селяни няма предвид хора от провинцията, ами тези който държание, възпитание, манталитет им е като на първобитни хора)

Lancia Alfa Romeo Мотори

Хора, някой знае ли на коя дата е бала на НГДЕК?

Аз да запитам - за вас има ли бъдеще психологията в България?

Има разбира се, под психология не си представяйте само консултант по брачни проблеми. Повечето големи фирми имат отдел human resources, където може една диплома по психология да ви спечели място. Също така органите за борба с престъпността сигурно имат вакантни постове за психолози. Може да се бутнете в някоя институция на държавна служба, може да се ориентирате към преподавателска дейност. Предполагам, че и медиите търсят такива хора.

Под психология лично аз не разбирам само брачни консултанти и т.н., но това, което имам в предвид, е нещо подобно. Искам нещо от сорта на терапевт или психоаналитик, още не съм добре осведомена, но работя по въпроса. Разбрах, че за това ще трябва магистратура да изкарам Клинична и консулативна психология в СУ. Отзиви?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Роклята ми ще бъде готова след около месец-два.Обувки и бижута ми предстои да си търся, а часове за грим и прическа вече съм си записала,въпреки че не съм решила точно още какви искам да бъдат.На бала най-вероятно ще бъда с колата на приятеля ми. За матурата ми дълго време се чудих и най-накрая реших,че ще бъде биология.Ще кандидатствам с дентална медицина във Варна. Да се надяваме,че всичко ще върви по план.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    5,00 на пробната
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    5,00 на пробната
    Браво! На истинската повече ти пожелавам!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Нищо лично, но не бих искала да живея в София. Бакалавърска степен се надявам да изкарам в Русе, магистратурата в чужбина ( и ако не стане в София ) и след това планирам пак да се върна в Русе. Харесвам града си и знам, че има потенциал тепърва да се развива.
    харесва ми оптимизма ти

аз в момента правя каквото мога да вляза в ТУ-София.. вляза ли - хващам се в ръце и си сядам на гъзо да уча... макар че, по това, което съм чувал, същия ше се скъса от учене..

anonymous546178
    Guest
    И аз в момента съм се напрънал да изям изпита, който е април месец. За ТУ става на въпрос. И въпреки, че имам сериозни знания от минали години (в профилирана паралелка с математика съм) и подготовката от началото на тази година имам странното предчуствие, че няма да ми стигне времето за една отлична оценка

Аз да запитам - за вас има ли бъдеще психологията в България?
    Дали има бъдеще? Честно казано незнам.. Мисля че не , но един Бог знае.Аз лично не бих учила това макар че ми се струва инетересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си