- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм!!
Здравейте! Момиче на 17 съм. Реших да споделя проблема си тук, за да получа различни гледни точки по въпроса. Та появи се момче в живота ми. Беше дошъл в моето училище при братовчед му, който е в моя клас. Излизам аз пред училище да пуша и гледам страхотното момче на стълбите. Обърна се, погледна ме, усмихна се и ми намигна. След часовете слезнах в кафето с едни приятелки и с братовчед му да пием кафе и бях изненадана, когато дойде и той. Влезе, поздрави и седна до мен. Запознахме се, играхме карти, говорихме си и след това започнаха задявките. Гъделичкаше ме, закачаше ме, пращаше ми целувки и т.н. Преди да си тръгнем ми поиска номера и скайпа ми - дадох му ги. Писахме си, той ми звънеше, държеше ме по цяла вечер на телефона, няколко пъти сме били на кафе. Общо взето за 2 седмици направи така, че да се влюбя в него. Последният път, когато бяхме заедно навън ме целуна и ми каза, че ще ми се обади. Прибрах се и към 01:30 сутринта ми звънна пиян и разговора гласеше:
Той: Какво правиш?
Аз: Ми един нормален човек какво може да прави толкова късно, освен да спи?!
Той: Имаш ли обезболяващи?
Аз: За какво са ти какво ти има?
Той: Сърцето ме боли, влюбен съм.
Аз: А за това ли ми звънна да ми кажеш, че си влюбен в някоя?
Той: Ама аз съм влюбен в тебе.
Аз: Добре, браво, спри да ме базикаш. Айде, че ми се спи. Лека.
След този разговор 2 седмици не ми звънна. И след 2 седмици ми се мярка пред кафето, но аз бях излезнала да говоря по телефона. И изобщо нямах време да му обърна внимание ( за което съжалявам адски много ). И гледам, че ми звъни, за да провери дали наистина говоря. Както и да е вечерта ми се обажда и ми вика защо си толкова студена ала, бала. И аз му обясних за чувствата ми и че не ми е безразличен и, че се надявам да се получи между нас ( може би най - голямата грешка ) и той ми каза, че времето щяло да покаже. И от тогава нито сме се чували, нито сме се виждали.
Той започна закачките и т.н. и ми даде надежда, че може да се получи между нас, държеше се така, че после приятелите му ме питаха дали се харесваме, дали сме заедно и т.н., а накрая се прави на интересен...
Как да разбера според вас изпитва ли нещо към мен или е било само флирт.
ПП: Благодаря предварително на тези, които отделиха време да прочетат и да ми помогнат.![]()
![]()
Че си пр... неука, ама! Винаги можеше да се направиш на ударена по телефона, а на другия ден да го избъзикаш и да му видиш реакцията, за да разбереш дали е бил искрен, ама ти не - дай директно да го отрежеш като кисела краставица.
Секнала си му мерака и сега ти ще трябва да поемаш инициативата.
Той не ми е звънял повече от половин месец. Страх ме е дали чувствата му не са изстинали.. Адски много ме е страх, защото той е първото момче, заради което се усмихвам след 6 месеца сълзи и тъга по старата любов. Ще му звънна, но не знам каква ще е реакцията му. Всичко упира до СТРАХА ми..![]()
Мхм, определено не е трябвало така да го отрязваш. Кажи какво е станало след като му звъннеш.
Животът е адът описан в Библията!
Задължително ще пиша.
Благодаря за обърнатото внимание![]()
ако бях аз на твоето място,щях да се зарадвам(за признанието говоря), но от една страна той също е виновен,след като не те е потърсил,защото всеки влюбен би се опитал да задържи човека до него![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Ами нормално е да не те потърси след пиянското излияние - аз също не бих се обадил - неудобно му е.
ПИЯНИТЕ УСТНИ КАЗВАТ ТРЕЗВЕНИ ЖЕЛАНИЯ!!!! най - голямата ти грешка е била че си го отрязала место да му кажеш радвам се, чувствата са взаимни или нещо такова
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Проста патка си, вместо да се правиш на госпожица "трудно признавам какво чуствам", сега ще трябва да си оправяш кашите сама, ако искаш да си с него... освен ако не си го отблъснала напълно, което най-вероятно си направила.
Пяните орица са винаги искрени, ама ти щото си много отворена, сега че му ядеш главата.
Temet Nosce
벨야카
Хубаво аз съм патката ама ако момче/момиче, което искате и то няколко пъти се ебавал за тва, че има чувства и вие да сте и вие няма да знаете на какво да вярвате и да мислите, че е поредната ебавка.
Вярно може и да съм го отблъснала, но възнамерявам да говоря днес със него. Пък ако е така както се надявам ще въда много щастлива.![]()
ужасно си го отрязала по телефона.трябваше да се пошегуваш нещо и да се чуете пак на следващия ден.според мен пиян или не,наистина те харесва.сега би трябвало да му се обадиш ти,ако е разстроен или сърдит може да му кажеш,че си реагирала така, защото си била сънена или нещо такова
Според мен, доста си го стопирала когато ти се е обадил. Верно, казал е доста клишираното "сърцето ме боли, влюбен съм в теб" което е доста.... смахнато, поне на мене тия лигавщини въобще не ми харесват.
Плюс това, той много правилно ти е казал, времето ще ви покаже...
Най-добре отиди и поговори с него, кажи му че тогава ти е имало нещо, измисли го, не си била на кеф или нещо от сорта. Попитай го дали искаш всичко да започне отначало и така, вече на чисто не прави тея глупости![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Точно това щях да напиша..Първоначално написано от Vilencety
Взимай се в ръце, момиче, и действай !
От думите ти момчето си заслужава !!
+1Първоначално написано от cranberry696
![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Ей тва жените не мога да ги разбера ... Какво има да разбираш? Той ти го е казал в прав текст ти... тъпа си мацко, много. Искренно се надявам да си намери момчето поне по-умна от теб.
Благодаря на всички.
За тези, на които обещах да пиша след като му се обадя да пиша - е звъннах му и днес следобяд ще излезем да се разберем. Изглеждаше ми развълнуван по телефона, не знам дали е за дето поисках да се видим или за друго.
Довечера след срещата ще пиша какво е станало.![]()
чакамеПървоначално написано от bibencee18
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Сама си си виновна ..защо се държа така с него когато ти звънна![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Аз пък не мога да разбера защо очакваш само той да ти звъни? Ти ваучер нямаш ли![]()
![]()
![]()
Излезте, разходете се, погушкайте се... нацелувайте се за чао и направо му кажи по кое време утре да те вземе от вас...
Няма какво да ти се обажда, като ти залипсва - знаеш му номера.
И така.. Видяхме се тази вечер, целувахме се, прегръщахме се. Обясних му как стоят нещата и, че не ми е било добре и за това съм се държала така по телефона. Той ми отговори, че няма проблем и всичко е наред. Не се е обадил, защото е бил зает и т.н. И утре пак ще излизаме да се видим и така.Ще видим как ще се развият нещата по-нататъка.
![]()
Браво ! Радвам се за тебПървоначално написано от bibencee18
![]()
. Това един от случаите , който показва,че не винаги трябва да се притесняваме излишно . Нормално е да е бил зает . Обичайте се
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