Напоследък станаха неща в живота ми ,доста.Така де загубих важен човек за мене,но нали всички трябва да си отидем все някога,но това го приех добре,знам че по-късно ще ми избие ,но какво да правя.Обичах едно момиче истински и тя е заряза,разбрах че няколко приятеля ми говорят зад гърба,проблеми със семейството имам и така де има още едно нещо...Един приятел ми звънна в 11:32 и ми казва,че някой го е нападнал с пистолет,взел му пистолета и му го насочил срещу главата ,в този момент го питах дали е имало кръв и той потвърди.Е точно тогава ми се събраха чувства и то много и изведнъж се запитах "Защо се впрягам?" и си седнах най-спокойно въпреки всичко и почнах да слушам музика.Животът ми е объркан и сега като не съм почувствал нищо сякаш е по-добре ,чувствата ми замъгляваха разсъждението ,сега много ясно знам какво си мислят другите и умея да предвиждам техните ходове.Всичко си доби отгвори,проблема е,че съм напълно безчувствени дори стах не изпитвам,не се вълнувам,обич дори към на-близките не изпитвам,напълно нищичко...Искам този период да продължи ,защото чувствата просто ми пречат.Ще продължа ли да бъда безчувствн или?