- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безчувствен
Напоследък станаха неща в живота ми ,доста.Така де загубих важен човек за мене,но нали всички трябва да си отидем все някога,но това го приех добре,знам че по-късно ще ми избие ,но какво да правя.Обичах едно момиче истински и тя е заряза,разбрах че няколко приятеля ми говорят зад гърба,проблеми със семейството имам и така де има още едно нещо...Един приятел ми звънна в 11:32 и ми казва,че някой го е нападнал с пистолет,взел му пистолета и му го насочил срещу главата ,в този момент го питах дали е имало кръв и той потвърди.Е точно тогава ми се събраха чувства и то много и изведнъж се запитах "Защо се впрягам?" и си седнах най-спокойно въпреки всичко и почнах да слушам музика.Животът ми е объркан и сега като не съм почувствал нищо сякаш е по-добре ,чувствата ми замъгляваха разсъждението ,сега много ясно знам какво си мислят другите и умея да предвиждам техните ходове.Всичко си доби отгвори,проблема е,че съм напълно безчувствени дори стах не изпитвам,не се вълнувам,обич дори към на-близките не изпитвам,напълно нищичко...Искам този период да продължи ,защото чувствата просто ми пречат.Ще продължа ли да бъда безчувствн или?
Добре дошъл в клуба.Аз буквално не чувствам почти нищо от много време насам.Изгубих най-близките си хора.Заобиколен съм от малоумници,имам приятели доста, но много малко от тях са истински.Имам чувството, че каквото и още да постигна в живота, какъвто и да стана и колкото и пари да изкарвам е се тая, все едно чакам да дойде 2012.
Авторе, звучиш ми като анимационен герой. (Kira от Death Note)
Няма как да си изкривя душицата и да ти кажа, че си ОК. Еми.. не си. Ако е реално това, което казваш, смятам, че имаш нужда от професионална помощ. Сериозно. Това да не изпитваш емоции, не е нормално. Ъ-ъ!![]()
Ем при мене не е така баш...Прави си истинските ми приятели се броят на пръстите на рдната страна,другото е,че егото ми зависи излкючително много от това колко ми е голяма банковата сметкаПървоначално написано от Remixa92
и без пари съм загубен.Не съм мислил чак да се отказвам от живота, просто ми харесва някак си така разбирам всичко и не се залъгвам с чувства,имам се за по-добър от всички и така да кажем аз като си поставя цел предпочитам да умра вместо да се проваля,това го тълкувам като нещо от сорта на това ,че нямам цял в живота...
Първоначално написано от FreakBitch
Не съм наред ,но не е потвърдено ,просто един вид се отказах от чувства,казвам ти утре ще ни организират среща с бившата уж да се уточним де,ама изобщо дори не се вълнувам от това ,че може отново да сме заедно.Напоследък се дразня прекалено лесно,но не знам така съм от седмица или просто имам нужда от почивка,защото отслетях до София и ми олекна от проблемите ,но върнах ли се у дома пак същото...
Е аз не съм казвал, че ще се самоубивам, а че като цяло живота се обезмисля.Имам цел в живота е и тя е да стана от Големите.Но и да не я постигна пак ще се преземя на някое подходящо място.
Цели се в звездите и да не ги уцелиш, ще паднеш на луната.
Големите?Това звучи като мене.Я кажи от колко време си така.Първоначално написано от Remixa92
Безчувствен бил. Имам чувството,че си ебати лигата човеко. Имаш ли какво да губиш?
Дай един скайп на ЛС.
П.П И Кира е ебати пича!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знам за "банковата ти сметка" но си неграмотен. От всичките ти коментари само това разбрах. А ако трябва да съм честен, от първия почти нищо не разбрах. Освен, че уж си "безчувствен". Като си безчувствен, що се изнервяш? Нима това не е чувство и емоция? Ходи пикай, па си легай му се вика на такова като твоетоПървоначално написано от buhalkata
Шемет...
Пич просто казвам,дори не ревнувам ,ама не се оплаквам дори така ми харесваПървоначално написано от ShtrudeL
Лига дали съм не знам,ако прочетеш внимателно по-горе първия пост и за това ,че приятелят ми ме бърка в някви стрелби и пистолети.Аз тебе не знам дали си се сблъсквал с безчувственсстта ако си се сблъсквал ,ОК ама ако не си защо сега трябва да се обиждаме,нали разбираш?Кой знае сигурно си въобразявам само времето ще покаже....
Ама тоЗ ме мисли за мъжко... О.о
Добре, че нямам дружка като теб. До сега да са ми пръснали черепа.
Миир и любоФ! (hug)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
FreakBitch,Не мисля,че не е наред,а е бил много нараняван и предаван от най-близките си хора,които е обичал.3а това се е получило така.Първоначално написано от FreakBitch
И аз имах преди време такъв период,не ми дремеше за никой,заобикалящото около мен,въобще не ме интересуваше,каквото и да ставаше...не изпитвах никакви чувства и емоции...ставаха лоши,хубави и всякакви неща около мен,но аз въобще не се интересувах...и,да...така ми беше добре,чувствах се отлично,докато не срещнах човека,с когото съм сега,той пак ми върна чувствата и емоциите.Тогава бях просто,една празна душа,която се луташе и не знаеше по кой път да тръгне,незнаеше на кой може да има доверие и на кой не....не се чувствах пълноценна ,нито жива....но сега е друго....Така,че знам идеално авторе как се чувстваш.Така,че бих ти казала само,това че когато срещнеш истинската любов пак ще се довериш на всички.
Много добре правиш
Има един лаф "НЕ СЕ ТОВАРЕТЕ ЕМОЦИОНАЛНО"е аз ти казвам, батко следваш ли го ще живееш като цар
![]()
Нито е много добре, нито е много зле. Честито.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Повтаряй си че може и по-зле....Аз тва правя...И моя живот е прецакан проблеми в семейството развод, всички говорят зад гърба ми , класът ме мрези , нямам приятели и съм съвсем сама... Може и по-зле така че не губи надежда...
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Апатията определено е най-лошото състояние, в което можеш да изпаднеш. Не се залъгвай, че е хубаво. Намираш ли смисъл и цел в действията си?
P.s. 'Cause I'd rather feel pain than nothing at all [Three days grace - Pain]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.