- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с майка ми
Здравейте!Ето и моята история,имам нужда от съвет
Бях на 8, когато баща ми ме остави. От тогава израстнах само с майка ми, която винаги е правила всичко възможно, за да имам какво да ям, какво да облека. За което съм й благодарна.. но от малка ме бие. Посинявала ми е окото, разкървавявала ми е носът и устата,ритала ме е,всичко..
Постоянно ме обвинява, тъй като вече съм на 18, че искам да излизам, да живея. Работя от 16год, в момента също. За всяко нещо ме обвинява .Как заради мен е пропиляла най-хубавите си години, как жертвала всичко и т.н.Кара ми се за най-малкото нещо и веднага се ядоства и започва да ме бие..но не просто да ме бие,а да ме пребива.Все ме заплашва да се изнасям.Събрах си багажа,махнах се.Тя ме заплаши,че ще се самоубие,че всичко е жертвала и сега аз я оставям сама.Реших,че ще се промени и се прибрах.
Има едно момче,с което съм от няколко месеца.Искам да сме заедно на НГ,обвинява ме,че ще я оставя сама.Вчера говорих с него по телефона,тя се вбеси,че не съм си изсушила косата и че съм говорила с него,обвини ме че аз му се обаждам и правя сметки,а е точно обратното.Удари ме пак,развика ми се.Аз казах,че повече няма да търпя.Облякох се,тръгнах да излизам..Тя ме завлече за косата из целия апартамент,би ме,задушава ме..днес цялата съм в белези.Обади се на сестра ми,която живее отделно да дойдат да ме усмирят.Че съм била истеричка и съм била за психо диспансера.Приятелят на сестра ми дойде и ме изкара от нас.Ако не беше той,не знам как щях да оцелея.След това спах у сестра ми,обясних й всичко,тя не ми вярва.Майка ми се изкарва жертва,казва,че не ме биела.Накара ме сестра ми днес да се прибера,аз говорих с майка ми по телефона и й казах,че искам да се изнасям още сега,че не издържам.Резултат:как съм щяла да я оставя сама,била съм егоист,за всичко аз съм виновна.
Сега не знам какво да правя,искам да се махна,но не искам и в мен да е вината..
На 18 си и й позволяваш да се държи така?
А сестра ти, защо не ти вярва? Не вижда ли белезите?
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Вижда,но не може да повярва..Омаложава го.
А иначе аз се опитах,вчера си сложих ръката,тя ме обвини,че ръката й е синя заради мен
На твое място бих се изнесъл и бих прекратил всякакъв контакт с нея. Пък да прави каквото ще.
Изнасяй се.Въобще не трябва да търпиш това, как си успявала до сега!? Вярно, майката си е майка - няма как, но пък и това отношение от нейна страна - еми извинявай, но аз това не мога и няма да го търпя.Намери изход от ситуацията възможно по-бързо.Много хубаво, че си имаш приятел, донякъде е хубаво и това, че работиш и изкарваш някой друг лев,но това вкъщи - не, не.Съвета ми е да се махнеш.![]()
Big or small, lies are lies!
Майка ти ,досега ти е осигорила всичко от което си имала нужда,но щом се държи с теб по този начин,не мисля че трябва дори да стоиш в 1 стая с нея.
А не си ли мислела да се изнесеш при приятеля ти?
Ако и той е при техните,поговорете с тях,едва ли ще те оставят да се прибираш при майка ти.
Мисля,че щом си на 18 си достатъчно голяма да вземеш сама решение и да знаеш какво е добре за теб,но мисля ,че ще е най-добре да се изнесеш,защото такова поведение за една "майка"(ако мога да я нарека така) е доста отвратително,така че не му мисли много,ти си решаваш,но така ще е по-добре и за теб и за нея![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Изнасяй се и не поглеждай назад!!! Това ако е майка ... Да де отгледала те е , гледала е да си имаш всичко и т.н. ама да те бие и отгоре на тва теб да изкарва луданз нз как издържаш . Въобщи не я съжалявай и още по-малко не вярвай, че ти си виновна за каквото и да е било. Ако заради теб е изгубила най-хубавите години от живота си само и единствено тя си е виновна - като ще създаваш нов живот трябва да си готов и да се грижиш за него без оплаквания . Не че нещо ама майка ти май не е била готова за родител на времето, не се научила и до сега . Оле на мен майка да тръгне да ме бие НЕ НЕ може да ми посегне да съм си го заслужила, но да тръгне да ме бие няма да стане , еднакви сме на ръст , родител или не няма да позволя някой да ме посинява безнаказано .......
