Защо тръпката при зарибявката между 2ма човека е много ПО-интересна и емоционална отколкото връзката след това ? - Зарибявката е голяма тръпка спор няма. Тогава има намеци, чудене дали другия ще се обади , прехвърчащи искри. Връзката обаче според мен също е интересна и емоционална.Аз лично не мисля ,че зарибявката е нещо по-емоционално от една хубава връзка.

защо повечето пъти приемаме хората като даденост след като сме ги спечелили?-- Човек приема другия за даденост тогава, когато е напълно убеден ,че този другия му е вързан в кърпя. Тва е много голяма грешка. Приемеш ли някой за даденост отношението ти към него се променя и със сигурност към лошо.

защо почти винаги предварителната игра е по-забавна от връзката (поне в началото) ?
Вече отговорих. Мога да добавя,че в началото , когато двама души не се познават е по-различно. опознават се и т.н. Докато на по-късен етап те вече се знаят от глава до пети.+ тва предварителната игра е просто забава да кажем докато връзката е доста по сериозно нещо.

Защо тръпката се губи при повечето двойки ? - Тука мога да ти пиша до утре.. а нещо ме хвана мързела.