- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки по гърба
ММММ..имам леки пъпки по гърба,смисъл не са навсякъде или пък да са много,гнойни са и са по-дребни..някой има ли идея и опит с какво мога да ги третирам,за да отстраня този досаден проблем? :P
Купуваш си душ-гел със скраб частици - Адидас имат един страхотен с розова капачка. Ползваш груба "кесия" за баня.
Мажеш с ментолов спирт.
Взимаш си и лосион за тяло. На Dove са хубави, а ароматите на Avon са страхотни. Аз в момента ползвам бебешко олио на Джонсън и съм супер доволна.
Така кожата по цялото ти тяло ще бъде хубава.![]()
all day... all night... what the fuck?!
кое бебешко на Джонсън?..благодаря и за двата коментара :P
Трябват ти душ гел, гъба за тяло и батко, който да ти търка гърба.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз имам навсякъде. Дерматоложка ми каза,че просто такава ми е кожата![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Може би просто имаш мазна кожа.Просто гледай да не ги чоплиш мажи ги със тоник и те постепенно ще намалеят.Можеш да полагаш същите грижи които полагаш и за лицето си!![]()
На мен лятно време ми изчезват като се попека,но сега мисля да ходя на солариум![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Салицилов спирт, 2%Първоначално написано от KumchoValcho
Изсушава много и аз не бих го ползвала през лятото, защото УВ лъчите проникват по-лесно през кожата.
Но пък наистина помага, а и е зима, тъй че няма опасност за гърба ти.![]()
и аз имам по гърба малко и по деколтето ми се появяват, но лятото ми изчезват нз как и защо от няколко години съм така![]()
![]()
лятото ако се печеш на слънце те загарят и изчезват, а и придобиваш тен поради което не си личи, че е имало пъпки.. тоест махат се всякакви червеникави или каквито и да било петънца.Първоначално написано от whitebunny
![]()
Да, да, омазнявайте си кожата допълнително с тоя спирт и чакайте ефекти на куково лято.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Цинкова маз 10% помага... изобщо цинка помага срещу акнето. Или си купете витамини или цинкова маз 10% (може и 2-те). Тя е като крем (струва 2,80 някъде) и е доста мазна. Нанася се вечер преди лягане на чиста кожа.![]()