+1 Тооолкова пък да няма къде да правят сексПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Вие го изкарахте едва ли не, че майката се бори със зъби и нокти срещу приятелките на сина си, та белким остане ерген, да няма от кого да го ревнува. Според мен по-развито чувство на ревност към децата, особено към дъщерите, има у бащатаНо все пак зависи от родителя, по принцип най-голямото желание на всеки е децата му да са щастливи.
Авторке, ти нямаш отношения с родителите, а със сина им, нали? Няма да живееш с тях, а евентуално с негоТака че не си струва да разваляш хубава и здрава връзка заради нещо такова, потърпи и може би скоро ще отмине този период. Бъди по-зрялата от двете ви и не се връзвай.
Поздрави !
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Засега има малка промяна от разговора ни насам. Държи се по-остро с тяхните и не им разрешава да му отказват колата... или представете си, да му взимат телефоните^^
Според мен не бива да зарязваш момчето.То не е виновно за това какви са родителите му.Никой не си ги избира сам.Самата аз живея с хора, с които не искам.Както каза имате си планове да живеете в друг град, ще учите другаде.Според мен когато заживеете заедно ще ви е много добре и ще ви е по-спокойно.Доколкото разбирам приятеля ти много те обича щом ти прави изненади и прави всичко за теб.Не го изпускай.Късмет с родителите му.![]()
Зависи що човек е свекървата...
3ависи как се предстваш пред свекървата...
Първите впечатления са най-важните.
Аз с моята свекърва проблеми нямам.
Недей да го приемаш толкова лично,съвсем нормално е... Жената подсъзнателно ревнува сина си от теб и подсъзнателно се опитва да се покаже като авторитет пред него и да изкара всичките ти недостатъци, за да покаже един вид коя е по-добрата.
Не се ядосвай най-важното е че утношенията ви са добри и се обичате, на един по-късен етап като се отделите от техните, няма изобщо да си спомняш за свекървището![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
^Да, бе! Няма да си спомня за свекървището. Нали веднъж в годината от хорски срам ще се събират. Как да лицемерничи?
Не знам на какви свекърви попадате и защо изкарвате всички такива канибалки, яростно бранещи синчетата, но си мисля, че за да има проблем, има причина и в двете страни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Съгласна. А и момчето има някаква вина. Ако поне малко уважава приятелката си, няма да остави родителите му да говорят против нея и де я обиждат, още повече без причина. Има уста, стига да иска, може да я защити.![]()
И да се върнем на темата за секса вкъщи.
Никакъв такъв, докато родителското тяло е там!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last