.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Има ли надежда?

Тръгнахме с едно момиче,на 14 февруари миналата година.Отначало не изпитвах нищо специално към нея,просто я харесвах,но след два месеца я обикнах страшно много.Изпитвах чувства,които никога не бях изпитвал до сега.Беше ми адски хубаво с нея.С всеки изминал ден,всякаш я обичах още повече.Чувствах се прекрасно,но един ден,както си се закачахме сладко,видях че има косми между гърдите и ми стана гадно.Нищо не и казах,но постепенно започна да ме преследва това.Ставаше ми по-гадно и по-гадно и на моменти,неволно се държах гадно с нея.Реших да и кажа,че не ми е приятно,но тя ми се разсърди и ми каза "повече няма да ме събличаш".На деветия месец от нашата връзка,тя ми каза,че вече не изпитвала същото като преди,и че е по-добре да се разделим.Разделихме се,но се разбрахме да се видим след седмица.Видяхме се,но тя каза,че не почувствала нищо,и че даже не съм и липсвал.Мина месец и реших да и обясня защо съм се държал гадно.Казах и истината - че ми е било гадно заради тези косми,че съм се притеснявал някой да не разбере че ги има и тн.После тя ми отговори,каза че ме обичала безкрайно,каза че съм и променил живота,но каза и че ако наистина съм я обичал нямало да ми пречи това,каза,не помня точните думи "спокойно,вече няма да си с такъв изрод" или нещо такова.Опитах се да и обясня,че я обичам повече от всичко,че искам да съм с нея,но тя ми каза сбогом и ме блокира в скайпа.Обичам я повече от всичко,никога не съм изпитвал толкова чисти и силни чувства към когото и да било,дори се промених,станах по-добър,по-мил.Имам чувството че ме мрази,но и си мисля че все още изпитва нещо към мен.Какво да правя,искам да съм с нея,не ме интересува че има косми на гърдите,не ме интересува какво ще си помислят хората.Има ли шанс да се оправят нещата?Какво да правя?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Никакъв шанс вече нямаш с нея .. изгубил си я според мен..
    Ако случайно има някакъв шанс, гледай да поправиш казаното, защото за едно момиче това да и кажат е голям шок.. В смисъл, за нея това нещо като обида.. Ако искаш пробвай по-деликатно.. и .. да. И м/у не може да си изобщо сигурен, че има още чувства към теб.
    *сън*

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ама то да се чудиш кого да обвиняваш... Момичето, че не се е погрижило (извинявайте, ама дори и да има хормонален дисбаланс не по своя вина, то би било добре да ползва коламаска все пак) за космите ... Или момчето, че е било откровено.
    Не знам, авторе, как бих се почувствала аз самата на мястото на приятелката ти. Да, като момиче също бих се засегнала от негатиевн коментар за външния ми вид, и то отправен от ПРИЯТЕЛЯ ми ..
    Ама тука е съвсем друга история. Аз на нейно място щях да се епилирам, за да съм гладичка като тепсия. То си е до поддръжка; предполага се, че тя САМА трябва да се досети да ги разкара от там тия косми, а не да чака ти да я светнеш.
    Обаче пък от друга страна ти си бил човешки откровен. Това е ценно качество. Явно тя просто е супер тънкообидна.

Надежда винаги има. Бъди настоятелен, пробвай, обясни й пак всичко, а може и да оцени твоите неспирни опити и случайно да успееш. Друг вариант няма. Някои неща не се забравят, това е доста брутално от твоя страна и тя е права, че ако си я харесвал това не би трябвало да те притеснява (въпросните косми). Обясни й, че е така всъщност, че не те интересува другите какво мислят за ......, че искаш да върнеш нещата........ и т.н.

Не се отказвай, братле. Дори месеци опити да минат, няма да се отказваш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    въобще недей да я искаш обратно, тя има косми между циците
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Благодаря за съветите.Да изчакам ли да мине повече време,или веднага да и се обяснявам,защото последно си писахме преди 5 дена(тогава ми каза и сбогом де).Каза ми,че не искала вече да мисли за мен и тн.Имам скайпа на една нейна приятелка,чудех се дали да и пиша,за да разбера как е момичето,дали е добре и евентуално да разбера,дали все още има смисъл или ако и се обадя или пиша смс ще я подразня само.Да изчакам ли до другия месец например,да и честитя ли рожденния ден,който е след три месеца...?

