- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Заплашват ме....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=385033 <----- Днес се видях с 2-ма от моя клас които ми казаха че онея двете пикли се разхождали в петък и говорили гадни работи за менеНастроиха ги срещу мен казах на майка ми която ме посъветва да отида при дъщерята на една нейна приятелка защото тя преди няколко години била в същото положение....Да го направя ли?Ама и двете преди 5 минути ми написаха че съм щяла да съжалявам за съществуването си
Страхлива съм страх ме е не искам да ходя там....А и дали е добра идея да помоля един мой приятел който познава цялото училище да ме запознае с някой(той е с 2 години по-голям от мен...)??? Правя нова тема защото понеделник наближава и ми трябва помощ като броим че в неделя трябва да ходя на тренировка и с двете....
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Всичко е в главата ти.
Няма от какво да те е страх.
Просто,да не ти пука от нищо.
Оправиш ли си мисленето в психиката ти всичко ще е наред.
И няма да има проблеми.3ащото няма да ти дреме от нищо и никой.
Има 2 варианта .. събираш си мислите отиваш и говориш с тея за кво и що става на въпрос .. а другото е или си събираш хора или си зимаш нещо като шокова палка примерно да седи покрай теб причакваш някъде и наказваш ..![]()
Направи се на „перде“ a.k.a. на голямата работа. Да не ти пука!!! Ако те закачат показваш им един среден пръст и STFU!![]()
Е,желанието ти се сбъдна в грипна ваканция смеПървоначално написано от unknown0inlowe
![]()
Таа...моята логика е че в истинския живот има силни и слаби.Ако позволиш да те тъпкат и да се отнасят с теб като парцал,значи много трудно ще излезеш от това положение.
Трябва да се научиш да бъдеш силна и да не ти пука какво говорят зад гърба ти.Това,че родителите ти се развеждат и живота ти в момента е труден е просто едно от многото изпитания на живота.От теб зависи как ще го възприемеш и дали ще можеш да се справиш.Не ми се иска да го кажа,но може би е време да пораснеш.
Аз преждевременно израснах психически,защото моите се разведоха,когато бях на 12-13 и имаше страшно много проблеми и т.н.В един момент разбрах,че сама трябва да се справя тъй като всички около мен са заети да се карат за пари и кво ли не.Никой не ми обръщаше нужното внимание...Сега след 5 години разбирам,че не е било толкова лошо да порасна бързо.Има много неща,с които се справям и разбрах за тези години много неща,които ще са ми нужни в живота.
Така,че ...бъди силна и не се предавай.Помисли за себе си.Ако оставиш страха да те обземе никога няма да се измъкнеш от това положение.Пък и те са просто глупачки,които дори не могат да проявят едно малко разбиране,че си в труден период.Който иска да е с теб и да ти е приятел ще го направи,всички останали под ножа.Това е положението.Както казва приятеля на майка ми "Живота е сурав и курав" ...
И не мога да разбера от какво те е страх? Окей, обиждат те, всички са против тебе... и?? Е*и ги в г*за! Взимаш една мп3, мп4 или телефон, слагаш си слушалките на ушите и не им обръщаш внимание. Сигурна съм, че това скоро ще отмине. Та вие сте 7ми клас....
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Хм,мен в 6 и 7-ми клас искаха да ме бият,при това по-големи от мен.Добре че бях тъпи,а аз-бърза.
Но не прави като мен,да бягаш и да се криеш.Изправи се срещу тях и им обясни колко са жалки всъщност.Може и да не те харесват,но поне ги накарай да те уважават.Не позволявай да те правят на маймуна.А и ти остава още половин година с тия кукумявки,ще ги изтърпиш някак.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мерси за отговорите а аз най-вероятно ще си взема телефончету и слушалките а те да си целуват задниците ако щат....
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
БОЙ!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Добра идея ама пич аз срещу 26 човека.....Първоначално написано от fenastz
![]()
Еми да ! Пак си е бойПървоначално написано от unknown0inlowe
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А така... няма да се страхуваш от тях .. няма да ти пукаа .. а пък те после ще си трошат главите и ще те убеждават пак да сте приятели ... тва е от менПървоначално написано от unknown0inlowe
)
Първоначално написано от fenastz
![]()
Дано я пък засега да си пусна телефончето да се зарежда...Първоначално написано от mladostman
Aко имаш приятели по-силни ги извикай и им натрийте носовете!![]()
Ще ми се ама това е проблема НЯМАМ приятели вечеПървоначално написано от rudi98
![]()
Всичко зависи от теб. Покажи им ,че не се страхуваш от тях.Игнорирай ги дълго време и ще престанат. Ще си намерят друг човек за дразнене. ..