- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 5 години!!!
Здравейте ,имам един проблем,който ме мъчи от ужасно много време - с гаджето ми сме заедно от 5 години и много се обичаме, само че ... сексът вече е ужасен! Ужасно много ми е омръзнало да съм с него,знам го вече на изуст и изооообщо не мога да се възбудя,въпреки че наистина съм се опитвала. Разнообразявали сме секса, опитвала съм се да се отпусна напълно, да си мисля въздуждащи неща,опитвала съм да си представям други хора ... нищо не помага, в крайна сметка повечето пъти когато правим секс е пълно мъчение ( може би някои момичета знаете колко е гадно да правиш секс,когато не искаш ) Много често ми се е случвало да стена,защото ми е гадно и искам той да се махне от мен,а не защото ми е хубаво. Той ми е първото гадже в живота, първият и единствен човек с когото някога съм правила секс ... и си мисля,че може би това е проблема. Но никога не бих му изневерила. И оттам вече идва дилемата - какво да правя ?! Понякога толкова много ми се иска да съм с някой друг , направо се побърквам от желание ... защото не съм правила ПОНЕ МАЛКО хубав секс от около година,още повече ... не знам дали знаете това чувство ... чувствам се като монахиня,живота просто си минава покрай мен заедно със всичките му хубави момнти - забивки, любовни вълнения и трепети,вълнението от това да правиш секс за първи път с някого,невероятното удоволствие да се забиеш с някого, за когото си се борил няколко месеца примерно ... знаете за какво говоря . Много ,много искам пак да изживея тези неща,защото все пак сега му е времето - не когато сме по на 40 примерно . От друга страна ... като изключим секса,връзката ми с гаджето ми е много,много хармонична ,страшно добре се разбираме ... бих казала като брат и сестра![]()
И ... не знам какво да правяДали да остана с него и да си страдам мълчаливо или да го оставя ( колкото и трудно да ми бъде това ) и да си " търся щастието " при някой друг ?
Освен това ... всичките тези неща за секса,от които се оплаках ... правят ли ме курва ?
Тук идва и един друг проблем - той е доста по-консервативен,отколкото на мен ми се искаПървоначално написано от miminko
Ние няма как да ти помогнем много.. поговори с него. Обясни му нещата, момчето може да живее в пълната заблуда, че всичко ви е наред и да не си дава много зор да разнообразява секса.
Ако след разговора нещата продължат му постави ултиматум - или се отпуска и спира да е консервативен задръстеняк или те губи.. Ако те обича толкова силно, че да е с теб от 5 години, ще пренебрегне тъпите си задръжки заради теб, ако ли не, явно си се заблуждавала с него.
Секса не е причина за късане с някой, но нежеланието му/й да оправи нещата или поне да се опита да ги оправи, е.
Ела аз ще ти дам квото ти трябва като толкова искаш...![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
@ bybz Еми не знам,5 години са доста време
Говорили сме ... той ми казва,че няма да може да ме преживее
Еми като не може да те преживее да направи нещо по въпроса.
А ти привлечена ли си сексуално от него? Само еднообразието ли ти пречи или той вече не те възбужда?
И това "като брат и сестра" малко ме притеснява. Сигурна ли си, че не си с него по навик? Ако тръпката от връзката ви е изчезнала, няма сексуално привличане и го чувстваш повече като брат отколкото като мъж, не мисля, че има смисъл да сте заедно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това ще се направя,че не съм го видялаПървоначално написано от iwancho
Ами опитвали сме се да си изпълняваме желанията ,но явно сме много различни темпераменти и се получава толкова изкуствено и кофти, че нито аз свършвам, нито той . Но докато не измисля какво да правя,ще продължим да опитваме .Първоначално написано от Eclipsercho
И да,знам,че сексът не е причина за късане, и точно затова се чувствам ужасно гузна ... точно заради това се опасявам,че съм курва
Оххх.....много гадно е това дето прочетох....наистина ти съчувствам и напрао не знам какво да съветвам.Тука съм изчел една камара проблеми и повечето все пубертетски лигавщини , но тва твоето е вече доста сериозно.
