- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя
Правиш уникални сравнения !Както казаха някои вече, не е задължително да правим секс, ако отида у тях... Просто, ако стане, ако той намекне, ще му откажа (в което съм категорична ! ) и ще се получи тъпо, а именно това искам да избегна.
Ехо-о-о-о, намалете чаршафите!
kalpazanka
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Личи си, че нямаш опит, не само в секса. Ако отлагаш неща само, за да не "не се получи тъпо", ще си пропилееш живота в отлаганки.
Ехо-о-о-о, намалете чаршафите!
kalpazanka
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Как да имам опит в секса при положение, че не съм правила секс?!
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Говоря по принцип, че нямаш опит, не в секса.
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Спрете с безкрайните цитирания! Следващото разтегнато мнение ще го изтрия, без да ми мигне окото!
Авторке, като не искаш, по-добре си стой мирно и кротко на д-то и не му ходи на гости. Отидете на кино, щом толкова ви се гледа филм.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, стига де. Аз съм ходила нееднократно на гости на предишни гаджета и не се е стигало до секс. Като съм казала, че не искам, ако почнат разни "натискания", никога не съм била насилвана. С настоящия ми приятел колко пъти сме си гостували преди да правим секс, а даже и доста по-големи сме били. И филми сме гледали, и сме хапвали, и просто сме си говорили на топличко....Не мисля, че да отидеш у някого е равнозначно да правиш секс, но на него трябва това да му е пределно ясно. Ако стоите на масата или пред телевизора е едно, ако сте си легнали и си натискате - друго. Просто с поведението си трябва да поставиш граница.
Приятеля ти на колко години е ?
Първоначално написано от addic7edd
Та моля ти се, ти си на 14 естествено, че не си готова предполагам и той е някаде около тебе на години със сигурност и той не е готов, стискай си и си чакай, докато ти си решиш ! На тези години секса се прави само за едното правене, а не защото имаш нещо към партньора.
А и за тези които казват да му вратне 1 свирка и т.н, айде моля ви се не се излагайте толкова много ... та тя е на 14.
Не искаш да правиш свирки или секс, за какви "по-така" неща говорим?Първоначално написано от addic7edd
Относно деликатния начин да откажеш... просто стойте на столове, не на диван или легло, защото границата между натискане и секс е единият пенис. А ако много залитнете натам вече, не му даваш да те съблече въобще, а ако опита, му казваш "Хей, нали говорихме за това?".