^_^ \\//
Според мен също трябва да се изнесеш .... аз не бих го търпяла това 'отношение' ...![]()
И.. Успех![]()
Искам да се изнеса..не издържам вече.Като видя,че не става с физически тормоз,започна с психически.Изкарва се много болна,че трябвало да стоя до нея на НГ,защото можело да й стане лошо и нямало кой да й даде чаша вода.Казвам й ,че ще си излизам,ще си имам приятели и мой живот.Резултат:ти не мислиш ли за мен,редно ли е да ме оставиш сама.Аз съм сама заради теб..Не е нормално да излизаш през вечер,другите,които излизат се виждат с родителите си.Аз й казвам и аз ,че ще се виждам с нея.Просто ми разиграва циркове едва ли не,за да се чувствам виновна.Взе нож,за да си реже вените..Като види,че не става започва да плаче и да крещи,за да се чувствам зле..Не знам бъркам ли или не,но аз не се чувствам грам виновна.Тя ме изкарва,че заради мен ме биела,че тя дори не ме биела,а само ме удряла.Утре знам,че ако отида с моя приятел да празнувам и примерно се прибера на 1-ви следобяд,пак ще ми мрънка.Тя и сега ми мрънка.че не било редно да я оставя сама.Не знам какво да правя.
От една страна е вината,която ми насажда майка ми,от друга вината,която сестра ми също ми насажда,тъй като тя вярва само на майка ми и мисли това,което каже тя..
ИЗНЕСИ СЕ или звънни в ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО или в полицията -------->
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Майка ти няма право така да се държи с теб!
Ъъъ...На 18 родителите ти вече не могат да те бият и да ти контролират живота.Изнасяй се и бегай към свободата си,или ми се струва...ще хукнеш към смъртта си...Плюс това майка ти те бие и иска да се отърве от теб,а като излезеш-прави отчаяни опити да се самоубие и те изкарва виновна,че не си до нея?!
На мен ли ми се струва,или майка ти иска да ти провали живота,или е луда!
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Към авторката - майка ти е за 4-ти километър.Поговори с майка ти за проблема, ако не се промени нищо или стане по-лошо, поговори я с роднина, я с приятел.
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
лат да фък? Как може на 18 години да те бие,бе? ЛОЛ! Изнасяй се веднага,само те разиграва като маймуна лелееее .... слаба психика бате ,тва е ! Изнеси се ако има къде да живееш,само да не е при Убавата ти сестра,майка ти (с извинение) нещо болна ми се струва,но не физически ами психически , прав ли съм?? О.о Психолог и трябва на жената най-малко , да живееш с такъв човек ми се струва....НЕВЪЗМОЖНО ?? Изнасяй се ,няма какво да и търпиш шибаните циркове и т.н. -.-
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ако имаш баби дядовци отиваи при тях ако нямаш избор изчакай още малко да заваршиш почваи работа и се изнасяи на квартира нямаш друг избор а повярваи ми маика ти няма какво да ти каже ако се изнесеш не я слушаи кво ти говори дори да ти каже че се самоубива това ще е защитна реакция от неина страна само за да те задаржи при себе си.
А защо не си потърсила помощ от някоя институция примерно закрила на детето?![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай малко,доколкото разбрах ти вече си се изнесла веднъж.А за що се върна!?Изнеси се пак и да видим какво ще направи онази.Ако пак почне с това със самоубийството и кажи "А дано се самоубиеш,най-накрая ще мога да си почина от тебе"и да видим какво ще стане.Просто се налага да скъсаш всички контакти с нея и може би със сестра ти.
Според мен трябва да се обадиш в полицията моментално. Другия избор е да кажеш на някой друг близък щом сестра ти не ти вярва!!
Ооо, зарязвай я веднага. И аз съм на път да направя подобно, защото при мен ситуацията е сходна. Не й позволявай да те направи и теб луда , и после да те обвинява ! А сестра ти - как може да е толкова проста.
Майка ти наистина има нужда от психиатрична намеса, но нека сестра ти да се занимава с нея. Много й е удобно на нея - изнесла се е с гаджето си , а ти седиш и се грижиш за майка ви.
Оттърви се от двете. Не заслужават нищо от теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...