- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво и става....?
Таака от няколко месеца излизам с едно момиче...тоест ходим. Тя късаше с мен няколко пъти и след това винаги се връщаше точно след 2-3 дни. Та проблема е защо когато не сме заедно се държи с мен сякаш съм единственото нещо на земята, а когато сме заедно почти не ми обръща внимание![]()
![]()
........if today was your last day!!!
Защото е кощрамба...
God is an idiot, I have DNA...
Или не е сигурна какво чувства, или не знае какво иска![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Или не знае какво иска,или има някакъв интерес към теб!
Първоначално написано от DNA
Защото е какво?
Най-вероятно не знае какво чувства, опитай се да не я притискаш и да не я задушаваш.
Няма точен превод, но включва пастърма, скучубра, зашморцана и смарангясалаПървоначално написано от Hassell
![]()
God is an idiot, I have DNA...
Или не проявява абсолютно НИКАКЪВ интерес към теб,или не знае какво иска..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен те разиграва.
хах когато те няма те иска за тва ти обръща толко мн внимание .. а когато се съберете пак вече не я грее особено.. ;дддд ии просто незнае какво иска.. ;дд
lesbo0 wordss.. ;ppp
Връзва те,за да си с нея.Стара тактика..
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Късала те е редица пъти и ти пак си с нея? rPtAz, тя си играе с тебе и те върти на малкия си пръст. По-добро я скъсай ти, вместо да се унижаваш. Имай малко самоуважение.![]()
При мен пък е обратно да ти кажа.. когато си пишем в скайп понякога е някак си по-така как да се изразя изнервяме се за глупости и дреболии понякога, а когато сме заедно не можем да си се нарадваме![]()
Разиграва те или не знае какво иска. От теб зависи дали ще й се връзваш.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...