- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цените в мола
Как са цените в мола. И колко струва ледената пързалка, и другите неща. Как е в playground ? Моля ви кажете ми, за да знам горе долу колко пари да си взема и на кое да отида.![]()
След мола ще можеш да си позволиш да отидеш единствено в социалното.
Леле амии мисля че 20 лв ще ми стигнат. 5 за ядене и 15 за нещо др.![]()
В Дъ Мол има дигитално Не се сърди човече, както и др за маса. Струва 1 лв. Можеш да минеш и с доста под 20 лв;Д
Столкъри и чикиджии минават с по една напитка от заведение за бързо хранене... ехх колко струва билетчето към Рая![]()
![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
у моло само с пара требе се оди, я видех гонзо веднъж там да се вози на ескалаторо. голем бастун тоа ве. също издебнах един път таа рачковица, как и името игнатова резбиш ли. мноу слаба, не ме кефи нешо. у моло голема раота ви казвам
Вече и пари ли искат за возенето на ескалатора и асансьора?![]()
УЖАС!
...
Цените в Мола -> безмислено високи, естествено това не трябва да ни учудва, след като знаем какви високи наеми плащат
Затова съм казал от Мола, дрехи - НЕ
И накрая пак от там отидох си взех риза, на цена 60 лева 0.о
Ама поне ризата е готина![]()
Той е казал.Първоначално написано от TheTiger
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Това ми звучи като екскурзия :Д
Затова и новите молове предлагат и услугата туризъм.Първоначално написано от w0sh
Искаш планина - катериш се по стълбите, вместо да ползваш ескалаторите!
Искаш море - топиш си краката във фонтана на най - новия мол. Медузи ще има предостатъчно.
Искаш на палатка под звездите - отиваш с раница, пълна с провизии ( хамбургери от МакДоналдса отсреща) и спиш в 3D киното, където ти прожектират филм за звездите и ролята им в астрологията.
Искаш романтична екскурзия за двама - оставяш децата в Детския кът и отиваш с половинката си ( на която ти вече отдавна си под половината) на хепи ендинг масаж и липосукция в новооткрития СПА център.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
не се лъжи да ходиш на тая пързалка..супер малка е дупките ги пълнят с вода - ще се пребиваш доста !Първоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
![]()
Няя размери е брат .. отивам в някой магазин, таман си харесам модел ииПървоначално написано от realantisocial
"Съжаляваме нямаме по-голям" иии накрая работите опират до "мола" ...