.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Re: Какво да правя

Правиш уникални сравнения ! Както казаха някои вече, не е задължително да правим секс, ако отида у тях... Просто, ако стане, ако той намекне, ще му откажа (в което съм категорична ! ) и ще се получи тъпо, а именно това искам да избегна.

Ехо-о-о-о, намалете чаршафите!
    kalpazanka
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Личи си, че нямаш опит, не само в секса. Ако отлагаш неща само, за да не "не се получи тъпо", ще си пропилееш живота в отлаганки.

Ехо-о-о-о, намалете чаршафите!
    kalpazanka
    When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.

Как да имам опит в секса при положение, че не съм правила секс?!
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Говоря по принцип, че нямаш опит, не в секса.
    When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спрете с безкрайните цитирания! Следващото разтегнато мнение ще го изтрия, без да ми мигне окото!

Авторке, като не искаш, по-добре си стой мирно и кротко на д-то и не му ходи на гости. Отидете на кино, щом толкова ви се гледа филм.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, стига де. Аз съм ходила нееднократно на гости на предишни гаджета и не се е стигало до секс. Като съм казала, че не искам, ако почнат разни "натискания", никога не съм била насилвана. С настоящия ми приятел колко пъти сме си гостували преди да правим секс, а даже и доста по-големи сме били. И филми сме гледали, и сме хапвали, и просто сме си говорили на топличко....Не мисля, че да отидеш у някого е равнозначно да правиш секс, но на него трябва това да му е пределно ясно. Ако стоите на масата или пред телевизора е едно, ако сте си легнали и си натискате - друго. Просто с поведението си трябва да поставиш граница.

Приятеля ти на колко години е ?

Цитирай Първоначално написано от addic7edd
    Е да ама не искам да го късам, не искам да правя свирки, секс и прочие... ДА, нещо нормално е, но аз не съм готова, и не му имам достатъчно доверие (един месец е нищо...).... Да не говорим, че съм все още малка, макар и много хора да мислят обратното (на 14 съм).

Благодаря за мненията и съветите :* )

Та моля ти се, ти си на 14 естествено, че не си готова предполагам и той е някаде около тебе на години със сигурност и той не е готов , стискай си и си чакай, докато ти си решиш ! На тези години секса се прави само за едното правене, а не защото имаш нещо към партньора.
    А и за тези които казват да му вратне 1 свирка и т.н, айде моля ви се не се излагайте толкова много ... та тя е на 14.

anonymous708973
    Guest

Цитирай Първоначално написано от addic7edd
    Здравейте
    хем ще можем да си позволим някои неща.. ъмм.. по-така Но май и малко ме е страх, че ще натисне към секс...
    Не искаш да правиш свирки или секс, за какви "по-така" неща говорим?

Относно деликатния начин да откажеш... просто стойте на столове, не на диван или легло, защото границата между натискане и секс е единият пенис. А ако много залитнете натам вече, не му даваш да те съблече въобще, а ако опита, му казваш "Хей, нали говорихме за това?".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си