- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за Св. Валентин
Здравейте,
наближава един от най-хубавите празинци за влюбените -Свети Валентин,....та дайте идей за подарак за мъж на 28 г. (парите намят особено значение) ,...благодаря ви
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Кой каквото си направи си е за главата му
Добре де, ние ли ходим с приятеля ти?! Ние ли спим с него?! Ние ли го познаваме по-добре от теб?! Нямаш ограничение в парите- чудесно! Разходи се по магазините,, все нещо ще ти грабне окото. Поразрови се в останалите теми, като толкова нямаш идеи.
Нищо лично, но вече ставате банални.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А, ти на колко си ?
>> Можеш да му вземеш една хубава ризка
В зависимост дали е нисък или висок/слаб закръглен, какво има в гардероба си му избираш една ризка
>> Най-универсалното за ризка, което ми ражда акъла в момента е
бяла риза с черни елементи, леко вталена (нещо спортно)
става да се комбинира и с дънки и с черни панталони и добре изглежда
Ама зависи до човека какво обича![]()
Заведи го на кръчма и се почерпете за св. Трифон. Айде стига с тези католически празници и демонстриране на влюбеност само един ден в годината.
ШАХМАТ
Бих му купила скъп парфюм. Има един "One in million" или нещо такова,който беше уникаленПрепоръчвам ти го
аз сам на 24,
офф незнам днес харесах белио на Celvin Klein , какво мислите или огромна плюшка лъв или куче?
Кой каквото си направи си е за главата му
Кой ще се зарадва на гащи за Свети Валентин ... били те Клайн, Армани и незнам си какви другиПървоначално написано от kripsi
Както казаха вече .. не е нужно да е нещо скъпо и натрюфено. Аз примерно бих се изкефил да ми подарят нещо собственоръчно направено![]()
ти в страхотно бельо,свещи ,фантазия....
love is gone!
Колко още такива теми ще направите ? И от къде ние да знаем какво харесва приятеля ти ах...
"You were deceived"
Аз!Първоначално написано от MPABKA
![]()
Смятам, че плюшена играчка не е особено подходяща за момче, камо ли за мъж... Иначе часовник ми звучи добре. Или нещо свързано с интересите му, най-добре.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Както казаха, щом си на 24 може би нещо по-интимно, не много мъже (поне на години) ще се зарадват на плюшено мече ...
Добре, ти сериозно ли си на 24?Първоначално написано от kripsi
КАК ще подариш "огромна плюшка" на 28-годишен мъж?! Изобщо, на кой му хрумна нелепата идея - плюшка за момче?!
Или гащи?!? Мислиш, че му пука какви гащи има?
Сериозно ли не можеш да се сетиш за един-единствен път, в който е казал "Лелеее, бих се кефил да имам това".![]()