.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Хей, момичета тук сте вие! Искам да го дразня!! ]))

Спря да ми говори, защото след като ми каза че ме харесва, аз не му отварнах веднага(една мн добра приятелка ден два преди това ми каза че го харесва, и няма начин да я нараня,защото както с нея така и с него неизбежно се виждаме всеки ден) и така от няколко месеца. Когато се опитам да го заговоря без зн от темата, той ми се прaви на небрежен, все едно нищо не е станало, даже се чудя с мене ли говори изобщо.. по скайп същото питам го нещо ии ми отг "мхм.. както искаш.....бла бла ГЛУПОСТИИ!". Сякаш само в смс е искрен, но ми писна от тях защото всеки път се обеждавам че снощните 20 смс са безсмислени след като на другия ден като ме види се обръща и бяга. Но усещам как ме гледа, когато си мисля че не го виждам ,, даже самия той понякога не се усеща че ме е зяпнал, но щом срещне погледа ми отново бяга.
    Започнах да подхвърлям поетапно пикантни полуистини на най-добрия му приятел, защото зн, че всичко щ му каже.. та до тука така..писна ми да чакам да стане от самосебеси, да му мине и пак да се държи нормално.. Чакам идеи и предложенияя ]))
    Душата ти таи едно признание.
    Кажи й коя съм аз – тя няма слух.
    Аз имам странно прозвище: „желание” ,
    приют ми е желаещият дух...
    ...Влюби се първо в моето название,
    а после в мене. Аз съм цялата Желание.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    За к'во ти е да го дразниш? Само слабите отмъщават.. А и доколкото разбрах той ти е признал, че му харесваш, а ти не си му отвърнала, не при всеки мълчанието означава ДА и просто е охладнял към теб.. не може все да тича по теб като кученце, да ти угажда за всичко и да говори пред теб за щяло и нещяло, знаейки че предпочиташ приятелката си .. И все пак ти си му допаднала, а не приятелката ти, нали ? Така че ако се сближите и ако това момиче наистина държи на теб няма да ти се разсърди само заради едно момче .. Като ти е писнало да става от само себе си, направи нещо по въпроса. Накарай приятелката ти да му признае, за да разбере в какво положение си, тоест или тя, или него..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

гръмни се, по- добре ще направиш.

Според мене ако приятелката ти много го харесва и ти държиш на приятелството ви - зарежи момчето, обаче ако и ти имаш много силни чувства към него- действай. Говорете на четири очи, изяснете си всичко - ако момичето наистина ти е приятелка, ще те разбере. Успех!
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Супер фен Аватара на nymphadora
    Хах,колко наивна съм била и аз като съм гледала да не наранявам приятелките си,а те така са ми забивали ножовете,особено по отношение на момчетата.Може би хората са прави като са казали,че истинско приятелство няма.Ако имаш чувства,а тя не ти е близка приятелка-действай.Пък и ако го харесва защо не направи нещо?

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    За к'во ти е да го дразниш? Само слабите отмъщават.. А и доколкото разбрах той ти е признал, че му харесваш, а ти не си му отвърнала, не при всеки мълчанието означава ДА и просто е охладнял към теб.. не може все да тича по теб като кученце, да ти угажда за всичко и да говори пред теб за щяло и нещяло, знаейки че предпочиташ приятелката си .. И все пак ти си му допаднала, а не приятелката ти, нали ? Така че ако се сближите и ако това момиче наистина държи на теб няма да ти се разсърди само заради едно момче .. Като ти е писнало да става от само себе си, направи нещо по въпроса. Накарай приятелката ти да му признае, за да разбере в какво положение си, тоест или тя, или него..

Как само слабите отмъщават? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ накратко

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak

Как само слабите отмъщават? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ накратко

+1 Отмъщението е най-сладкия плод
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Карай го да ревнува.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Отмъщението до добро не води, само казвам.

Супер фен
    FuckingFreag,или там както се пишеш...
    Само слабите отмъщават..
    ^Това,което твърдиш мацка са пълни глупости.
    Ако теб те наранят,ти надали би замахнала с лека ръка,без да отмъстиш...но както и да е.
    Авторке,просто му го кажи в прав текст,без заобикалки.
    Това е гадно,което мислиш да правиш..да разиграваш момчето и да си играеш с чувствата му.
    Постави се на негово място,няма да ти е приятно да си играят с теб,нали?
    НЕ прави това,което не искаш другите да ти правят.
    3ащото рано или късно,това ще ти се върне.
    И с теб ще си играят така....
    Послушай ме,аз се връщам от тамот където ти тръгваш.

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    FuckingFreag,или там както се пишеш...
    Само слабите отмъщават..
    ^Това,което твърдиш мацка са пълни глупости.
    Ако теб те наранят,ти надали би замахнала с лека ръка,без да отмъстиш...но както и да е.
    Авторке,просто му го кажи в прав текст,без заобикалки.
    Това е гадно,което мислиш да правиш..да разиграваш момчето и да си играеш с чувствата му.
    Постави се на негово място,няма да ти е приятно да си играят с теб,нали?
    НЕ прави това,което не искаш другите да ти правят.
    3ащото рано или късно,това ще ти се върне.
    И с теб ще си играят така....
    Послушай ме,аз се връщам от тамот където ти тръгваш.

+1

Мислите си ,че когато отмъщавате ставате по-велики.. Не е така. Отмъщението просто води до още по-лошо от преди. Ако сега му отмъстиш той ще направи същото и после пак ти и така ще се повтаря тази игричка.. Просто да не те бърка! Трай не му казвай нищо и толкова..
    Бъди себе си има много други различни хора ;]

Рано или късно.. и тя ще ти забие нож в гърба /истинско приятелство.. НЯМА/ Така, че .. Действай! Кажи му че и ти го харесваш / ако е така / и тръгнете.. А тя ако ти се разсърди,.. Не вярвам за едно момче да се скарате.. Ако пък се случи, не си заслужава. А и без друго, тя ще разбере че е нямала шанс с него, че той е искал теб. В крайна сметка, тя няма да има право да се сърди на теб.

Отмъщението не връща загубеното

АХАХАХА, колко сте тъпи, нямало истинско приятелство. Първо го открийте и тогава говорете.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Човек,който се държи като малките деца се излага А най-тъпото е да се занимаваш с такъв и да му се връзваш.И а съм попадала на такива и ми е било супер обидно,че се държат така без причина за най-малкото.
    Не трябва да им се връзваш,защото това искат!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    lol най-голямата грешка са съветите на момичетата, както и всякакви момичешки номера, много е срамно. xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си