- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПомоГнете ми моля Ви!!!
Имам проблем. Има едно момиче от моя клас. преди една година бяхме просто неразделни.. А сегаа.. дори и не се поглеждаме. на мен ми мина вече не се сърдя дори не помня за какво се скарахме! Как да се сдобря с нея. неискам направо да отида и да и кажа хайде пак да сме приятелки. .какво да правя??[/i]
и аз не искам да чакам до пролетта за да стане една работа.. ама пита ли ме някой искам ли, не искам ли...Първоначално написано от emitoo0
Отиваш при нея и й казваш,че й се извиняваш и че искате да се сдобрите..Така без да правиш нищо - няма как отново да си говорите,нали се сещаш ? ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тц ... "Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ" !
С приятел не трябва да се караш, с приятел не трябва и да се биеш !
И да се сдобрите, тя като те няма за един чеп, каква е файдата?
Остави нещата такива каквито са -> и работите сами ще се наредят![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
пРедполагам имте скайпове, фейсбуук?
това може да бъдемного удобен начин да я заговориш.. примерно на някоя публикация или линк да коментираш... да я заговориш ако си е писала нещо на скайпа
ако е достатъчно умна ще се усети че искаш да се сдобрите!
няма нищо лошо в това да направиш първата крачка! лично аз съм била в подобно положение 1 година не си говорих с моята приятелка и сега всичко си е както преди.. сдобрихме се случайно, но ти можеш да направиш така че да усети , че искаш да се сближите!
То и аз бях така преди 1-2 години с една от най-добрите ми приятелки, но тази година пак тръгнахме заедно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Някой път така "междудругото" отвори тема за забавна ваша случка и се смейте заедно на спомените, които имате заедно ^^
Ако искаш да си я спечелиш мълчанието не е най-добрия вариант. И аз имах такава приятелка, с която бяхме неразделни, но после заради упоритост трябваше общите ни приятели да ни сдобряват, за да не цепим тайфата![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Отиваш при нея и казваш че много ти е липсвала и пак искаш да сте приятелки!![]()
Ами, отиваш, говориш с нея и се оправяте..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow