.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 102 от общо 102
    Град
    София
    Е не вече съм яко изнервен - не стига, че нямал време и даде някакъв уникално измислен клип, ами сега си тръгнал да питаш "Що за въпрос...?", това въпрос ли е просветителю, не виждаш ли, че е отговор на въпроса на ZipFail. От 3 години госпожата ми по история повтаря едно и също – учениците само четат, но нищо не схващат, нито могат да възпроизведат прочетеното. Ти си жив пример за това!!!
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    Е не вече съм яко изнервен - не стига, че нямал време и даде някакъв уникално измислен клип, ами сега си тръгнал да питаш "Що за въпрос...?", това въпрос ли е просветителю, не виждаш ли, че е отговор на въпроса на ZipFail. От 3 години госпожата ми по история повтаря едно и също – учениците само четат, но нищо не схващат, нито могат да възпроизведат прочетеното. Ти си жив пример за това!!!
    Оооооопссс....Сторило ми се е на въпрос....че си говорих с един приятел и не съм обърнал внимание....bazingaaaa извинявай за неудобството.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си