Запознах се с едно момиче в българското училище понеже несъм в България .. ии такам опознахме се излизахме заедно след което аз почнах да се влюбвам нещо нетипично за мен и го държах това в мен 2 седмици с надеждата че съм се объркал нещо аммм уви не съм хах аз знаех че тя си имаше гадже и неисках да преча на връзката след което те се скараха малко ии аз без да искам и го казах без да знам че са се скарали ии тя се замисли каза че обича него ии неиска да си играе с мен или с някой друг личеше и че не е сигурна след това аз несе отказах поради неуспеха с другите жени в смисъл такъв опитвам с друга но нестава флирта ми несе получава постоянно тя ми е в главата ии немога да немисла за нея поне 2 секудни целия ден ми минава в мисли за нея ии така цял месец след което тя ме вика да се видим за да поговорим... разхождаме се такова ии сядаме в един парк след което аз отварям темата и я питам какво има и тя и стана мн кофти иска да е с мен но продължава да е с него и я е страх че може след време тя да иска нещо от мен и аз вече да неискам страх я е да не я намраза аз тогава и обясних че съм опитвал с друга ии как ми минава един ден тя легна до мен ии стана мн шит аз продължавах да и говора да я оспокоявам ии бяхме на косъм да се целунем ноо уви несе целунахме след което преди да си тръгнем тя ме прегърна силно ии осетих че несъм и безразличен тя ми каза че или е сляпа или е объркана .. през цялото това време тя ме гледаше толкова нз .. виждали ли сте малко дете когато има рожден ден ии гледа свещичките как горят и няма тарпение да ги духне ? емм точно е така ме гледаше аз изгарях от желание да я целуна ам небях сигурен какво ще стане след това дали няма да сгреша ии сега съм в безизходица нз какво да правя ии неми оставаше друг избор освен да ми дадете малко съвети благодаря на всички