- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ, моля ви много
Моля не ми се подигравайте, когато четете тази история...
На почти 18 години съм. Никога не имал истинска връзка. Всички смятат, че съм ужасно грозен. Едно пияно момиче веднъж и предложиха да се забие с мен и тя каза "аууу само не и с Марто, отврат е" защото мислеше, че аз не съм в стаята. Искам и аз да си имам приятелка... а не знам вече какво да направя. Винаги когато поканя момиче да излезем на среща, за да и предложа ме режат и не излизат с мен на срещата и дори нямам възможност да предложа връзка. Някои ден ако си хвана приятелка какво ще правя след това - аз съм 10см и тя веднага ще ме напусне.
Моля ви помогнете. Какво да правя?
![]()
чакай че не разбрах кое ти е 10 см
???
подържаш ли си външния вид???Как изглеждаш?Дай снимка да те видим с какво толкова плашиш тея момичета...???
Първоначално написано от kiki1991
е нали исках да не ми се подигравате ;(
иначе къпя се всеки ден, мия си лицето, мажа се с мазила, бръсна се през ден, но целия съм в пъпки, а и не знам какво ми е грозното, но всички други така мислят, иначе защо още не съм имал гадже?
дай снимка!!!
ти хубаво се капеш и бръснеш,ама тея пъпки ???и аз не бих се занимавала с момче цялото в пъпки,ти на колко си години?
мажеш ли се с нещо като имаш пъпки ???
Пич, никой не ти се подиграва. Ние нямаме кристални топки, за да гадаем.
Нека да кажем, че ти влизаме в положението и за да сме максимално полезни, трябва да уточниш, дали оная ти работа е 10 см или кичура на косата ти. Аз пък ще ти кажа, че с 10см се правят чудеса, повярвай.
Отностно снимката, прати ми на лично съобщение, ако не искаш да показваш тук.
Задай си въпроса: Грозен ли съм? и се гледай в огледалото и помисли над въпроса си. Няма грозни хора, има хора, които си мислят, че са грозни.
Ако под грозни разбираш с увиснало чене, едното око по-голЕмо от другото и т.н, познавам 2ма такива и въпреки вида им, са уникално готини хора, заобиколени от мадами, защото знаят какво искат.
Сложи снимка или ми я прати на лично и ще ти дам мнение.
За пъпките. Понякога не са от бръсненето, а от хормоните - от там и митът, че след като правиш секс, пъпките изчезват. Напълно нормално е, след времето ще започнат да се махат. Пробвай с Лептен, ако се продава още.
оууу лептен не,чувала съм че е страшен боклук,ако искаш си вземи акне аут,на мен не ми излизат пъпки попринцип,но в определени дни от месеца ми се появяват по 1-2 и само като усетя че излизат и се намажа и се скриват без да са излязли напълно,така че пробвай,цялата серия на акне аут е много хубава!Прави нещо за тея пъпки щом имаш такъв проблем,или най-добре иди на лекар защото както ти казаха може да е на хормонална основа и тогава ко ще и с най-ефикасния и скъп продукт да ги мажеш няма да ти минат,а ще си излизат постоянно!!!Особено ако си минал пубертета и излизат със сигорност е на хормонална основа!Затова те питах на колко си???Първоначално написано от Hassell
Не искам да пращам снимки не е ли достатъчно доказателство че на 18 не си имал гадже?
Знам кво искам - симпатично момиче коет да се чувства щастливо с мен. Но никое симпатично момиче не иска да приеме среща на която да и предложа. И съм бесилен всички момичета които познавам казаха НЕ.
Като гледам две тела не могат да са плътно едно до друго и реално въобще няма да мога да вляза в момиче(ако някога си намеря) защото при повечето пози предниците на мъжа и жената са раздалечени заради краката нали?
Аз пък ще ти отговоря съвсем компетентно.
Моето първо гадже беше на 18, бях девстен до почти 19 годишнината си, това по-малко човек ли ме прави?
И 2ро, да ТИ СИ ИДИОТ!
Съжалявам, че го казвам, но си без грам самочувствие и искаш само да си поплачеш на някой на рамото, вместо да се вземеш в ръце и да оправиш проблема. Бях готов да ти помогна с каквото мога, но вече не искам. Бий си главата в стената.
Опитах всичко за коет се сетих - наречи ме глупак, но не и идиот. И може би само аз знам дали наистина не съм опитал да взема нещата в ръце но явно никои никога няма да разбере
Ми честно казано другите няма как да разберат, готин. От теб зависят нещата.
Вземи пусни една снимка и си напиши телефона, може и да ти излезе късмета.
Дай снимка..И аз съм много зле ама не се оплаквам..Трая си..Може да тренирам да се грижа ама се тая..То си е и до гений![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
ГЕНИ, Г.Е.Н.И му се викагений![]()
Аре качи снимка, де?
гени деаз понеже съм гений за такива мисля
ПС Аз ли да кача снимка?
разделът е за секс тогава ми отговорете кои пози стават за 10см размер че мацките да се кефят
явно друга информация как да компенсирам лошия външен вид няма да получа
Виж какво никое момиче не харесва самосъжаляващи се момчета и някоя няма да прави секс с теб от съжаление. Ще престанеш да бъдеш грозен, когато престанеш да мислиш така. Едно истиснко момиче каквото искаш ти се печели с характер. Естествено външния вид влиае, но не е всичко. При твоя случай никога няма да забиеш от първия път, иска се време. То всъщност така е при всеки 2-ри, които не е модел. Самочувствието тука не можем да ти го налеем, трябва сам да уважаваш себе си, да си държиш на принципите и да те интересува мнението само на най-близките. Това, че си още девствен не означава да гледаш всяко момиче като ходеща вагина. Първо се сприятелявай с тях после може да стане нещо сериозно.
Една ободряваща песен (моя любима) - Eminem - Beautiful
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!