- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все някой не е доволен
Вярно,че е супер готино в началото,ама с времето като опознаваш човека до теб му намираш само недостатъците,с които трябва да се примириш и,естествено,той с твоите. Но все някой не е доволен накрая,което е и комичнотоАз така виждам любовта,ако това изобщо излиза като любов. При вас случайно да е така?
![]()
^^Danny9, и какво мислиш, че любовта е вечна и винаги всичко е розово? ами миличка не е така!![]()
по темата: все някога тръпката се губи, но дори и да се запази по някакъв начин времето размива всичко и рано или късно любовта се трансформира в един вид обич.. като обичта при родителите - могат мн да те дразнят и все пак ги обичаш...
Вярно че не е винаги розово, но според 1-я пост поне аз разбирам, че като опознаеш добре човека и той ти омръзва, което не е така. Също разбирам, че спира да го обича, след като разбере че има някои недостатъци. Любовта е търпелива...
Комуникация му е майката- в реално време, очи в очи. Казваш какво ти прави впечатление, съответно той си прави изводите, извинява се, ако е необходимо или пък ти /в зависимост от ситуацията/. И се съобразявате с това, за което сте говорили, а не да кажеш "Добре" и от утре старата песен на нов глас.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хората трябва да се обичат ВЪПРЕКИ всичко, въпреки всички недостатъци.. а не защото са ДЛЪЖНИ да ги търпят.. нали за това двама души са заедно, за да се подкрепят и обичат, въпреки всичко и всички..
И.. при мен поне.. когато опозная някой още по - добре, го обиквам още повече..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BaffaLsc
Да,например като знаеш,че той никога няма да ти купи цвете или да ти каже,че си красива. Колкото и да не ти се вярва има и такива части от характера на едно момче. Може никога да не иска да те заведе на специална вечер,защото е неорганизиран,или да не плаща сметката. Ако обикнеш такова момче и всеки миг очакваш той да направи нещо за теб,ха...ще има да си чакашТи такъв вид недостатъци би ли изтърпяла?Да не кажа,че има и далеч по лоши от моите примери
Е.. аз си ги подбирам, не се безпокой..Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от Danny9
Е,в началото той като се представя за ангелче все някой ще му се върже рано или късноНо е тази съществена част от опознаването на ближния и разкриване на недостатъците му,която както виждаш може да е доста решаваща
![]()
Когато обичаш някой не виждаш недостатъци,а ако ги виждаш но обичаш ги"оправяш"или не им обръщаш внимание- дразни ли те - не обичашСпоред мен де...
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D