- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Абитуриенти 2011
Първоначално написано от anonimchetou
Според мен има, но наистина никой не би могъл да знае... Беше ми интересно да чуя мнението ви.Лично на мен ми е интересно, харесва ми идеята да уча това и след време да работя примерно като психоаналитик/терапевт или нещо подобно, но първо не знам дали бих имала изобщо някаква възможност за работа и второ, специалността никак не е лека, но това вече е друг въпрос.
Tempest, колкото до оптимизма ми - за малко работи проявявам до такава степен положително мислене, но това само ми показва колко много го вярвам и искам да стане.![]()
ако тепърва почваш да се подготвяш.. мда, малко е късничко.. аз се подготвям по-сериозно от НГ насам.. алгебрата я изядох, сега с геометрията срещам малко затруднения, но.. главно с екстремните задачи.. примерно да се намери конуса с най-голям обем бла бла бла..Първоначално написано от muscle
Ами, не, подготвям се от началото на учебната година. По алгебра ми остана да изям логаритми, функции(вкл. производни, екстремални задачи етц.), системи. По геометрия саега съм на лица и ми остава окръжност и тригонометрия. По нещата, които не съм преговорил знам доло-горе всичко (като за ПП), обаче трябва да се минат.
Рокля имам вече
Втора матура- Немски език, кандидатстудентски изпити- химия и биология (София и Варна), ще си пратя дипломата и в Германия, стоматология, засега съм се спряла на Фрайбург и ЛайпцихНоо, все пак трябва да съм взела ниво на ДСД- изпита...
На втора бална няма да ходя- съучениците ми са идиоти, пък и Мармарис не е от местата, на които бих отишла с удоволствие..![]()
Има ли някой кандидатстващ с бел и история?Или поне матура по история?В Софиийския,УНСС?Нека обсъдим малко обемния материал по история и най-вече изпитите в СУ.Мен ме притеснява този по литература.Чакам отзиви на поста ми![]()
А за подготовките около бала съм писала в темата ми Бал 2011.Относно отзивите за нея тук-не мисля че има нещо лигаво в нея.Всеки се вълнува по различен начин около бала си,там обсъждаме именно тези емоции около новото,било то избора на бална рокля,грим и т.н.Честно казано за мен бала в България си е чист "клиширан манталитет" и ако на запад значението на понятието намираме в израза бална вечер,при нас е по-скоро показен,суетен изцяло по български бален ден...но все пак,такива сме си.
За суетнята около ноктопластики,парцалки,гри мчета и т.н...лично за мен тези неща са грубо казано ежедневие и няма нищо особено около тях.![]()
Аз ще държа матура по историяТи как се подготвяш? По кои учебници?
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз ще кандидатствам в СУ,а там са теми и няма как да се готвя само по учебници,затова прецених да започна курс.Много съм доволна,но има мнооого за учене,към 30-40 теми от по 20 листа.Иначе и за матурата се готвя пак от курса,но нали има и въпроси от световна история и за около 5 часа ще наблегнем на нея
Аз ще кандидатствам в СУ,а там са теми и няма как да се готвя само по учебници,затова прецених да започна курс.Много съм доволна,но има мнооого за учене,към 30-40 теми от по 20 листа.Иначе и за матурата се готвя пак от курса,но нали има и въпроси от световна история и за около 5 часа ще наблегнем на нея
Всяка тема ти е 20 листа, т.е. 40 страници?Първоначално написано от krisito9212
да, от 4ма човека компания, 3ма са с история и аз с математика сам.. и знам кво представлява..
много теми, много листи всяка.. оплаквания слушам по цял ден
малко геодезия да ме дърпаше, отивах в минно-геоложкия.. :d уви, само компютърните науки са ми присърце.. и имам някакъв избор между СУ и ТУ-София..
