Значии утре ще ходя да се подстригвам, но още се чудя дали да си направя косата на пластове. Косата ми сега е 4-5 пръста под рамото(даже малко по-дълга) и е чуплива(нагоре е права в края е извита). Как мислите?![]()
Снимай я, така с описание нищо не мога да разбера..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ето снимка без да съм и правила нещо
http://prikachi.com/images/892/2894892o.jpg
Добре ще си на пластове.
Дано стане сполучливо и се харесаш!
all day... all night... what the fuck?!
Благодаря ти! Утре ще се подстрижа,а ако не се харесам все пак расте![]()
Ох как искам и моята да седи така, когато не й правя нищичко.![]()
И все пак наистина мисля, че ще ти стои супер.Запази дължината, но на повече пластове - ако искаш.Само мнение давам.![]()
недей на пластове, защото ти е леко чуплива и без са й правиш нищо ще стърчи иии ще почне едно изправяне...
и все пак, ако искаш, се подстрижи, но аз не бих![]()
бих я изравнила на черта
^ +1
Наистина, ако я направиш на пластове, ще се начупи доста и ще си съсипеш косата да я оправяш всеки ден. Аз най-много съжалявам, че си направих пластове на косата. Преди беше супер права, а от пластовете се накъдри много и то гадно.. Година и половина съм я чакала да израсте, докато преди седмица вече не успях да я изравня напълно![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Според мен си покажи и лицето, има значение разстояние м/у очите и други, пък и никой от нас не смятам, че е педофил![]()
Според мен недей се постригва на пластовекакто ти е леко чуплива косата , ще почне да няма никаква форма ..
А на черта ще ти стой сякаш по-добре![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от Lenny
аз мисля че ще ти прилича..ако се подстрижеш моля те качи снимка да видя как е станало че и аз искам да се подстрижа така))
Ох не знам вече. И аз мислех, че ще се накъдри още повече, ако я подстрижа, но все пак ми беше доооста дълго време на черта и искам малко да я променя. Сега в 14.00 съм на фризьор и мислех да и кажа да ми я направи на пластове и малко да я изтъни, че вече ми е писнало.. Как искам да съм момчее
![]()
ПП: Аз попринцип почти винаги я изправям или къдря, или на плитки я къдря или с пяна..
Айде вече съм с по-малко косаЕто и снимка как стана( не съм и правила нищо само я изсуших със сешоара)
http://prikachi.com/images/781/2897781K.jpg
ПП: Бях си закрила лицето на снимката защото не се харесвах изобщо /не, че тая е хубава/
Благодаря на всички, които коментираха.![]()
Според мен сега ти стои страхотноосупер сладка сии <33
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
И според мен ти стои супер![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
съгласнаПървоначално написано от Sunshin3
Humans need fantasy to be human.