Авторке не знам ти на какъв етап от живота си, и какво си представяш под връзка.

За тийнейджърите е ясно - излизат пт време навреме заедно, взимат пари от родителите и седят по кафетата. Или отиват у някой и готвят или с наличните продукти, или с продукти, купени с пари на родителите.

Докато на моята възраст парите играят доста голяма роля вече. Щото връзка не е да се видите два пъти в седмицата за по едно кафе. Общо взето само да черпиш човека до теб не върви. И той/тя само да те черпи пак е куцо. Безплатен обяд няма. Какво имам предвид - искаш да знаеш че въпросното момиче, с което си не ти е дете, което да издържаш. Искаш да знаеш че тя сама може да се грижи за себе си, в противен случай просто не ти трябва. И искаш да знаеш че можеш да разчиташ на нея, така както тя може да разчита на теб. Щото се предполага че сме самостоятелни на 22-23-24 години и парите не са като салфетките. В една връзка се споделя и се гради от двамата. В това число влиза и кой с колко джобни разполага.

Така че парите са важни.

Ако ти не си на вълна че с човека до теб ще споделяте всичко, или че искаш да живеете заедно или нещо от тоя род - няма да ме разбереш. А и не на последно място - заплатата на един човек е показателна за това, което той може и струва като човек. Или по простичко казано един умен, креативен човек, който държи на себе си няма в никой случай да получава 300 лева. Просто защото ще намери начин да се развие и да получава толкова колкото заслужава. Докато мърльото ще взима 300 лева, в работа ще го тъпчат буквално и преносно и ще си казва "Е кво пък, на мен ми е добре така, тя да се оправя."

Пак казвам - ако нагласата ти за една връзка е да се виждате отвреме навреме, или все още живееш при вашите - не би ме разбрала за какво ти говоря. Пробвай да се изнесеш на квартира съвсем сама за примерно месец. И тогава ще разбереш, колко важни са парите, с които разполагаш.

Аз съм живял и сам, живял съм и с приятелката ми(вече бивша) и знам за какво говоря

И тъй