.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Все някой не е доволен

Вярно,че е супер готино в началото,ама с времето като опознаваш човека до теб му намираш само недостатъците,с които трябва да се примириш и,естествено,той с твоите. Но все някой не е доволен накрая,което е и комичното Аз така виждам любовта,ако това изобщо излиза като любов. При вас случайно да е така?

Ми не миличка, това не е любов..

Супер фен Аватара на katericArofl
    ^^Danny9, и какво мислиш, че любовта е вечна и винаги всичко е розово? ами миличка не е така!
    по темата: все някога тръпката се губи, но дори и да се запази по някакъв начин времето размива всичко и рано или късно любовта се трансформира в един вид обич.. като обичта при родителите - могат мн да те дразнят и все пак ги обичаш...

Вярно че не е винаги розово, но според 1-я пост поне аз разбирам, че като опознаеш добре човека и той ти омръзва, което не е така. Също разбирам, че спира да го обича, след като разбере че има някои недостатъци. Любовта е търпелива...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Комуникация му е майката- в реално време, очи в очи. Казваш какво ти прави впечатление, съответно той си прави изводите, извинява се, ако е необходимо или пък ти /в зависимост от ситуацията/. И се съобразявате с това, за което сте говорили, а не да кажеш "Добре" и от утре старата песен на нов глас.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Хората трябва да се обичат ВЪПРЕКИ всичко, въпреки всички недостатъци.. а не защото са ДЛЪЖНИ да ги търпят.. нали за това двама души са заедно, за да се подкрепят и обичат, въпреки всичко и всички..
    И.. при мен поне.. когато опозная някой още по - добре, го обиквам още повече..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Хората трябва да се обичат ВЪПРЕКИ всичко, въпреки всички недостатъци.. а не защото са ДЛЪЖНИ да ги търпят.. нали за това двама души са заедно, за да се подкрепят и обичат, въпреки всичко и всички..

Да,например като знаеш,че той никога няма да ти купи цвете или да ти каже,че си красива. Колкото и да не ти се вярва има и такива части от характера на едно момче. Може никога да не иска да те заведе на специална вечер,защото е неорганизиран,или да не плаща сметката. Ако обикнеш такова момче и всеки миг очакваш той да направи нещо за теб,ха...ще има да си чакаш Ти такъв вид недостатъци би ли изтърпяла?Да не кажа,че има и далеч по лоши от моите примери

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc

Да,например като знаеш,че той никога няма да ти купи цвете или да ти каже,че си красива. Колкото и да не ти се вярва има и такива части от характера на едно момче. Може никога да не иска да те заведе на специална вечер,защото е неорганизиран,или да не плаща сметката. Ако обикнеш такова момче и всеки миг очакваш той да направи нещо за теб,ха...ще има да си чакаш Ти такъв вид недостатъци би ли изтърпяла?Да не кажа,че има и далеч по лоши от моите примери
    Е.. аз си ги подбирам, не се безпокой..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Че въобще би ли тръгнала с такъв човек?

Цитирай Първоначално написано от Danny9
    Че въобще би ли тръгнала с такъв човек?

Е,в началото той като се представя за ангелче все някой ще му се върже рано или късно Но е тази съществена част от опознаването на ближния и разкриване на недостатъците му,която както виждаш може да е доста решаваща

Когато обичаш някой не виждаш недостатъци,а ако ги виждаш но обичаш ги"оправяш"или не им обръщаш внимание- дразни ли те - не обичаш Според мен де...
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си