- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя
Здравейте,
Така влюбих се в едно момиче от моя клас с нея сме много блиски като цяло всеки ден си говорим в даскало и по скайп аз се влюбих в нея преди доста време но нямах коража да и го кажа и в последствие тя си намери гадже разбира се аз си казах че това е края но не можах да я забравя и да притъпя чувствата си към нея доста време се чудих какво да правя и реших че трябва да и кажа защото не мога да живея повече така. И си намислих дата ще и го кажа 3 дни преди свети валентин но се чудя дали това няма да е фатална грешка... моля посъветвайте ме какво да правя и дали да и кажа.
Щом си има приятел ... не ти остава нищо освен да чакаш.
Това с дадата е много тъпо ... просто на момента стават нещата без да планираш ...днеска ще й кажа ,утре и така до безкрайност.
Друго незнам какво да ти кажа...![]()
Недей.
Защо пък точно 3 дни преди Св. Валентин?? Щ издържиш ли дотогава? Иначе на колко години сте? И сигурен ли си, че тя изобщо те харесва? Ако е така, защо има гадже??
хора знам но не мога да я гледам вече всеки ден в училище като я видя ми омекват краката . и не мога да спра да мисля за нея като ссе събудя първия човек за когоо се сештам е тя но не мисля че тя ще разбере какво точно изпитвам към нея ... не че е тъпа но просто аз не съм от хората които успяват покажат чувствата си по най добрият начин![]()
на по 15 год сме и мисля че може да излезе нещо между нас иначе отдавна да съм я забравил
Не се занимавай,закъснял си вече.Щом си има приятел не прави такива работи ами просто я забрави.
повечето ми приятели ми казаха да я забравя но не мога просто не мога опитвам се от много време но не става
Ако ще ти е по-лесно да я забравиш, след като те отреже, и кажи. В противен случай, можеш само да чакаш да скъса с приятелия си. След това не да и казваш колко я харесваш, а да и покажеш. Да се закачаш с нея, да и правиш комплименти, да я поканиш да излезете и т.н.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако чувствата ви бяха взаимни ,до сега да сте се събрали.
Просто я забрави.
И си намри друга.
Хич не се занимавай с нея...
И сега по-важната част от поста: 11 реда с 2 изречения WTF?!?! Наистови усилия ми костваше да дочета и ДА РАЗБЕРА същината на проблема ти...И защо преди Свети Валентин, това е просто Трифон Зарезан - празника на виното и винарите, тя да не е вино??? Както и да е, след като си има приятел преустанови интереса си към друго момиче и този път намери кУраж да й кажеш!
Мне. Не и казвай така. Никое момиче не харесва това. Когато намериш подходящ момент, я целуни и виж какво ще стане. Ако се дръпне, предполагам ти ясно, а ако не, можеш да и кажеш, че искаш да бъдеш с нея примерно. Но не и казвай, че винаги си я харесвал и не си спирал да мислиш за нея. Момичетата се плашат лесно.
Вие на хероин ли сте бе?