- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси не за всеки ... !
За съжаление всички писали по темата са прави - искаш нещо докато не е твое, получиш ли го ти става безинтересно... В началото тръпката е по-голяма, защото не знаеш какво ще стане - гоните се с един човек, зарибявате се, седиш притеснено до телефона и се чудиш ще ти звънне ли, няма ли... мечтаеш си да си с него и да имате страхотна връзка... и в следващия момент, когато мечтата ти се сбъдне - разбираш, че тръпката е намаляла или си е отишла, защото вече си получил това, което си искал, приел си го за твое (даденост) и си мислиш че вече ти принадлежи до живот и никога няма да си тръгне от теб... Точно там бъркат хората - приемеш ли един път нещо за даденост, развръзката накрая почти винаги е гадна... И винаги съм се дразнела на това, защото и аз съм такава в някои моменти... Когато имаш възможността да бъдеш с някого и да му показваш и доказваш колко много го обичаш и колко много значи за теб - не го правиш, а се сещаш чак когато го изгубишЧовек оценява какво е имал, само когато го загуби...
Иначе тръпката през самата връзка дали ще я има или не си зависи само от конкретните хора. Ако когато усетиш, че нещо не е както трябва и се помъчиш да го оправиш - всичко си е ок, но ако просто седиш и чакаш решението да падне от небето...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Защото сме човешки същества.Така сме устроени.Но като се замислиш връзките са само губене на време ...
Хора много , Човеци малко !
Защото всеки иска онова, което не притежава.
Да и аз доста съм си мислил,че е губене на време,но разбрах,че не е губене на време а - Губене на време и средства !Първоначално написано от rebeccaa
![]()
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !