- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea body Good-bye Cellulite
Nivea body Good-bye Cellulite - някой ползвал ли го е и доволен ли е? Скоро рязко напълняхи сега , дори и да топя мазнинките си остава целулита
. А няма по-грозно нещо ..
http://krasota.rozali.com/kozmetika/p6398.html Колебая се между нещата тук ... някой ползвал ли е някой от тези продукти и доволен ли е? Разбира се, кремче + спорт + много вода - бърза храна и газирани напитки .
Love is everything!
аз съм ползвала миналата година това на нивея и имаше ефект определено стяга и ми го премахна неусетно,но ако пълнееш постояноо или ако си с повечко килца сега,няма смисъл да си купуваш нещо защото няма да има ефект,ще ти се стегне малко кожата но няма да го махне,трябва ако си решила да се отървеш от него да почнеш диети,без сладко и пържено защото от тях най много се трупа цеулитИ другото което е изпитано от мен и помага,даже сама ще си усетиш..е като се къпеш и преди да излезеш от банята да почнеш да редураш топла и студена вода,там кадето имаш целулит,малко е неприятно със студената но кожата после става супер
))
ама чакай малко .. на колко години си, че да имаш целулит??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам тя на колко е ама аз съм на 19 и ми се появи когато бях на 17 защото много ядях и бях напълняла изведнъж,за целулита няма възраст,просто се получава от пълнота на тялото и най-често на бедрата и дупето,както беше при мен,сега да чукам на дърво..си подържам 51 кг и нямам такива гадостиПървоначално написано от Hilary_
![]()
е ок при теб се е получило така, но не вярвам всяко второ момиче на 17 да има целулит .. (:Първоначално написано от kiki1991
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Целулит може да има дори супер слабо момиче.. това е неравномерно разпределени мазнини и за това се усеща/вижда все едно че е на буци..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Имам приятека, която е а 17, тежи 45 кг и е цялата в целулит. Яде нормално, не качва лесно, но не се движи и резултата е на лице.![]()
Аз нямам такива гадости![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Целулиута се дължи и на хормони, разберете го.