- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Абитуриенти 2011
Първоначално написано от anonimchetou
Point taken.![]()
Колкото до авторите - нашият даскал по БЕЛ също ни предлага да ходим на пробна матура и след като го питахме за авторите, той каза, че до датата на пробната матура ще влизат всички автори, които БИ ТРЯБВАЛО да са взети до момента. А това значи по графика, който всеки учител би трябвало да следи. Ние мисля, че вървим долу-горе по него, така че всичко до Йовков може би ще влиза.![]()
само на нас ли никой нищо не ни казваПървоначално написано от Lorein
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
И аз щях да ходя на тая пробна матура, но се отказах, няма смисъл.Аз се готвя за главната матура.Пък мисля, че не съм научил достатъчно до сега за пробната.Т.е. ще отида и само ще си пробвам късмета и общата култура, безсмислено е.Ако толкова ви искате да се пробвате на някоя матура, свалете си миналогодишната или някакви пробни от интернет ле хора.За кво трябва да давате 10лв. и да си губите времето.
За да ти оцени някой есето или там какъвто вид текст ще пишете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам дали тук е мястото, но много бих искала да питам нещо. Току-що излезе и най-сетне ( след 5 дена закъснение ) и Кандидатстудентската кампания на РУ. И специалността, която си бях харесала сега вече има 2 наименования:
Европеистика и глобалистика (на английски език)
Европеистика и многостепенно управление
Идея си нямам какво съдържат и 2те, защото все още няма никаква информация... Знам, че в СУ има такава специалност Европеистика, за другаде не знам. Много бих се радвала на мнения на хора, запознати със специалността, както и на такива, които биха изразили мнение коя от 2те специалности изглежда по-добра?![]()
Edit: Намерих малко информация - http://www.ruseinfo.net/news_85050.html
Май Европеистика и глобалистика е по-доброто.
неПървоначално написано от mrtn
някой може ли да ми каже сайт за тестове за авторите, че нямам време да обикалям книжарници и да търся![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ибаси змията аз по БЕЛ никакъв зор не си давам. Всичко над 3 е добре дошло, е надявам се на едно поне 4,00 да изкарам, да не развалям дипломата все пак![]()
Препоръчвам ви да не се забивате в Русе а да отидете София/Варна. След като завършите ще можете да се реализирате в по-големия град по-добре.
Не е толкова зле, по-зле е.
Изборите ти според мен са София, Пловдив, Варна.
В Плевен също, но вече зависи кой-с какво.Първоначално написано от Remixa92
![]()
Big or small, lies are lies!
Е хайде, не всичко хубаво е в София, Пловдив и Варна.. и другите университети не са за изхвърляне. Но все пак всеки си решава сам.
Вафла..
и в София вече няма къде от такива който си мислят, че тука валят пари ЕМИ НЕ в грешка сте ...Първоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Абе не е като в провинцията.Първоначално написано от Slawi92
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хах щом казваш ... за това познати вече от 1 - 2 години си търсат работа ... с образование с всичко ... ама не искат работа 12 часа като роб за 200 лева ...Първоначално написано от Chacho
Просто в София наидваха всички "селяни" (под селяни няма предвид хора от провинцията, ами тези който държание, възпитание, манталитет им е като на първобитни хора)
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Хора, някой знае ли на коя дата е бала на НГДЕК?
Има разбира се, под психология не си представяйте само консултант по брачни проблеми. Повечето големи фирми имат отдел human resources, където може една диплома по психология да ви спечели място. Също така органите за борба с престъпността сигурно имат вакантни постове за психолози. Може да се бутнете в някоя институция на държавна служба, може да се ориентирате към преподавателска дейност. Предполагам, че и медиите търсят такива хора.
Под психология лично аз не разбирам само брачни консултанти и т.н., но това, което имам в предвид, е нещо подобно.Искам нещо от сорта на терапевт или психоаналитик, още не съм добре осведомена, но работя по въпроса. Разбрах, че за това ще трябва магистратура да изкарам Клинична и консулативна психология в СУ. Отзиви?
Роклята ми ще бъде готова след около месец-два.Обувки и бижута ми предстои да си търся, а часове за грим и прическа вече съм си записала,въпреки че не съм решила точно още какви искам да бъдат.На бала най-вероятно ще бъда с колата на приятеля ми. За матурата ми дълго време се чудих и най-накрая реших,че ще бъде биология.Ще кандидатствам с дентална медицина във Варна. Да се надяваме,че всичко ще върви по план.
5,00 на пробната![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Браво! На истинската повече ти пожелавам!Първоначално написано от xWandereRx
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
харесва ми оптимизма тиПървоначално написано от Lorein
аз в момента правя каквото мога да вляза в ТУ-София.. вляза ли - хващам се в ръце и си сядам на гъзо да уча... макар че, по това, което съм чувал, същия ше се скъса от учене..![]()
И аз в момента съм се напрънал да изям изпита, който е април месец. За ТУ става на въпрос. И въпреки, че имам сериозни знания от минали години (в профилирана паралелка с математика съм) и подготовката от началото на тази година имам странното предчуствие, че няма да ми стигне времето за една отлична оценка![]()
Дали има бъдеще? Честно казано незнам.. Мисля че не , но един Бог знае.Аз лично не бих учила това макар че ми се струва инетересно.Първоначално написано от Lorein