Хигиената е изключително важна и винаги трябва да бъде на ниво. Отблъскват ме нечистоплътни и неподдържани хора. Един зряло мислещ и себеуважаващ се човек ще се поддържа не заради половинката си, другите хора, или за да прави впечатление, а заради самия себе си. Проблемът си е изцяло в момичето и не мисля, че ти имаш вина. Разбирам, че й е станало неприятно и се е засегнала, но все пак е трябвало да оцени факта, че си честен и откровен с нея, при положение, че няма за какво да ти се сърди като тя самата си е виновна.

никакъв скайп, никакви смс-и, настояваш да се видите и да говорите. Приятелката й да питаш, тя ще каже, че не иска да те вижда, дори да иска да те види, приятелката й може да каже, че не иска да се видите, за да я " защити" Никакви посредници, никакво представителство - да пращаш някой да говори заради теб и т.н. Лично, действай. Не чакай да минава много време... 1-2 дена макс

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Наистина хигиената е много важна,но аз си мисля,че ти не си я обичал истински щом си се държал гадно заради това,нямаш шанс!

Гадното ми държание се изразяваше в това,че спрях да и пиша,както тя казваше,сладки смс-и и приказки,като се срещахме почти не се разхождахме,а само ходихме или у нас,или у тях,казвал съм и да не си слага грим,защото много мразя гримове.Може би преди да се разделим не съм осъзнавал колко е важна за мен,чак като се разделихме разбрах,и то с голяма болка.Обичам я,изключително много,ако не я обичах нямаше да искам да си я върна нали?

Супер фен Аватара на djipsito
    И двамата сте си виновни. Ти можеше още като ги видя тези косми да се опиташ да й кажеш по-тактично, а не да си променяш държанието. Можеше и да я разпиташ защо не ги маха и т.н, може майка й да я строява да не ги маха, за да не станат по-големи. Пък и реално не вярвам да е космата като мъж, че да е чааак такъв проблем.

И не мисля, че тва нейното е от лоша хигиена ...
    Аз ще те посъветвам преди всичко ПЪРВО да й се извиниш за това, което си казал и да й кажеш, че съжаляваш, че искаш пак да сте заедно и не те интересува нищо друго. И че оставяш решението в нейни ръце... после докато не те потърси, не се натрапвай...

Подходих тактично,питах я защо не ги маха,тя каза че пак щяли да пораснат.От тогава ми се разсърди,но както и да е...Ще и се извиня,искам да го направя и то искрено,пък ще видим какво ще стане.Благодаря ви за помощта!

Супер фен Аватара на djipsito
    Еми и ти си прав донякъде, както казах и двамата сте виновни..
    Направи квото можеш. Успех ;р

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Щом те е блокирала от скайп всичко свърши.Преодолей го!
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Голям фен Аватара на xinfamous
    ахахахаха косми между цицките аааахахахаха ми кажи и напълно нормално бе тъпанар такъв,да си ги махне и толкоз кво се карате за такива простотии,обичали се туи онуй..я да ги махаш тия
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Ама то да се чудиш кого да обвиняваш... Момичето, че не се е погрижило (извинявайте, ама дори и да има хормонален дисбаланс не по своя вина, то би било добре да ползва коламаска все пак) за космите ... Или момчето, че е било откровено.
    Не знам, авторе, как бих се почувствала аз самата на мястото на приятелката ти. Да, като момиче също бих се засегнала от негатиевн коментар за външния ми вид, и то отправен от ПРИЯТЕЛЯ ми ..
    Ама тука е съвсем друга история. Аз на нейно място щях да се епилирам, за да съм гладичка като тепсия. То си е до поддръжка; предполага се, че тя САМА трябва да се досети да ги разкара от там тия косми, а не да чака ти да я светнеш.
    Обаче пък от друга страна ти си бил човешки откровен. Това е ценно качество. Явно тя просто е супер тънкообидна.

Той пък сигурно е перфектен във всяко отношение

Разбира се,че не съм,но тук не става въпрос за "не и харесвам прическата" или "не харесвам как се е лакирала".Вие какво бихте направили,ако бяхте на мое място,а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си