Много смотано, още 2 месеца остават.. ама няма как.![]()
Тука само аз ли съм с втора матура География, че кофти..![]()
Вафла..
krisito9212 , ако си се почувствала засегната значи все пак има доза истина в думите ми.Първоначално написано от krisito9212
Всеки с мнението си нали така : ) За мен едно е да споделяш, а съвсем друго да се суетиш толкова много и да се лигавиш, чудейки се къде да си хвърлиш парите и как да си най -най. Всеки има разлино виждане на нещата.Аз, която се считам за човек с не толкова лесен живот , се дразня на такива лигавщини. Като цяло ме дразнят лигави момичета.Както и да е. Аз ще държа втора матура по руски и съм се ориентирала към Колежа по туризъм в Бургас. Инетерсувам се от това и ми е интересно. Приницпно мненията за колежа не са много добри, но мен не ме интересува. Ако човек иска да научи нещо- ще го научи независимо каква е базата на колежа и т.н.. А и също така ще ходя и на изпит за промяна на оценката по география..
толкова,да.И като се замисля че имам само 2 месеца до изпита...Първоначално написано от Moderatorius
Днеск бях на олимпиада по литеретура.Паднаха се Милев и Далчев.Аз писах за Далчев
Че кой би избрал "Септември"?Първоначално написано от krisito9212
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
anonimchetou нито съм визирала теб или твои думи в поста си,нито съм се почувствала засегната,незнам защо откри себе си в моето мнениеПървоначално написано от anonimchetou
Пак относно бала и суетнята около него-в предишният си пост изказах мнение относно абитуриентските балове в България,а то определено не е положително..А това за лигавщините е много относително,със сигурност за някои твоите реакции също са лигави(нямам впредвид себе си).
А колкото до моето мнение относно емоциите около бала,всеки има право да го преживява както иска,а това не е база за сравнение кой от кого е по-лигав и т.н.Всичко е до характер и възможности![]()
Аз попринцип не харесвам Далчев и първо започнах да пиша за Септември,но се отказах,прав си-кой би избрал Септември.Първоначално написано от Chacho
Много хора не харесваме Далчев, но като чета "Септември" имам чувството, че е стихотворение, писано на машинен код (нули и единици), вместо на български език. А кое е било есе и кое ЛИС?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Явно само аз се кефя на "Септември"![]()
Вафла..
krisito , не искам да споря с теб. Нито съм опитвала да налагам мнение нито ми се спори с когото и да било.Аз така мисля, така чувствам нещата и съответно така ги изразявам във форума.Не ми допадат лигащини и превземки и това е. Нямам предвид всичко писано в темата "Бал 2011" , а отделни постове и суетни.Спирам по тази тема,че нещо много се проточи.
Аз много харесвам Далчев и Йордан Йовков. Багряна е лесна, а Гео Милев - "Септември" го водят доста сложно произведение. На мен обаче ми допада. Е ако трябва да избирам между Гео Милев и някой друг , бих избрала някой друг,защото там се чувствам по-сигурна.
само аз ли ненавиждам литературата? Макар че начина, по който Далчев гледа на нещата, ми допада - различно е, разчупено, няма го това еднообразие, което е при другите автори...
Темите в моя град бяха:Диалогът на човека в поезията на Далчев? ЛИСПървоначално написано от Chacho
и
"Прекрасно/-но що е отечество?" Милев Есе
Ех,най-накрая дойде време и Аз да завърша.
Та значи, вторта матура ще ми е по гография,костюм все още не съм си купил, но има малко време,балът ще е в х-л Тракия гр.Пазарджик,екскурзията ще е до Слънчев бряг,х-л Перла-4 нощувки.
И след като завърша най вероятно ще бачкам.
Това е.
А матурата по история върху какво е,по кои учебници трябва да се готвя ?![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Най - добре попитаи учителя си по историяПървоначално написано от KristinCavallari
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Матурата по история включва материала от 9-10-11 клас, а за учебници те всичките са някви библии, така че мисля че всеки ще ти свърши работа.Първоначално написано от KristinCavallari
Докато учех история, учехме по учебниците на Просвета и си бяха доста добри, доколкото помня.![]()
Вафла..