Аз нз обичаш ли го все още , има ли я тръпката ?
Или си просто си с него , защото си свикнала с него въпреки ,че връзката е изчерпана и сега го чувстваш вече само като приятел.
Хммм....нз нз.... не искам да те плаша , но това което прочетох ме кара да мисля ,че няма бъдеще за вас. Аз по себе си съдя , щото ако на мен ми се случи нещо подобно няма да се поколебая да скъсам с приятелката си , но все пак ще се постарая да запазя приятелските отношения.
Не знам при тебе как стоят нещата , но за мен секса е кажи-речи половината връзка......нещото което ми разпалва огъня ако мога тей да кажа.
Аз съм сигурен ,че каквото и да кажем тука ти вътрешно си знаеш кое е правилно и най-добро за тебе.
И на върпоса дали те правят ку*ва нещата които каза ше ти кажа НЕ , защото ти ако беше такава нямаше да постъпиш така лоялно и да му бъдеш вярна въпреки тея проблеми. Тва ,че искаш да бъдеш щастлива и задоволена не те прави курва. И все пак ако решиш да опиташ с друг първо прекрати старата връзка.
Успех!
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
само ще ти кажа че причината нито е в дългата ви връзка, нито в тва че мн сте свикнали един с друг, нито някаде в теб. Причината е в него. Ако едно момче е страстно, и ебливо (сори ама нямаше как да го кажа по др начин) и е достатъчно перверзно, според мен такова момче няма да писне на 1 момиче и след 20г. Защото ако е такъв какъвто описах той ще умее да експериментира всеки път, то даже ще си му идва отвътре просто защото си е такъв. Но ако момчето ти е както каза консервативен и при всеки секс е еднакъв, едни и същи движения, едни и същи пози, един и същи случай.. Просто няма как да те задържи и бъди сигурна че ако го напуснеш или се праснеш с друг съвсем няма да е твоя вината !!! Но първо поговори с него, и му кажи нещо с което да го подразниш даже да го мотивираш.. напр: Иване, ходим с тебе толко и толко, сичко ни е супер, мн те обичам но сексът който правим започна малко да ми омръзва. Тъй че не искам нищо др от теб, искам само да започнеш вече да ме *** по-диво и по яко от когато и да било! Сигурен съм че едно момче като чуе тези думи от 1 момиче ще поработи над въпроса. Ако и това не подейства и си е пак същия нз. Оглеждай се за др и тва е, изстивай към него малко по малко за да може и той да свикне и си търси щастието кадето и както можеш. И не си мисли че тва те прави курва, не просто е нормално за наща възраст. Peace!
Мисли добре!Това е много сериозно решение.Все пак реално погледнато има жени,които с години не изпитват удоволствие от секса,но продължават да опитват.Не казвам да търпиш,но някак си не ми се връзва това,че уж се обичате много,а не ти е приятно да си с него,та даже се е стигнало до там ,че да си търсиш друг сексуален партньор.
Според мен чувствата ти са изстинали и оттам идва нежеланието да се бориш да постигнете нещо в леглото.Ако ти го обичаше толкова много,както си споменала,нямаше и да ти дойде на ум да предприемаш така сериозна крачка.Все пак сте заедно цели 5 години.Мислиш ли,че ще си намериш човек ,който хем да те разбира както той,хем да прави страхотен секс?Може и да си намериш,но той ще ти напомня за миналата ти сериозна връзка и един ден пак ще ти писне и от него и ще тръгнеш по нещо друго.Тогава кво правим?? Не ,не казвам че трябва да търпиш,но и знай,че хората когато се обичат ,се борят с трудностите по пътя си.Изборът е твой.Или говориш с него и му казваш всичко това,което на нас каза и двамата да положите усилия за връзката ви,или казваш край и всеки си хваща пътя.
