.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Подарък за Св. Валентин

Здравейте,
    наближава един от най-хубавите празинци за влюбените -Свети Валентин,....та дайте идей за подарак за мъж на 28 г. (парите намят особено значение) ,...благодаря ви

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Кой каквото си направи си е за главата му

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, ние ли ходим с приятеля ти?! Ние ли спим с него?! Ние ли го познаваме по-добре от теб?! Нямаш ограничение в парите- чудесно! Разходи се по магазините,, все нещо ще ти грабне окото. Поразрови се в останалите теми, като толкова нямаш идеи.
    Нищо лично, но вече ставате банални.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А, ти на колко си ?
    >> Можеш да му вземеш една хубава ризка
    В зависимост дали е нисък или висок/слаб закръглен, какво има в гардероба си му избираш една ризка
    >> Най-универсалното за ризка, което ми ражда акъла в момента е
    бяла риза с черни елементи, леко вталена (нещо спортно)
    става да се комбинира и с дънки и с черни панталони и добре изглежда

Ама зависи до човека какво обича

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Заведи го на кръчма и се почерпете за св. Трифон. Айде стига с тези католически празници и демонстриране на влюбеност само един ден в годината.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ШАХМАТ
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

^аз си мислех да му подаря стъклен шах за годишнината,ама реших,че не е много подходящо и смятам да му го подаря без повод...

за св.Валентин - не е нужно да е нещо скъпо...Можеш да му направиш валентинка и някакво голяяяямо плюшено мече/сърце или чаша/възглавница/пъзел и т.н. с ваша снимка...

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Бих му купила скъп парфюм. Има един "One in million" или нещо такова,който беше уникален Препоръчвам ти го

аз сам на 24,
    офф незнам днес харесах белио на Celvin Klein , какво мислите или огромна плюшка лъв или куче?
    Кой каквото си направи си е за главата му

Цитирай Първоначално написано от kripsi
    аз сам на 24,
    офф незнам днес харесах белио на Celvin Klein , какво мислите или огромна плюшка лъв или куче?
    голяма мечка с тениска с ваша снимка

аз сам на 24,
    Кой ще се зарадва на гащи за Свети Валентин ... били те Клайн, Армани и незнам си какви други

Както казаха вече .. не е нужно да е нещо скъпо и натрюфено. Аз примерно бих се изкефил да ми подарят нещо собственоръчно направено

Голям фен
    ти в страхотно бельо,свещи ,фантазия....
    love is gone!

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Колко още такива теми ще направите ? И от къде ние да знаем какво харесва приятеля ти ах...
    "You were deceived"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от MPABKA
    Кой ще се зарадва на гащи за Свети Валентин ... били те Клайн, Армани и незнам си какви други
    Аз!

Смятам, че плюшена играчка не е особено подходяща за момче, камо ли за мъж... Иначе часовник ми звучи добре. Или нещо свързано с интересите му, най-добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Както казаха, щом си на 24 може би нещо по-интимно, не много мъже (поне на години) ще се зарадват на плюшено мече ...

anonymous708973
    Guest
    аз сам на 24,
    Добре, ти сериозно ли си на 24?
    КАК ще подариш "огромна плюшка" на 28-годишен мъж?! Изобщо, на кой му хрумна нелепата идея - плюшка за момче?!
    Или гащи?!? Мислиш, че му пука какви гащи има?

Сериозно ли не можеш да се сетиш за един-единствен път, в който е казал "Лелеее, бих се кефил да имам това".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си