[quote="valdesbg"]Тва с влака не ви ли писна да го повтаряте?

Значи няма значение кой съм, как изглеждам и за какво се боря един ден живота ще ме запознае с бъдещата ми съпруга, независимо от моето желание? Тогава цялата идея за личностното развитие и усъвършенстването къде отива? Селекцията и нея я пращаме да пие една топла бира.

Хвала на подобни изказвания [/quotе]

Колкото повече ти чета мненията, толкова повече се убеждавам, че някои хора живеят по форумите. Никой не ти говори как срещаш човека на мечтите си и спира да те е грижа за това как изглеждаш, спираш да гледаш други мъже/жени, спираш да се самоизграждаш като личност и такива глупости. Наистина няма такова нещо като "завинаги", обаче с израза "за всеки влак си има пътници" хората целят друго нещо - да покажат, че дори и в даден момент да си в дупка и да се чувстваш по горепосочения начин, все ще има кой да те дооцени и не само в любовен план. А това, че някои се чувстват така през целия си живот и обвиняват орисията си, е признък на слабост .. даже песимизъм не е. Така че не се мисли за много остроумен с типично мачовските си изказвания и иронични постове lol