Първоначално написано от Ilqn94
Ае ти луд ли си....ка ще му каже такива работи , нали ще се почувства като накадърник и ще му подкопае и самочувствие и достойнство и сичко. Аз лично бих се почувствал като неудачник ако ми кажат ,че не ставам в леглото.![]()
Кво е виновен пича......еми изгубили са тръпката и тва е. Изчерпали са се и не се кефят вече един на друг.....варианта е само "чао довиждане мерси" и тва е.
И аз съм с моята приятелка от 5 години и не мога да си представя връзката ни без хубав, редовен секс. Свикнали сме много един с друг, но това не ни пречи, да продължаваме да го правим с удоволствие почти всеки ден.
От това, което чета оставам с впечатлението, че сте вие сте по-скоро приятели, отколкото гаджета. Ако питаш мен се отдели от него, докато си още млада и си потърси късмета другаде. Може да звучи грубо, но как си представяш живота след 20 години с него, щом сега не ти го вдига (образно казано)? И как така живеете хармонично, щом сексът куца? Това за мен не може да е хармония. Хармонията започва с любовта и свършва в леглото![]()
Интересно ми е на колко години сте?
Много е тъжно това, което ви се случва.
Поговори с него, щом сте заедно от толкова време, разбирате се толкова много и се обичате, би трябвало да можете да поговорите по въпроса като зрели хора. Обясни му, че имаш нужда от разнообразие, като обаче не му обясняваш какъв е некадърник той. Кажи му, че имаш нужда от нещо по-различно. Той неминуемо ще те пита какво точно. Обясни му някоя твоя сексуална фантазия да речем. Ако отново се прояви като консерва и ти откаже да я изпълни (а ти все пак не прекалявай с въображението) чак тогава му кажи, че ако не направи нещо по въпроса, ще се наложи да търсиш сексуалното си удовлетворение при друг. Ще го заболи от тези думи, но ще разбере, че проблема е наистина сериозен.
Не пренебрегвай себе си само заради нечии чужди разбирания за скучен секс.
В една връзка, дори секса да не е от най-голямо значение, ако той не върви, определено ще възникнат и други проблеми. Това, че си неудовлетворена, не ти ли скапва настроението? Не си ли го изкарваш понякога на него?
Колкото и рисковано да звучи.. защо не му предложиш да спиш с някого другиго, колкото да видиш какво е с друг мъж, щом до сега си била само с него. Ако не си му ти единствената, ще е егоистично от негова страна да не ти позволи. Ей така, само колкото да видиш какво е..
Не съм чел всички отговори, някъде, някой може да го е казал и преди мен, но според мен въпросът не опира до това, че сте си писнали, а по-скоро до това, че може би има нещо в твоя телевизор (в главата ти).
Ако искаш пиши на лично и ще го обсъдим.
Успех!
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Най-доброто решение е да си дадете почивка седмица, две вегетарианство. Може и месец.
God is an idiot, I have DNA...
Първоначално написано от azafata
тъпак
или се жени или го махай
опасно си е де внимавай една 14 годишна навремето си преряза вените заради някакъв
То точно това е проблемът,че не съмПървоначално написано от TheBeliever
Как да кажа,неговото докосване изобщо не ми действа, защото вече толкова съм му свикнала! Иначе не,не съм с него по навик,аз пак си го обичам, но като брат,не като мъж. Пък той си ме обича като гадже
![]()
БлагодаряПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Но да,и за мен сексът е много важна част от връзката ... защото иначе няма да е връзка между мъж и жена, а само приятелство,нали ?
То лошото е,че аз познавам един такъв, ама точно такъв какъвто ми трябва ,сигурна съмПървоначално написано от Ilqn94
Това още повече ме влудява ,защото така не мога да имам най -якия секс , който бих могла да имам някога
За другото - така ще се опитам да направя
Не знам какво осъзнава и какво не, но е напълно задоволенПървоначално написано от pamii
Явно имаш нужда от разнообразие. Намери си любовник, който по възможност да е и свестен човек.
