^Добре бе, пич. Аз не мога да разбера кво ви прави тая държава, честно. В смисъл, не искам да се изхвърлям или нещо такова, ама ми прави ужасно лошо впечатление как всеки втори говори кви били момичетата и всяка втора кви били момчетата. Описвате го като някакъв ад, все едно няма свестни и сте обречени всичките на самота. Гледате само кой ква кола кара (и за двата пола говоря).. Ако някоя те загледа, веднага решаваш, че е заради колата или нещо от сорта. Ок, може и само заради тва да е, ама може и да не е. Ако видите някое момиче, което си личи че има пари веднага лепвате някъв етикет.. или ще е с богат чичко или ще е от мама и тати... а може и да не е така.
Стига сте гледали толкова повърхностно на нещата.
И не почвайте сега с онова клише "хорското мнение след мойто погребение..", защото на ВСЕКИ му пука какво мислят останалите за него, малко или много. На мен няма да ми е приятно да се говорят глупости за мен, като знам че съм си скъсвала задника да постигна нещо и ако реша случайно с МОИ пари да си купя хубава кола да ме изкарват няква дрисла...Разбира се няма да го приема навътре просто не ми се ще околните да ме приемат само по това, което нося или колата която карам...защото съм контактна и ми се ще да ме приемат сериозно и с уважение...
Ти 100% като си си взел кабриото си си казал "Еей сега ще почнат да ми се лепят" или поне че ще те заглеждат повече и си вдигаш акциите..
А материалното не трябва да те прави надут...