.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    И ти заобичай друг и му покажи,че не си за всеки

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Заблудена работа. Нерви не й останали, сълзи не й останали - че кой те кара? Сама си си виновна, че продължаваш да се бориш за вниманието на момчето, при все, че то ясно ти е показало, че те приема за приятелка и нищо повече.

Един мъж не ти е обърнал внимание, голям праз. Не той е виновен, че се чувстваш нещастна, а ти самата. 'Щото си лигава, неблагодарна и филмирана. Кой знае колко прекрасно семейство и приятели си имаш и колко неща правят те за теб всекидневно, а ти продължаваш да си пъхаш главата в пясъка, да мрънкаш и да ревеш за нещо, което никога не е било твое. И няма и да бъде, докато продължаваш да живееш толкова тъжно и безцелно. Намери си хоби, чети книги, оползотвори си времето, че така като гледам, всяка свободна минута е пагубна за теб.
    Мисля, че малко прекаляваш с киселенеето.

На кой не е била такава 1вата любов?
    И на мен тогава не ми бяха останали сълзи и нерви и повярвай, не е нещо, което може да се контролира.

Аз като чета този постинг във форума и си мисля - "Това ми е толкова познато..." За щастие, далечно от мен, защото се случи отдавна.
    Много добре знам какво ти е.
    Но истината е, че времето лекува.
    И когато се стигне до оня момент, в който го забравиш и престанеш да се сравняваш за каквото и да е било с другите, тогава ще изпиташ истинско щастие, а започнеш ли да работиш над своята самоувереност ще се случи така, че да ти отвърнат (някога) на любовта ти с любов.

Всеки е имал несподелена любов.
    След време ще си спомняш с огромна усмивка за това.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Щеше ми се да напиша "Сърцето му", обаче valdesbg ме заля със студена вода.
    double post: Голямата студена вода.
    Той като я е избирал, едва ли е знаел какви свирки върти.
    Нещо в характера ще да е, което да е привлякло него към другото момиче - по-отворена, по-нахакана, повече общи теми, сигурно е и по-недостъпна, или популярна, и всичко това й работи като плюс ...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    ...
    ...
    Напротив, ти си този, който гледа да използва повече артъ думи в изреченията си, за да се докаже колко е мъдър пред съфорумниците, навярно 10 години по-малки от теб. Съжалавам, ако това те жегва, не е мой проблем, но не ми говори за неразбираеми накъсани изречения.

И все пак нека изясня - генералната идея на поста ми беше просто да споделя мнение , че супер много преиначаваш чуждите думи. Пример, някой да е казал, че израза с влака значи да седиш, да си си същия сульо години наред и да чакаш перфектния, без да правиш никакви усилия. Просто ако живееш с идеята, че винаги ще си сам, че слънцето не грее за теб етц, на където авторката е тръгнала, нищо добро не те чака. А за това как биха гледали околните на теб и на това, че на 25 години примерно и звучиш като 60 годишен бивш пияница, няма да коментирам.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове