.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: ...

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Почувствалите се засегнати веднага скочиха вкупом.

Не съм казала, че сексът е нещо аморално, а че се превръща в такова, когато угаждаш на първичните си нужди, когато и където ти скимне. Толкова не са могли да изчакат няколко часа майка му да излезе някъде... Дори и жената да е наясно, че синът й и приятелката му водят полов живот, това не значи, че трябва да става свидетел и слушател на маратоните им, сори. От моя гледна точка си е нагло и пошло.
    +1 Тооолкова пък да няма къде да правят секс

Вие го изкарахте едва ли не, че майката се бори със зъби и нокти срещу приятелките на сина си, та белким остане ерген, да няма от кого да го ревнува. Според мен по-развито чувство на ревност към децата, особено към дъщерите, има у бащата Но все пак зависи от родителя, по принцип най-голямото желание на всеки е децата му да са щастливи.

Авторке, ти нямаш отношения с родителите, а със сина им, нали? Няма да живееш с тях, а евентуално с него Така че не си струва да разваляш хубава и здрава връзка заради нещо такова, потърпи и може би скоро ще отмине този период. Бъди по-зрялата от двете ви и не се връзвай.

Поздрави !
    - Това е невъзможно! - казала Причината.
    - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
    - Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
    - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Голям фен

fgm

Засега има малка промяна от разговора ни насам. Държи се по-остро с тяхните и не им разрешава да му отказват колата... или представете си, да му взимат телефоните^^

Според мен не бива да зарязваш момчето.То не е виновно за това какви са родителите му.Никой не си ги избира сам.Самата аз живея с хора, с които не искам.Както каза имате си планове да живеете в друг град, ще учите другаде.Според мен когато заживеете заедно ще ви е много добре и ще ви е по-спокойно.Доколкото разбирам приятеля ти много те обича щом ти прави изненади и прави всичко за теб.Не го изпускай.Късмет с родителите му.

Град
    София
    Зависи що човек е свекървата...
    3ависи как се предстваш пред свекървата...
    Първите впечатления са най-важните.
    Аз с моята свекърва проблеми нямам.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Недей да го приемаш толкова лично,съвсем нормално е... Жената подсъзнателно ревнува сина си от теб и подсъзнателно се опитва да се покаже като авторитет пред него и да изкара всичките ти недостатъци, за да покаже един вид коя е по-добрата.
    Не се ядосвай най-важното е че утношенията ви са добри и се обичате, на един по-късен етап като се отделите от техните, няма изобщо да си спомняш за свекървището
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Да, бе! Няма да си спомня за свекървището. Нали веднъж в годината от хорски срам ще се събират. Как да лицемерничи?
    Не знам на какви свекърви попадате и защо изкарвате всички такива канибалки, яростно бранещи синчетата, но си мисля, че за да има проблем, има причина и в двете страни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Да, бе! Няма да си спомня за свекървището. Нали веднъж в годината от хорски срам ще се събират. Как да лицемерничи?
    Не знам на какви свекърви попадате и защо изкарвате всички такива канибалки, яростно бранещи синчетата, но си мисля, че за да има проблем, има причина и в двете страни.

Съгласна. А и момчето има някаква вина. Ако поне малко уважава приятелката си, няма да остави родителите му да говорят против нея и де я обиждат, още повече без причина. Има уста, стига да иска, може да я защити.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И да се върнем на темата за секса вкъщи.
    Никакъв такъв, докато родителското тяло е там!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си