- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ще ми отива ли такава прическа ?
Здрасти, реших да пусна една темичка защото от няколко седмици се чудя и търся съвет от по-неутрални.Та така .. става въпрос за косата ми http://prikachi.com/images/452/2895452X.jpg аз съм по-високата и тази на кичурите ( не можах да намеря по подходяща снимка, не се снимам много често ) искам да се пострижа късо ето така http://prikachi.com/images/454/2895454d.jpg http://prikachi.com/images/465/2895465U.jpg нещо такова но може и да бие малко и на френско каре .. как мислите ще ми отива ли такава прическа ? :P
А и косата ми по принцип е чуплива но зависи как я изсуша и е тънка![]()
• God is a D J •
Според мен ще ти отива такава прическа!![]()
ПП Доста учителски я караш на тая снимка![]()
ППП Много си хубава![]()
Според мен ще ти отива, а и твоята е почти къса![]()
Humans need fantasy to be human.
мерси мерсиПървоначално написано от MeLikesPie
с много кофти униформи сме
![]()
• God is a D J •
Кофти, кофти, ама де да ни бяха и на нас такива - вашите са 100 пъти по - хубави, направи ти завиждамПървоначално написано от rahito
Иначе по темата - да, определено ще ти отива, особено като тази на втората снимка... смис в краищата да има повече обем ( то май бие малко на каре, или се лъжа ? ) Според мен и червено много ще ти отива.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
добре тогава решено е.. ама сега .. как да го обясня на фризьорката![]()
• God is a D J •
качи си снимката на телефона майна и я покажи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много ще ти отива ...Направи си причОската и метни снимка да те видим ! Иначе качи си снимка на телефона или си принтирай от някъде на лист пък да се надяваме че ще постигнеш положителен ефект
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
мм да добра идея.. мерси :PПървоначално написано от tuzaro
• God is a D J •
аз лоши идеи по принцип не давам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Намери някоя по-хубава и ясна снимка , занеси и я и дообесни ;д , че знаиш ли я каква ще е фризьорката , някой път се иска много обяснения , докато разберат какво искаш и го направят такаУспех !
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Много си хубава.Ще ти отива ,френско каре.
Като се подстрижеш пости снимка ,ако може.
Мисля, че ще ти отива, но понеже ти е по-тъничка косата ще е добре да зпочнеш да ползваш маски за сгъстяването й.....и ще видиш колко по-добре ще ти седи новата прическа![]()
добре ще ти е...давай :р ..
чакаме снимки с новата прическа :P
аз мисля ,че повече ще ти отива прическа като тази на keri hilson от първата снимка
Hostis Honori Invidia
И според мен прическа като на Keri Hilson повече ще ти отива! \/
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Но за нея е нужна ежедневна обработка, която е вредна!Първоначално написано от musiic
![]()
ами то и на двете снимки е Keri Hilson но на втората е с по нова прическа.. та мисля да е нещо такова ама съвсем леко да прелива към каре .. а и си запазих час при фризьорката за утре в 19:15/20 малко късничко ама карай![]()
ще ми кажеш ли за какви маски става въпрос защото съм си правила хиляди маски с тривитаминол и т.н. обаче освен да ми расте косата по-бързо косъма нито става по плътен нито се сгъстява самата косаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
• God is a D J •
леле мерси много , златна сиПървоначално написано от MegiBoOm
малко са странни но ще ги пробвам
![]()
• God is a D J •