.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да и го призная ?!?

Та харесвам едно момиче и преди свети Валентин мисля да и го кажа ,но досега не съм имал приятелка и незнам под каква точно форма да и го поднеса някакви идеи.Как да и призная ?Или по точно как да и предложа?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Направи и кифла и втътре сложи бележка "Бъди моя кифла"

симпъл
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Абе най-лесно е да отидеш и да кажеш на някого, че го харесваш.
    По-трудно е да направиш така, че той да започне да ходи след теб или да го спечелиш

Не се набутвай да си признаваш, лесно и скучно е, и няма да те отрази после, освен ако не е мечтала тайно точно за теб и те е харесала много отдавна, ама ме съмнява че в твоя случай е така.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Направи и кифла и втътре сложи бележка "Бъди моя кифла"

симпъл

Някъде една, две седмици преди това я караш да ти обърне внимание. Искам да кажа, че си говориш свободно с нея, разсмиваш я и така. После ако искаш я покани да се разходите някъде сами. И там намираш най-добрият момент и я Но трябва да си сигурен, че изпитва симпатии към теб. А вие на колко години сте?

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Абе какво ви става на всички??? Що пък трябва да е точно около 14 февруари? Само тоя ден ли признавате? Така нагласени нещата почти никога не стават! Освен това най-лесно е да отидеш и да й кажеш....после обаче ако тя не отвърне на чувствата ти какво правиш? Пускаш тема как да я забравя..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Изпрати й букет с цветя и картичка и напиши нещо мило.

Цитирай Първоначално написано от GD
    Изпрати й букет с цветя и картичка и напиши нещо мило.
    Това го направи и забрави за нея. Така съвсем няма да ти върже. Прекарвай повече време с нея и я награби. Никакви приказки. Да не си момиче, да и обясняваш колко я харесваш? До колкото разбирам ти я харесваш. Показвай ѝ го, не го обяснявай. И никакви цветя, бонбони и панделики. Всякакви 14февуарски обяснения или изпълнения, са мнoго вървежни по американските филми със задръстеняци. Знам, че момичетата пищят колко обичат романтика, но ти гарантирам, че тръгнеш ли с ромнтика, няма да е твоя.

За случая недей да използваш скайп или нещо от сорта.. ако ще правиш нещо, прави го като хората.. действай очи в очи..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    За случая недей да използваш скайп или нещо от сорта.. ако ще правиш нещо, прави го като хората.. действай очи в очи..
    Подкрепям

По-добре уста в уста.

човек ако я познаваш от 3-4 месеца действай недей да губиш време защото дори тя да има чувства към теб след време може да си помисли че не се интересуваш от нея и да я изгубиш с мен се случи поочти същото но много късно разбрах че тя е имала чуваства към мен и я изгубих така че според мен трябва да действаш защото след време ще станете много блиски и тя може да те възприеме като приятел а тогава ще ти стане още по трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си