.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Помогнете!!!

Значи имам следния проблем.Дебел съм.Не съм чак толкова дебел но имам коремче.Та въпроса ми е как мога да отслабна и след това за направя плочки?А и дали това ще стани за 1 година или пък за година и половина?Ще ви бъда много благодарен

Мерси предварително

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Може и никога да не стане. Почни от ето тук:
    http://www.bb-team.org/articles/1466...#axzz1BegxEOrD
    а после виж тук:
    http://www.bb-team.org/articles/1468...#axzz1BegxEOrD

По-добре не почвай нещо преди да имаш познания по тези теми, ще бъде загубено време.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Не Ще умреш дебел

Град
    Internet
    Мерси за подкрепата

Мега фен
    Можеш ама главно от начало тичай..И най-добре дай снимка на текущо състояние..И ще ти кажа горе-долу..Тичай 5 пъти в седмицата по 1 час ако искаш ходи на фитнес зала също и прави за релеф така гориш и мазнини (прави и доста супер серий)

Мега фен Аватара на ZipFail
    Няма такова нещо като 'тренировка за релеф'..

Град
    Internet
    Снимка немога да дам но мога да ти кажа че съм висок 1,60 и тежа 55-56 килограма ! Незнам това до колко ще ти помогне.Но по горе забравих да спомена че трябва по някъкв начин да намаля апитета си.Имам огромен апитит

Град
    Internet
    14

Още ти е рано за специални диети и режими, просто спри да ядеш junk food(дюнери/чипсове/тостери/банички и т.н.) и избягвай пърженото...
    Другото е яко спорт и тренировки, запиши се на нещо активно и което ти е приятно, резултатите ще дойдат бързо..

ПП: А за апетита - просто като седнеш да ядеш си наложи да ядеш бавно - това значи да сдъкваш поне 30 пъти. И като изядеш половината от порцията просто стани и се върни след 15тина минути и ще видиш че си напълно сит (пък ако усетиш че не си - просто си довърши яденето :>)

Град
    Internet
    Мерси Много

За диети ти е рано,но за да свалиш малко и да си във форма отначало почни да тичаш или да тренираш някакъв спорт (например като футбола)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Няма такова нещо като 'тренировка за релеф'..
    То тука всеки квото иска тва си дрънка..Ей заради такива после хората нямат никва вяра на форумите щото както казват всеки пише в тях..Еми виж сега файлчо направи си хранителен режим за релеф и дигай по 8-6-4 повторения и ще ти видя дали ще направиш релеф..Релефа е добре при тренировката да правиш супер серий за да има повече напрежение също така 15-20 повторения ще си е супер

Иначе 1.60 и 55 кила не е много,но тия дюнери пици-спри ги!

Идеята на тренировката за релеф е единствено да гори голямо количество енергия. А това можеш да го правиш и с големи и с малки и дори без тежести, така че това 15-20 повторения за релеф за пълни глупости

Подкрепям zipfail
    Путките да мрът

Факт е, че няма тренировка за релеф. Факт е също, че големите тежести ускоряват следтренировъчния метаболизъм, така че косвено даже те са по-подходящи.

Най-изваян съм бил точно когато правех максове, 2ки и 3ки, и когато тренирах силово само на лостове. Най-много маса качих при обемни тренировки с по-скоро леки за мен тежести.

С всяка тренировка можеш да качиш и свалиш, но типа на тренировката определя какво хранене да приложиш, така че комбинацията между двете да даде желания ефект.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Хранителният режим се променя напълно..При обема се вземат доста повече въглехидрати отколкото протейни,а при релефа обратното..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си