.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Заплашват ме....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=385033 <----- Днес се видях с 2-ма от моя клас които ми казаха че онея двете пикли се разхождали в петък и говорили гадни работи за мене Настроиха ги срещу мен казах на майка ми която ме посъветва да отида при дъщерята на една нейна приятелка защото тя преди няколко години била в същото положение....Да го направя ли?Ама и двете преди 5 минути ми написаха че съм щяла да съжалявам за съществуването си Страхлива съм страх ме е не искам да ходя там....А и дали е добра идея да помоля един мой приятел който познава цялото училище да ме запознае с някой(той е с 2 години по-голям от мен...)??? Правя нова тема защото понеделник наближава и ми трябва помощ като броим че в неделя трябва да ходя на тренировка и с двете....
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен
    Всичко е в главата ти.
    Няма от какво да те е страх.
    Просто,да не ти пука от нищо.
    Оправиш ли си мисленето в психиката ти всичко ще е наред.
    И няма да има проблеми.3ащото няма да ти дреме от нищо и никой.

Има 2 варианта .. събираш си мислите отиваш и говориш с тея за кво и що става на въпрос .. а другото е или си събираш хора или си зимаш нещо като шокова палка примерно да седи покрай теб причакваш някъде и наказваш ..

Направи се на „перде“ a.k.a. на голямата работа. Да не ти пука!!! Ако те закачат показваш им един среден пръст и STFU!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Надявам се да обявят грипна ваканция но това едва ли ще помогне...
    Е,желанието ти се сбъдна в грипна ваканция сме

Таа...моята логика е че в истинския живот има силни и слаби.Ако позволиш да те тъпкат и да се отнасят с теб като парцал,значи много трудно ще излезеш от това положение.
    Трябва да се научиш да бъдеш силна и да не ти пука какво говорят зад гърба ти.Това,че родителите ти се развеждат и живота ти в момента е труден е просто едно от многото изпитания на живота.От теб зависи как ще го възприемеш и дали ще можеш да се справиш.Не ми се иска да го кажа,но може би е време да пораснеш.
    Аз преждевременно израснах психически,защото моите се разведоха,когато бях на 12-13 и имаше страшно много проблеми и т.н.В един момент разбрах,че сама трябва да се справя тъй като всички около мен са заети да се карат за пари и кво ли не.Никой не ми обръщаше нужното внимание...Сега след 5 години разбирам,че не е било толкова лошо да порасна бързо.Има много неща,с които се справям и разбрах за тези години много неща,които ще са ми нужни в живота.

Така,че ...бъди силна и не се предавай.Помисли за себе си.Ако оставиш страха да те обземе никога няма да се измъкнеш от това положение.Пък и те са просто глупачки,които дори не могат да проявят едно малко разбиране,че си в труден период.Който иска да е с теб и да ти е приятел ще го направи,всички останали под ножа.Това е положението.Както казва приятеля на майка ми "Живота е сурав и курав" ...

И не мога да разбера от какво те е страх? Окей, обиждат те, всички са против тебе... и?? Е*и ги в г*за! Взимаш една мп3, мп4 или телефон, слагаш си слушалките на ушите и не им обръщаш внимание. Сигурна съм, че това скоро ще отмине. Та вие сте 7ми клас....
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хм,мен в 6 и 7-ми клас искаха да ме бият,при това по-големи от мен.Добре че бях тъпи,а аз-бърза.
    Но не прави като мен,да бягаш и да се криеш.Изправи се срещу тях и им обясни колко са жалки всъщност.Може и да не те харесват,но поне ги накарай да те уважават.Не позволявай да те правят на маймуна.А и ти остава още половин година с тия кукумявки,ще ги изтърпиш някак.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мерси за отговорите а аз най-вероятно ще си взема телефончету и слушалките а те да си целуват задниците ако щат....
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    БОЙ!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    БОЙ!
    Добра идея ама пич аз срещу 26 човека.....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    БОЙ!
    Еми да ! Пак си е бой
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мерси за отговорите а аз най-вероятно ще си взема телефончету и слушалките а те да си целуват задниците ако щат....
    А така... няма да се страхуваш от тях .. няма да ти пукаа .. а пък те после ще си трошат главите и ще те убеждават пак да сте приятели ... тва е от мен )

БОЙ!
    Еми да ! Пак си е бой

Цитирай Първоначално написано от mladostman
    А така... няма да се страхуваш от тях .. няма да ти пукаа .. а пък те после ще си трошат главите и ще те убеждават пак да сте приятели ... тва е от мен )
    Дано я пък засега да си пусна телефончето да се зарежда...

Aко имаш приятели по-силни ги извикай и им натрийте носовете!

Цитирай Първоначално написано от rudi98
    Aко имаш приятели по-силни ги извикай и им натрийте носовете!
    Ще ми се ама това е проблема НЯМАМ приятели вече

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всичко зависи от теб. Покажи им ,че не се страхуваш от тях. Игнорирай ги дълго време и ще престанат. Ще си намерят друг човек за дразнене. ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си