При толкова дълготрайни връзки продълженията са две - или се жените, или се разделяте. При вас май по-скоро ще е второто.
Welcome to the Jungle...
Е ти сама си отговори на въпроса. Щом го обичаш само като приятел (брат по твои думи) значи няма смисъл да продължаваш този фарс, който наричаш връзка. Да, няма да ти е лесно, защото си свикнала с него - 5 години не са малко. Държиш на него и не искаш да го нараняваш, но няма смисъл ти да продължаваш да се тормозиш по този начин. В най-скоро време му кажи как се чувстваш и че вече гледаш на него само като на приятел.
Да знам,и точно затова не мога да се реша . Но всичко това се проточва вече прекалено дълго ,а аз не съм особено щастлива така,точно че няма тръпкаПървоначално написано от ThisIsMe
Проблема е,че той ми се кефи ( или поне още така си мисли ,имам чувството ,че и на него не би му дошло лошо малко разнообразние ,но предпочита да му е лесно и да не се занимава ) ,а аз на него не . Което е ужасноПървоначално написано от IzrudaBoss
Първоначално написано от Gavra
Ще ми се много , ама на него като не му идва отвътре е гадно и изкуствено,което пак не върши работа . Или съм много капризна ?
Браво на вас, това е прекрасно ,много се възхищавамПървоначално написано от d0ni
Но наистина, не си представям живот с него след 20 години . Може би е ужасно ... но да съм имала само един мъж в целия ми живот ... е гадно
Аз съм на 18, той е на 22Първоначално написано от FreakBitch
Да,скапва ми насторението, но не съм човек, който си изкарва лошото настроение на някой друг. По-скоро си го тая в себе си
А да му предложа това - абсурд! Никога няма да се съгласи ... бях му предложила 3ка ( с жена естествено ,той никога не би се съгласил да има друг мъж ,въпреки че нямам никакви би- наклонности ) ей така за разнообразние , бяхме се разбрали той да я намери и да я навие ,но все още няма никаво развитие по въпроса.
Проблемът си е в теб самата, очевидно нещо те притеснява ... Седни, спри да гледаш телевизия, да си чатиш или да слушаш музика, опитай се да си спомниш абсолютно всяко събитие, от както се е появил този проблем и сама ще разбереш какво ти е...
В такива ситуации със сигурност се говори за стресор, а не за омръзналост от секса ... секса, като инстинкт и като физиологически акт, не омръзва, дишай спокойно ...
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Какво развитие и какво разнообразяване като ти го възприемаш като брат. Колкото и тройки да правите или игри да играете остава налице факта, че ти не си сексуално привлечена от него. Е за каква връзка говорим тогава?
Може би е така,но мисля,че това по-скоро би било временно решение - нещата ще се оправят за месец два да кажем, но после пак ще си тръгнат постаромуПървоначално написано от DNA
Първоначално написано от mecho8888
Няма да се женя! И не,няма да си прерязвам вените
Любовник... няма да стане,докато не скъсаме. Изневярата не е вариант ... въпреки че понякога си мисля,че ако изневерявах, връзката ни сега щеше да е суперПървоначално написано от DarkTemplar
Понякога имам чувството, че никога повече няма да мога да изпитам удоволствие от секс отновоПървоначално написано от Psychologist
![]()
Но мисля ( въпреки че не знам,все пак нямам никакъв опит, чувствам се направо като девствена) ,че сексът не може да омръзне, може да омръзне сексът с един и същи човек. Но тъй като досега съм била само с един ... не мога да знам това .
И няма какво да си спомням - то стана постепенно и неусетно , не мога да намеря някаква грешка назад в миналото ,която да може да бъде поправена, ако това имаш предвид
... не знам ...Първоначално написано от TheBeliever
![]()