.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ПомоГнете ми моля Ви!!!

Имам проблем. Има едно момиче от моя клас. преди една година бяхме просто неразделни.. А сегаа.. дори и не се поглеждаме. на мен ми мина вече не се сърдя дори не помня за какво се скарахме! Как да се сдобря с нея. неискам направо да отида и да и кажа хайде пак да сме приятелки. .какво да правя??[/i]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: ПомоГнете ми моля Ви!!!

Цитирай Първоначално написано от emitoo0
    Имам проблем. Има едно момиче от моя клас. преди една година бяхме просто неразделни.. А сегаа.. дори и не се поглеждаме. на мен ми мина вече не се сърдя дори не помня за какво се скарахме! Как да се сдобря с нея. неискам направо да отида и да и кажа хайде пак да сме приятелки. .какво да правя??[/i]
    и аз не искам да чакам до пролетта за да стане една работа.. ама пита ли ме някой искам ли, не искам ли...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отиваш при нея и й казваш,че й се извиняваш и че искате да се сдобрите..Така без да правиш нищо - няма как отново да си говорите,нали се сещаш ? ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

тц ... "Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ" !
    С приятел не трябва да се караш, с приятел не трябва и да се биеш !
    И да се сдобрите, тя като те няма за един чеп, каква е файдата?
    Остави нещата такива каквито са -> и работите сами ще се наредят

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Отиваш при нея и й казваш,че й се извиняваш и че искате да се сдобрите..Така без да правиш нищо - няма как отново да си говорите,нали се сещаш ? ..
    +1
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

:)

пРедполагам имте скайпове, фейсбуук?
    това може да бъдемного удобен начин да я заговориш.. примерно на някоя публикация или линк да коментираш... да я заговориш ако си е писала нещо на скайпа

ако е достатъчно умна ще се усети че искаш да се сдобрите!
    няма нищо лошо в това да направиш първата крачка! лично аз съм била в подобно положение 1 година не си говорих с моята приятелка и сега всичко си е както преди.. сдобрихме се случайно, но ти можеш да направиш така че да усети , че искаш да се сближите!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    То и аз бях така преди 1-2 години с една от най-добрите ми приятелки, но тази година пак тръгнахме заедно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Някой път така "междудругото" отвори тема за забавна ваша случка и се смейте заедно на спомените, които имате заедно ^^

Ако искаш да си я спечелиш мълчанието не е най-добрия вариант. И аз имах такава приятелка, с която бяхме неразделни, но после заради упоритост трябваше общите ни приятели да ни сдобряват, за да не цепим тайфата
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Отиваш при нея и казваш че много ти е липсвала и пак искаш да сте приятелки!

Ами, отиваш, говориш с нея и се оправяте..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си