- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да запазим тръпката във връзката
Аз съм на 16 и моя приятел също. Но аз уча в Варна а той е в родния ми град. И се виждаме в месеца 1-2 пъти. Но за първи път стана така,че цял месец не съм се прибирала и чувставата ми започват да истиват и сякаш всичко свършва,а това не го искам. А след 2 седмици ще правим 1 година,но само това е проблема. Това е че чувствата истиват всеки ден по малко. Моля ви помогнете ми. Имам нужда от помощ.
Преместих ти темата там, където трябва да е.
Audio ergo sum
Запазването на искрата зависи само и единствено от вас. Няма точна рецепта или правило, което да спазвате. За връзка от разстояние са нужни много усилия от страна на двама ви. Трябва да се намери баланс в комуникацията - нито да се задушавате с непрестанни обаждания и проверки, нито да се отдалечите прекалено. Трябва пълно доверие в човека отсреща. И не на последно място - силни чувства, които да не гаснат от едва няколко седмици раздяла.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Очи,които не се виждат,се забравят...Сама си прави изводите.
Наистина "Невиждани,очите се забравят"..
Нормално е и не е трябвало въобще да започвате такава
връзка..Такъв тип връзка не е за всеки,а за да се задържи
тръпката си зависи само и единствено от вас..
Ние няма как да ти помогнем..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами направи му някаква изненада.Можеш например да заминеш при него за weekend-а.Хващаш първият автобус/влак и когато звъннеш утях и той те зърне,ще бъде много мило и приятно и за двама ви.Припомни си в началото на връзката ви как се наслаждавахте максимално един на друг,направи нещо неочакваноТова трябва да ти идва отвътре,ти си познаваш момчето най-добре.Хайде успех!!!
П.П.Връзка на една година е все още "прясна" и не би трябвало да има нужда от съживяване и доставка на силни и нови емоции![]()
![]()
![]()
Не мисля, че може да ти се помогне по някакъв начин... Искрено ти съчувствам..
най-вероятно ти изневерява, поне с 1![]()
съжалявам -.-
Първоначално написано от mincheto
Тия заучени фразички.. Имах връзка от разстояние и още не съм забравила човека, а дори не сме заедно.
Така че не мисля, че на авторката разстоянието и е проблемът, вижте се и да видим кво ще стане, дали няма да ти трепне нещо вътре.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Здравейте
Ппокажи ,че даржиш на него купи му нещо скъпо ! л![]()
Първоначално написано от mercedes190
ДАВАЙ, КУПИ ЛЮБОВТА С ПАРИ![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно.. по-тъп съвет не бях чел![]()
Ти си мн зле бе с това ще направиш жест , и ще стане приатно на човека ... но ти изглежда не си в час ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
Мисля че когато се видите и прекарате време заедно, нещата ще живнат малко.Успех!
От личен опит мога да ти кажа, че проблема не е в разстоянието.![]()
Просто го потърси другаде.
Първоначално написано от tseti
Малеее,то една връзкаВидели сте максимум 24 дни в годината,аз не мисля,че това се приравнява на 365 дни.
Дори не сте близко
Недорасла си за такава връзка, след като за толкова малко време чувствата ти изтиват..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..