- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мОмчета възбуждат ли ви жени с тен?
харесвате ли И ВЪЗБУЖДА ЛИ ВИ ?
Оле,Хесусе!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
защо не пишете![]()
Почти познахте за следващата тема.
Само не мога да разбера защо наглед нормални теми в този форум се превръщат в нещо ненормално.
и защо реши че ще стане нещо ненормално имам въпрос просто ме инетересува ..Първоначално написано от kartacha
Реакцията на единствения потребител, който се е "престрашил" да коментира, не е ли достатъчно показна.
В момента си считана за момиче, неуверено в себе си, носещо тен, за да се хареса на мъжката половина.
хаххаа далече си от това определение просто се чувствам по добре с тен и се чудя дали се харесва на мъжката част както и защото солариума е вреден да видя дяли поне си струва малко
И ако видиш, че не се харесва, пак ли ще останеш с тен? Едва ли. Комплексарка си и още как.![]()
Ама в джоба ли го носиПървоначално написано от kartacha
![]()
Тва зимата да даваш луди пари за солариум е бахти ташака, мене по ме кефят слабички и бели момичета, разбира се лятото с тен може![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
хахха един въпрос да попитам е комплексаарка станах
Как би следвало да се изразя?
Не е ли нося тен?
добре де все ми е тая как е да не ставаме дребнави просто отговори на въпроса който е конкретен в темата без излишни неща ако обичаш
Тъпо ми звучи нося тен![]()
-имам тен
звучи най-добре![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
добре![]()
Цъкнах произволен отговор, за да видя как върви гласуването. Мързи ме всеки път да проверявам с по 1 клик.
Не си сложила най-вероятния отговор от едно момче, а именно: ""НИ мЪ ИбЬЕ" от тена!!!"
ок ще сложа отговор не ми пука![]()
Късно е за мен вече. Както и за още 2-ма човека.
батак не става да се редактира анкетата ...
не съм момче но гласувах... аз се харесвам повече с тенот пролетта почвам да ходя на солариум,за да имам хубав тен за лятото,а като дойдат топлите месеци се пека на слънце
през есента и зимата не посещавам 1.защото е вредно и 2. кожата ми избелява бавно и тена ми държи до края на зимата
повече момчета да пишат де![]()
предпочитам момичето да има някакъв тен, а не да е бяла като сиренце..
6б3З10
Възбуждат ме добре изглеждащи жени с умствен багаж, тенът ми е най-малкият проблем.
И все пак през лятото си е хубаво да видиш мацка с (естествен) тен. Само през лятото.
Welcome to the Jungle...
Мен ме възбужда до някъде да са с нормален за летния сезон тен, но да не са прекалено препечени!![]()
повече мнения![]()
Най-секси е посред зима да видиш някоя оранжева или препечена като филия.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire