Много е лошо когато си поставен в ситуация, в която се налага да избираш между това да се довериш на разума или да оставиш сърцето да те води. Намирам се в сложна ситуация, мисля, че съм на възраст, в която мога да взема решение, но понякога човек има нужда да чуе внението и на други хора, още повече когато е заслепен от любовта. Затова реших да пиша тук. Имам връзка вече година и седем месеца. Чувствата ми са много силни. Приятелят ми е първият, към когото някога съм изпитвала толкова силни чувства. Дори е единственият, за когото бих казала, че обичам(за мен тази дума значи много). В началото на връзката ни всичко беше прекрасно. Но напоследък се появяват проблеми. Ако трябва да послушам разума си трябва да го останя и да намеря начин да продължа без него. Единственото, което ме спира е това, че имам много силни чувства и съм адски привързана. Много ми е близък. Ако остана без него ще стигна дъното и трудно ще го преживея, ще бъда съкрушена.
Проблемът е, че промени отношението си към мен. Често се чувствам обидена и наранена. А дори сега разбирам и, че ме е лъгал за 3ти човек, за който разбрах, но бях успокоена с думите "тя ми е само позната". Вчера разбрах, че не е така. Излизал е с нея с наверения да я "свали", ако мога така да се изразя. В една връзка държа най-много на доверието и съм му имала доверие на 100%, а сега разбирам, че съм била лъгана. Мислейки трезво не бих търпяла да бъда лъгана, мразя лъжата. Но ме спират чувствата, които са много силни. Но въпросът е какво бих могла да направя в момента? Знам, че правилният отговар е да го оставя, но как да си го причиня?????